Kafayı Yedim Galiba
-
Son zamanlarda zaman cok yavas geciyor . Onceden cok pis zevk alarak yaptigim seyler artik hic zevk vermiyor . Kendimi anlatmak icin beat'in uzerine soz yazmak istiyorum guzel sozler cikmayinca yada yazamayinca kendimi dovmek istiyorum :| Tatil gunlerinden nefret eder duruma geldim . Bugun disari ciktim 1 saat sonra sanki 5 saat gecmis gibi eve gitmek istedim eve geldim pc'yi actim canim sıkıldı uyumaya calistim uykum yok . Olduk olmadik seylere sinirlenip sagi solu kirmak istiyorum duvarlara yumruk atiyorum sucsuz insana kufur ediyorum . Deftere birseyler karalamak istiyorum bir yandanda istemiyorum . Galiba kafayi yedim :|
-
senin canın evlenmek istiyor.
-
son zamanlarda herkes öyle kardeş yanlız değilsin fazlada kafana takma hayatı akışına bırak yeri gelince mal mal otur hiç birşey yapma umursama fazla öbür türlü dediğin gibi kafayı yersin
-
bence senin canin dayak istiyo :)
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------niçin ki ?
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------Cinsel iliskidende zevk almiyorum eklemeyi unutmusum :|
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------ahahahaha =)
-
Claros bunu yazdı:
jayde bunu yazdı:
-----------------------------Cinsel iliskidende zevk almiyorum eklemeyi unutmusum :|
-----------------------------hocam bu bir sorun olabilir işte...
-
yeni zevklere yelken aç.
-
Bulunduğun ortamdan uzaklaş biraz.Zaman zaman herkesde olur.
-
husnuweb bunu yazdı:
yeni zevklere yelken aç.
-----------------------------Misal ? Dun balik tutmayi denedim 4 kere kayaya takilip kopunca kanca ana avrat sovdum . Normalde her ay baska kizla takilirim bazen oylesine bazende hoslandigim icin ama bu aralar herseyden cok bunaldim hicbirsey yapmak istemiyorum . Herkesten nefret ediyorum .