Kafayı Mı Yiyorum?
-
bende deliriyorum galiba..
geçen rüyamda dj_alperi gördüm :) yüzyüze görmüşlüğüm yoktur ha :D
-
KafirImam bunu yazdı:
-----------------------------
Şeyhin sevgili kulusun bence sana vahiy inecek :)
-----------------------------vahiy inmiyor giriyor bana :| kafası girdi bile :|
-
"kafayı mı yiyorum amk" dediğine göre büyük çapta sorun yok demektir. Birçok psikolojik tanı özellikle düşünsel
bozukluklar için en az bi 6 ay gerekebiliyor. Bilinçaltındaki naneler karmakarışık zaten onlar da bi hareketlenme vardır
belki :) Bu sebeple rüya görmen sağlıklıdır. Kendini bitakım şeylerde engelliyor da olabilirsin. Hayal gücünü çalıştıracak
işlerle uğraşabilirsin. Hikaye yazmak, günlük yazmak vs gibi. -
Ben de geçen gece rüyamda kkkcakmak adlı kullanıcıyı gördüm. Eve gelince bakıyorum yatağımda biri yatıyor, çoraplarında kkkcakmak yazıyor, eycah kkkcakmak izimi bulmuş, hemen kaçayım diyorum.
Neden gördüm böyle bir rüya hiç bilmiyorum :D
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------biraz aptalca gelicek ama bir kaç bir şey diyecem :S
bir kaç aydır yaşıyorum söylediklerimi ama son zamanlarda iyice sıklaştı hatta bugün iş yerinde oturup ağlayacaktım bu yüzden sık sık olmaya başladı
ilk olarak dejavu yaşııyorum o anı daha önce yaşamışım gbi biliyormuşum gibi oluyor daha sonra bir dejavuyla daha o yaşadıgım dejavu yu yaşayacagmı zaten
biliyormuşıum daha önce yaşamışım gibi oluyor.. hatta bazılarını rüyamda gördüğüme dair yemin bile edebilirim..
daha sonra beynim kaşınıyor resmen böyle baş ağrısı gibi beyin sızısı gibi bir şey oluyor etraf kırmızı görünüyor gözüme falan sonra midem bulanıyor tüylerim
diken diken oluyor..
geceleri ise bir anda uyanıyorum hiç bir neden yokken beynımde yıne bır kasıntı aynı duygular bir kaç kez halusınason gordum :s uyanınca falan öyle..
sonra içimde bir kişi daha var sanhi yaptıgım seyleri eleştiriyor gülerken bir anda ağlayasım geliyor falan :s sonra bazı şeyleri hatırlayacak gibi oluorum
gözümün önune kesik kesik kareler geliyor :S
daha anlatamadgım bir sürü duygu var açıklanamayacak seyler :s
sizce noluo kafayı mı yiyorum aq :| kendımden korkmaya başladım :|
-----------------------------hocam aynısı banada oluyor bende sanki yaptıgım herşeyi daha önce yapmışım gibi geliyor
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------bende deliriyorum galiba..
geçen rüyamda dj_alperi gördüm :) yüzyüze görmüşlüğüm yoktur ha :D
-----------------------------rüyanın büyük bölümünü bana ayırdığın için teşekkürler :)
tanışırız hoca merak etme şu zonguldaklılar ekecek herhalde ekmeseler daha manisa buluşmsı yapacam:D
-
sülo rukiyeyi unut bişiyin kalmaz :D
+ az kaldı bekle oğlum gelıyom eylulde :W
kaldıqımız yerden kız tavlama abazalıklarına devam :D zaaa :D
-
belkide azizssindir
-
İyi bir psikiyatriste git derim .. Böle foruma konu açarak olmaz
-
hocam rahatlamaya çalış git bi hobi bul ne biliym ava git balığa git birileriyle gez akşamları tek başına çık gir bi lokantaya kral bi yemek söle kendine olmazsa psikologa git hayat boş vur coş hacı kendini sıkma bi kız uğruna biri gider gelir birisi :D anjinsen?