Kafa Dagitici Dizi Önerim
-
Pikacu bunu yazdı
Dublaj mi izliyorsunuz yoksa orjinal dil de filan mi? Yada alt yazılı filan mi?
hiç dublaj izlemem hocam. Orjinal dilinde izliyorum. İngilizce alt yazısı da açık ama normalde alışkanlıktan dolayı türkçe alt yazısıyla izliyorum ihtiyacım olmasa da. Yine anlasam da yabancı dilde kitap okumayı sevmiyorum. Ben okurken sadece türkçe okumak istiyorum.
Sen dil geliştirmek istiyorsan, ingilizce altyazılı izle ve sonra altyazısız izle, kulak aşinalığı için iydir.
@csfrt, hocam dizi tavsiyesi istemiyorum. Zahmet edip konuyu bir okusaydın en azından :) senin için başlığı biraz değiştireyim
-
Baskasi adina utanmak denen sey var ya. Ben bu diziyi izlerken cok basima geliyordu, ilk sezondan sonra dayanamadim biraktim :) Kendimi dizi karakterleriyle cok ozdeslestiriyorum sanirim :/
-
NmC bunu yazdı
Baskasi adina utanmak denen sey var ya. Ben bu diziyi izlerken cok basima geliyordu, ilk sezondan sonra dayanamadim biraktim :) Kendimi dizi karakterleriyle cok ozdeslestiriyorum sanirim :/
bazen icimizde olani disa vuruyor hocam ondandir :) bende de oluyor bu olay.. yani o durumdayken bir cok erkek öyle yapar aslinda. Tabi o sartlarda bu kadar kibar olunmaz bana göre, o yüzden cok dogal degil ama yapilan seylerin bazilari dogal :)
-
shameless :D
-
Hocam kusura bakma ama önerdiğin dizi bok gibi :(
Önerilerim;
Komedi;
Louie, big bang theory, how i meet your mother, rick and morty, south park
Diyer;
black mirror, true detective, better call soul, mr. robot, breaking bad, vikings, fringe shameless, oz, house of cards
Aklıma geldikce yazarım
-
Sonradan boka sarıyo basları güzel
-
Sağol. Konuyu favoriye attım bakalım :)
Mentalist ten sonra dizilere ara vermiştim ve şimdi meşhur " Breaking bad" a başladim. Övdükleri kadar var mi bakalim
Ama ne zamandir komedi ariyordum bunada bakayim ek olarak.
-
konuya katkım olsun belki izlemeyenler vardır. komedi olarak şimdilik aklıma gelenler
- arrested development (100 sezon daha olsa izlerim)
- glow (tam komedi sayılmaz ama bi şans verin derim )
-
Florenzi bunu yazdı
Eski ev arkadasim bu diziyi takip ediyordu. Onunla izliyodum ara sira. Komik bi dizi. Benim favorim 11.22.63. Basinda keyif alsamda sonunda içime öküz oturdu resmen, gözlerim yaşlandı:(
hangi ew arkadaşın lan tombalacımı :D
-
Bende bu ara Lucifer'a sardım. Güzel dizi öneririm.