Kafan Cok Karışık Müridler Napıcam Herkes Gelsın Bı Fıkır Verın Ya:S
-
öncelkle arkadaslar konuyu nerden baglıcam bılmıyorum.yasadıgımız su devır oyle bır hal aldıki zina evet ZİNA yapmayana erkek degılsın dıyorlar ? mesela benım dayım.samımıyımdır ve rahat rahat konsuruz onunla bana dıyrkı bu doganın kanunu dıyor erkeklıgınden suphenmı var sımdı aklımda 2 paranoya ılusuyor 1 ben gayet kendımden emınım ve dınıne baglı yasamayı arzuluyan bu ısın vebalını ustlenemem dıyen bır ınsan olarak yasamak ıstıyorum ama gercekten doganın kanunu bumu ? 2 dayım haklımı sımdı amk :S ya basımdan bılırsınız belkı uzun uzadıya bır kız mevzusu gectı. uzunn ve ılk askım oldugu ıcn acıkcası baya zorlandım ama artık hamdolsun İyiyim dıyebılıyorum.artık tbt aılesı kurtuldu haftada 2 posta ıntıhar adında bır konu acan rahatsız yok:D yanı anlamadıgım konu su bu devırde bızmı cok saf yasıyoruz yoksa dogrusunu yapmaya calısıtıgmız ıcınmı göze ve mılşlete batıyoruz ?
ben gene yanı gne rahatsızım ama bu hayat felsefesi bununla övunmuyorum yanlıs anlasılmasın antıparantez belırteyım bu kız davası bıttı rahatımda sımdı ona bunada saldırmıyorum sonucta abaza degılız ama arkadaslar sokakta yuruyorum abı her kız aynı ne bu ya ? yolda yuruyemıyorsun ablanla aılenle arkanda bır ton kulagında kupesı elınde tesbıhı ayagında konversi ve kaprisi olan afedersiniz ama o.ç dıye tabır edebılıcegıım ıtler dolanıyor ve yanındakılere yan gözle bakıyor sımdı arkadaslar bu yavsaklarında ablaları bacıları anaları yokmu uya ? sonra dıyorlarkı onlar genc genclıgının tadını cıkarsın e amk ben ozaman hıc tad cıkarmıyorum bu sikişmden benmı cok safım yoksa o ıpneler gun geldıgınde yaptıklarının karsılgını alıcaklarmı ? soru uzerıne soru her bır tezin hakkında paranoyalar kuruyorsun sebebını bılmıyorsun fakat kuyularda kaybolmussun her nese bazen msne sagolsun nurky gelıyor konusuyoruz murat fılanda gelıyo işte nurkunın su sozunu ve okuldakı hocamız var bedencımız adam cok dındar he bıde aytek abıde sagolsun arada sırada konsuuyoruz lan olm takma siktir et dıyo harbı haklı adam dıyorum ya. her nese sözlerı dıyem nurky sunu der bana ;abi hep hayat kısa deymez bır kıza.. harbı ya dıyorum senı sevvdıgını dusundugun ınsanlar fılan ıcın en azından yasa lan dıyorum kendı kendıme hayırda ser serde hayır var demısler bosuna dememısler ondan sonra bu yasanılanlar fılan ya bıryerden basla dıyorum acaba hayatım o fılmlerde uzun sure mutsuzluk ceken ve sonunda gercekten mutlu olan ınsanlar gıbımı olucak dıyorum ? işte burda söz ettıgım su bazen gerıye dönmek ıstemeyız ama gelecegımıze parmak ucuylada olsa dokunmak ısterız. bazen soru ıcın sorularda kaybolsamda artık ıbr yerden dur demenın zamanı geldı murıdler allah askıne herkes bısı desın sıyırıcam:S
-
feysbuka üyemisin :)
-
arkadasim abarti filan degil, kendinle celisiyorsun yasin kac bilmiyorum ama
psikologa ihtiyacin oldugu kesin,
herseyi bu kadar sorgulama, akisina birak..
etrafindakilerin ne yaptigi seni ilgilendirmiyor, toplu olarak odul veya ceza olayi yok..
her koyun kendi bacagindan asilacak..
-
abi senin şimdi derdin ne anlamadımki aşık olmuşsun unutmuşsun artık bu mudur bunu mu diyorsun :S yoksa hayat kaygısı mı aman neyse ne mutsuzsun sanırım sana bişi diyim;
yaşadıkların şu an o kadar basit ki daha ne zorluklar göreceksin "ya zamanında kafayı taktığım şeylere bak" diyeceksin o yüzden sana diyorum haytta en değerli şey kendinsin dir kendini üzme bırak nasıl yaşamak istiyorsan öle yaşa her şeyi gör 1 kerede olsa dene sana en uygun olanını seç sonra ;)
-
abi aklı başında her Türk genci zina yapmak için fırsat arar :)
eğer yapmamanın tek nedeni din olayıysa bence aldırma yap derim.
