Kadınlar Neden Ağlıyorlar
-
abi bu kısa sürede açılan 3. kadın konusu yeterrrrrr..... ayrıca siktiret boşver ağlasınlar ya iyiki erkeğim a.q bide kadın olsam kesin intihar ederdim tribi ayrı dert ağlaması ayrı dert regl ayrı dert sikerim yaaa o nasıl bi tür a.q kadını yaratmaz olaydı nerden yaratmış......
edit: Kadınlar anamızdır bacımızdır başımızın tacıdır....
Nvidia tarafından 04/Nis/14 03:44 tarihinde düzenlenmiştir -
yahu sen ataerkil toplum kur, üstüne git toplumsal cinsiyet rollerinin belirleyicisi olup kadını sosyal bir varlık olarak görme sonra de ki kadınlar niye ağlıyor. keyiflerinden ağlıyorlar amk.
anahtar kelimeler: meta olarak görülme, namus, ahlak, toplum baskısı, ev köleliği, taciz, tecavüz, şiddet, varlıksal tanımlamalar. -
Ekerci bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Soğan doğradıklarındandır.
hcaom şu resmi değiştirsen ?? bi mürid yazı her gördüğümde canım salatalık istior die, bende her mustafa nickine senin fotoya bakıom.sinir oldum
Kemal Sunal'ın başrolünde oynadığın en ünlü filmlerden olan Sakar Şakir filminden bir sahnedir bu sahne. Istanbul'a amcasından kalan mirası almak için giden kemal sunal'ın yanına oturan Gardrop Fuat(ünal gürel)'a "Al Hıyar!" diyerek hıyarı uzattığı şahane sahnelerden birisidir. Ünal Gürel'in de oynadığı en iyi filmlerden birisidir. Macit Flordun'un oynadığı "Sarhoş" tiplemeside hala akıllardan silinmemiştir. Bu sahne bir efsane olduğu için bence fotoya bakıp sinir olma fotoya bakıp neşelen hocam.
-
DrKill bunu yazdıEkerci bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Soğan doğradıklarındandır.
hcaom şu resmi değiştirsen ?? bi mürid yazı her gördüğümde canım salatalık istior die, bende her mustafa nickine senin fotoya bakıom.sinir oldum
Kemal Sunal'ın başrolünde oynadığın en ünlü filmlerden olan Sakar Şakir filminden bir sahnedir bu sahne. Istanbul'a amcasından kalan mirası almak için giden kemal sunal'ın yanına oturan Gardrop Fuat(ünal gürel)'a "Al Hıyar!" diyerek hıyarı uzattığı şahane sahnelerden birisidir. Ünal Gürel'in de oynadığı en iyi filmlerden birisidir. Macit Flordun'un oynadığı "Sarhoş" tiplemeside hala akıllardan silinmemiştir. Bu sahne bir efsane olduğu için bence fotoya bakıp sinir olma fotoya bakıp neşelen hocam.
böyle ciddi bi acıklamadan neşelenın mesajı cok ilginc :))
-
bütün hayatını karı kız meselesine adamış ergenler.
gülü seven dikenine katlanır.
-
standart donanım hacı. ne yaparsan yap ağlıyolar, üzülüp ağlar kızar ağlar sevinir ağlar. kadın ağlar yani.
sen nasıl sövüyosan o da ağlar.
-
futurist bunu yazdı
Bu yorumu nedense çok geç görmüşüm. Yani şu anı kastediyorum. Şahsım adına bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak tam anlamıyla böyle bir şey olsa gerek. Üstüme alınıyorum zira konuyu açan ve belli bir gidişat çizen benim. Her türlü yoruma, eleştiriye tabii ki açığımdır ancak şahsıma dair bilgi sahibi olmadan fikir yürütmek, fikir sahibi olduğunu iddia etmek yahut çizgiyi aşan sözler sarfetmek kimsenin haddine değildir.
Şu yorumla Google Play Store'daki YORUMUM GÖZÜKSÜN DİYE 1 YILDIZ yorumlarının gram farkı yok benim nezdimde. Her konuya yorum atmak gibi bir zorunluluk da yok üstelik.
-
Vatansiz ayaz,
gulu seven, dikenine katlanir.
maddenin - ve + elemanlari da var.
birak saclari daginik kalsin, aglasin.
anlatirsa dinler anlarsin.
1. yol cozum olmadiysa, 2. , 3. diye gider.. -
Haymatlos bunu yazdıfuturist bunu yazdı
Bu yorumu nedense çok geç görmüşüm. Yani şu anı kastediyorum. Şahsım adına bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak tam anlamıyla böyle bir şey olsa gerek. Üstüme alınıyorum zira konuyu açan ve belli bir gidişat çizen benim. Her türlü yoruma, eleştiriye tabii ki açığımdır ancak şahsıma dair bilgi sahibi olmadan fikir yürütmek, fikir sahibi olduğunu iddia etmek yahut çizgiyi aşan sözler sarfetmek kimsenin haddine değildir.
Şu yorumla Google Play Store'daki YORUMUM GÖZÜKSÜN DİYE 1 YILDIZ yorumlarının gram farkı yok benim nezdimde. Her konuya yorum atmak gibi bir zorunluluk da yok üstelik.
sen aklımın ucundan geçmedin. konuyu senin açtığını bile hatırlamıyorum.
hakkında bilgi sahibi oldum: çok alıngansın.
ben genel yazdım niye üstüne alınıyorsun
-
Ettirgen/oldurgan yüklemlerin öznesi hep üçüncü tekil/çoğuldur (: diyeceğim şu ki suçlamak kolaydır ve özne herhangi biri olabilir..
Ne zaman ağlattılar, yaptırdılar, kızdırdılar gibi kelimelerle kurulan cümleler bitip; ağladım, yaptım, kızdım gibi öznenin "ben" olduğu cümleler kurulmaya başlanır.. O zaman tartışmaya kalkacak bir şey kalmaz (:
Mağdur edebiyatı "eşitlikçi" takılan hatunlarımızdan artık duyulmamaya başlandığında.. Ettirgen yüklemlerin öznesi olmaya kalkan "eşitlikçi" takılan erkeklerimiz tükendiğinde.. Dünya kadınlar günü diye bir şey olmadığında, asla kutlanmadığında mesela, "Bana çiçek almalısın, pis feministim, benim günüm bu." diye saçmalayanlar çoktan yeni portakallarda vitamin olduğunda.
İşte bunlar hep nasip kısmet..