folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kadınlar Neden Ağlıyorlar

Kadınlar Neden Ağlıyorlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

abi bu  kısa  sürede  açılan  3. kadın  konusu  yeterrrrrr..... ayrıca  siktiret  boşver ağlasınlar  ya  iyiki  erkeğim a.q  bide  kadın  olsam  kesin  intihar  ederdim  tribi ayrı dert ağlaması  ayrı dert  regl  ayrı  dert  sikerim  yaaa o  nasıl  bi  tür   a.q  kadını yaratmaz  olaydı  nerden  yaratmış......

edit: Kadınlar  anamızdır  bacımızdır başımızın tacıdır....

Nvidia tarafından 04/Nis/14 03:44 tarihinde düzenlenmiştir

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    yahu sen ataerkil toplum kur, üstüne git toplumsal cinsiyet rollerinin belirleyicisi olup kadını sosyal bir varlık olarak görme sonra de ki kadınlar niye ağlıyor. keyiflerinden ağlıyorlar amk.
    anahtar kelimeler: meta olarak görülme, namus, ahlak, toplum baskısı, ev köleliği, taciz, tecavüz, şiddet, varlıksal tanımlamalar.

=)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

Soğan doğradıklarındandır. 

hcaom şu resmi değiştirsen ?? bi mürid yazı her gördüğümde canım salatalık istior die, bende her mustafa nickine senin fotoya bakıom.sinir oldum

Kemal Sunal'ın başrolünde oynadığın en ünlü filmlerden olan Sakar Şakir filminden bir sahnedir bu sahne. Istanbul'a amcasından kalan mirası almak için giden kemal sunal'ın yanına oturan Gardrop Fuat(ünal gürel)'a "Al Hıyar!" diyerek hıyarı uzattığı şahane sahnelerden birisidir. Ünal Gürel'in de oynadığı en iyi filmlerden birisidir. Macit Flordun'un oynadığı "Sarhoş" tiplemeside hala akıllardan silinmemiştir. Bu sahne bir efsane olduğu için bence fotoya bakıp sinir olma fotoya bakıp neşelen hocam.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

Soğan doğradıklarındandır. 

hcaom şu resmi değiştirsen ?? bi mürid yazı her gördüğümde canım salatalık istior die, bende her mustafa nickine senin fotoya bakıom.sinir oldum

Kemal Sunal'ın başrolünde oynadığın en ünlü filmlerden olan Sakar Şakir filminden bir sahnedir bu sahne. Istanbul'a amcasından kalan mirası almak için giden kemal sunal'ın yanına oturan Gardrop Fuat(ünal gürel)'a "Al Hıyar!" diyerek hıyarı uzattığı şahane sahnelerden birisidir. Ünal Gürel'in de oynadığı en iyi filmlerden birisidir. Macit Flordun'un oynadığı "Sarhoş" tiplemeside hala akıllardan silinmemiştir. Bu sahne bir efsane olduğu için bence fotoya bakıp sinir olma fotoya bakıp neşelen hocam.

böyle ciddi bi acıklamadan neşelenın mesajı cok ilginc :))

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

bütün hayatını karı kız meselesine adamış ergenler.

gülü seven dikenine katlanır.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

standart donanım hacı. ne yaparsan yap ağlıyolar, üzülüp ağlar kızar ağlar sevinir ağlar. kadın ağlar yani.

sen nasıl sövüyosan o da ağlar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    futurist bunu yazdı

Bu yorumu nedense çok geç görmüşüm. Yani şu anı kastediyorum. Şahsım adına bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak tam anlamıyla böyle bir şey olsa gerek. Üstüme alınıyorum zira konuyu açan ve belli bir gidişat çizen benim. Her türlü yoruma, eleştiriye tabii ki açığımdır ancak şahsıma dair bilgi sahibi olmadan fikir yürütmek, fikir sahibi olduğunu iddia etmek yahut çizgiyi aşan sözler sarfetmek kimsenin haddine değildir. 

Şu yorumla Google Play Store'daki YORUMUM GÖZÜKSÜN DİYE 1 YILDIZ yorumlarının gram farkı yok benim nezdimde. Her konuya yorum atmak gibi bir zorunluluk da yok üstelik.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Vatansiz ayaz,
    gulu seven, dikenine katlanir.
    maddenin - ve + elemanlari da var.
    birak saclari daginik kalsin, aglasin.
    anlatirsa dinler anlarsin.
    1. yol cozum olmadiysa, 2. , 3. diye gider..

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    Haymatlos bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

Bu yorumu nedense çok geç görmüşüm. Yani şu anı kastediyorum. Şahsım adına bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak tam anlamıyla böyle bir şey olsa gerek. Üstüme alınıyorum zira konuyu açan ve belli bir gidişat çizen benim. Her türlü yoruma, eleştiriye tabii ki açığımdır ancak şahsıma dair bilgi sahibi olmadan fikir yürütmek, fikir sahibi olduğunu iddia etmek yahut çizgiyi aşan sözler sarfetmek kimsenin haddine değildir. 

Şu yorumla Google Play Store'daki YORUMUM GÖZÜKSÜN DİYE 1 YILDIZ yorumlarının gram farkı yok benim nezdimde. Her konuya yorum atmak gibi bir zorunluluk da yok üstelik.

sen aklımın ucundan geçmedin. konuyu senin açtığını bile hatırlamıyorum.

hakkında bilgi sahibi oldum: çok alıngansın. 

ben genel yazdım niye üstüne alınıyorsun

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Ettirgen/oldurgan yüklemlerin öznesi hep üçüncü tekil/çoğuldur (: diyeceğim şu ki suçlamak kolaydır ve özne herhangi biri olabilir..

Ne zaman ağlattılar, yaptırdılar, kızdırdılar gibi kelimelerle kurulan cümleler bitip; ağladım, yaptım, kızdım gibi öznenin "ben" olduğu cümleler kurulmaya başlanır.. O zaman tartışmaya kalkacak bir şey kalmaz (:

Mağdur edebiyatı "eşitlikçi" takılan hatunlarımızdan artık duyulmamaya başlandığında.. Ettirgen yüklemlerin öznesi olmaya kalkan "eşitlikçi" takılan erkeklerimiz tükendiğinde.. Dünya kadınlar günü diye bir şey olmadığında, asla kutlanmadığında mesela, "Bana çiçek almalısın, pis feministim, benim günüm bu." diye saçmalayanlar çoktan yeni portakallarda vitamin olduğunda.

İşte bunlar hep nasip kısmet..

sigara değil, balık olan.
Toplam Hit: 2709 Toplam Mesaj: 21