çünkü sen onu yapacak biriyken sırf baskı yüzünden yapmıyorsan onun bi anlamı olmaz, dinin amacı ahlak vs kazandırmaktır, zorla ahlaklı olunmaz içinden nasıl geliyorsa öyle yaşa.
etrafta elinde tesbihle gezip 5 vakit namaz kılan ama camide çıkınca ona buna sarkan o.çlarına ben de kılım.
din olayında bahsettiğim şey de buydu, o amk. dumun çocukları öylesine namaz kılıyor ya da ibadet ediyo, eğer dinin verdiği ahlakı alamadıysan yemişim yapacağın ibadeti..
önce özünde ahlaklı ol ibadet sonra gelir.
konuyu biraz dağıttım ama işte olay böyle, mevlana nın felsefesini okursan o da aynısını söylüyo, kendisi yıllar boyunca namaz kılmamış ve oruç tutmamış bir insandır, ibadetin ya da bu tarz olaylarda "günah" diye kaçmaya karşıdır kendisi..
yazdıklarını tam okuyamadım ama okuduum kadarıyla yorum yaptım
-
bi psikologla konuş en iiisii bu olur.Çünkü sanıyorumki senin kafanda bşka çok sorun var.
-
Ben de seni anlamıyorum şimdi. Neden bu kadar kafana takıyorsun başkalarını? Sanane başkasının nasıl yaşadığından ya da ne dediğinden. Kendi hayatını istediğin gibi yaşamıyorsan zaten yaşamanın anlamı yok. Bırak isteyen yapsın zinasını sen nasıl hissediyorsan öyle yap. Mesela Türk gençliğin başlıca problemlerinden biri, 2 tane sanatçı televizyonda şunu giyer, bunu takar. İki gün sona sokağa bir çıkarsın herkes aynı. Modaymış? Bu basit ve her gün görebileceğin bir örnek. Sen daha derinlere dalmışsın. Şu saçma sapan eşya reklamlarından derler ya "Takma Kafana. Hayatını yaşa." diye. Güzel sözdür.
-
Bende böyle düşünüyordumda senin ruh halin bu yapıyı bu bünyeyi kaldırmaz inan bana dünyaya ve türkiyeye senin gibi insanlar lazım :) ruh halin gayet normal bunlar benimde düşündügüm ve bir cok insanın dusundugunu tahmin ettigim fakat hiç birinin senin gibi dışa vurup cozum aramadıgı şeyler boşver sen kendi iç dünyanda daha rahat huzurlu olursun vicdan rahatlıgı kadar rahat hiç bir şey yok inan bana psikologluk falanda degilsin kafan karışmış o kadar cok iyi düşünceli birisin sadece
-
Abi zina fln değil o,
cinsellik...
Cokda gerekli bişeydir, kim bulandırıo bu genclerin aklını böle anlamadım gitti :|
Vücudunun organları orada dursun die koyulmamış oraya, kullan :)
Hem senin hem karşıdakinin kullanılması için orada bulunan organlarını kullanmana kim karışır yahu :|
-
Yok Kardeşim kafanı Hiç bulandırma, Sen Edepli bir Delikanlıya benziyorsun, Tebrik aynen devam et. Helalinle İstediğin gibi Cinselliği Paylaşabilirsin, Asla Harama Gitme bence başkalarının Karısına vede Kızınada Yan Gözle Bakmaman Kötü bir şey değildir yada Erkek olmadığın anlamına Gelmez, Tam Aksine GAyet Oturaklı bir Erkek olduğun Anlamına Gelir. Ters ilişkilere Asla Doğru Gözle bakma. Aynen Gittiğin yol doğrudur.
Sağda Solda sana yanaşacak Malum kadınlardan da Uzak dur demiyecem, ama Zorla yanaşanıda Kırmak Caiz olur gibi bişey. Aslında Zorla yanaşanada Kendini Tutabildiğin kadar yanaşmasan en iyisini edersin, ama Malum Erkeklik var akıl baştan alındımı bir kere Artık Operasyon bitmeden geri gelmiyor Malesef. Aynen Hiçde Psikolojin Bozuk değil Devam Yol Doğru. :)
-
seninde mantık gitmiş : P gel yanı başıma :|