Kafa Dagitici Dizi Önerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    Pikacu bunu yazdı

Dublaj mi izliyorsunuz yoksa orjinal dil de filan mi? Yada alt yazılı filan mi?

hiç dublaj izlemem hocam. Orjinal dilinde izliyorum. İngilizce alt yazısı da açık ama normalde alışkanlıktan dolayı türkçe alt yazısıyla izliyorum ihtiyacım olmasa da. Yine anlasam da yabancı dilde kitap okumayı sevmiyorum. Ben okurken sadece türkçe okumak istiyorum.

Sen dil geliştirmek istiyorsan, ingilizce altyazılı izle ve sonra altyazısız izle, kulak aşinalığı için iydir.

@csfrt, hocam dizi tavsiyesi istemiyorum. Zahmet edip konuyu bir okusaydın en azından :) senin için başlığı biraz değiştireyim 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Baskasi adina utanmak denen sey var ya. Ben bu diziyi izlerken cok basima geliyordu, ilk sezondan sonra dayanamadim biraktim :) Kendimi dizi karakterleriyle cok ozdeslestiriyorum sanirim :/

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    NmC bunu yazdı

Baskasi adina utanmak denen sey var ya. Ben bu diziyi izlerken cok basima geliyordu, ilk sezondan sonra dayanamadim biraktim :) Kendimi dizi karakterleriyle cok ozdeslestiriyorum sanirim :/

bazen icimizde olani disa vuruyor hocam ondandir :) bende de oluyor bu olay.. yani o durumdayken bir cok erkek öyle yapar aslinda. Tabi o sartlarda bu kadar kibar olunmaz bana göre, o yüzden cok dogal degil ama yapilan seylerin bazilari dogal :) 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

shameless :D

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Hocam kusura bakma ama önerdiğin dizi bok gibi :(

Önerilerim;

Komedi;

Louie, big bang theory, how i meet your mother, rick and morty, south park

Diyer;

black mirror, true detective, better call soul, mr. robot, breaking bad, vikings, fringe shameless, oz, house of cards

Aklıma geldikce yazarım

manhyak tarafından 20/Ağu/17 04:09 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

Sonradan boka sarıyo  basları güzel

arbeit macht frei
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Sağol. Konuyu favoriye attım bakalım :)

Mentalist ten sonra dizilere ara vermiştim ve şimdi meşhur " Breaking bad"  a başladim. Övdükleri kadar var mi bakalim 

Ama ne zamandir komedi ariyordum  bunada bakayim ek olarak. 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

konuya katkım olsun belki izlemeyenler vardır. komedi olarak şimdilik aklıma gelenler 

- arrested development (100 sezon daha olsa izlerim)

- glow (tam komedi sayılmaz ama bi şans verin derim )

cann tarafından 20/Ağu/17 04:37 tarihinde düzenlenmiştir

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    Florenzi bunu yazdı

Eski ev arkadasim bu diziyi takip ediyordu. Onunla izliyodum ara sira. Komik bi dizi. Benim favorim 11.22.63. Basinda keyif alsamda sonunda içime öküz oturdu resmen, gözlerim yaşlandı:(

hangi ew arkadaşın lan tombalacımı :D

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bende bu ara Lucifer'a sardım. Güzel dizi öneririm.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 3153 Toplam Mesaj: 25
the last man on earth