Kahraman Askerlerimizden Biri
-
http://www.facebook.com/photo.php?v=106139082733222
Bu videoya rastladım az önce..İzlemenizi tavsiye ederim,insan gözyaşlarını tutamıyor.Helal olsun cidden diyecek bişey bulamadım
-
Görev bilinci böyle bir şey..
-
of ulan off böyle subaylarımız oldukça bizim sırtımız yere gelmez
-
Helal olsun valla.
-
Çok güzel şeyler anlatıyo.Vazife bilinci.İster asker isker öğrenci ister memur herneysen...
-
bunun gibi milyonlarca hikaye var.
helal olsun komutanima.
-
bize bişey demek düşmüyor videonun sonunda ne güzel söylemiş. hakikaten çok doğru çok .
-
Abi Çok Duygulandım ya, Böyle Askerlerin Altında Görev Almak Ayrı Bi Onurdur.
-
ahh ahh bunun gibi bi omuzunda rütbeli denk gelmediki bize alayı...
Bizim uzman çavuşlarımızla astsubaylarımız iyidi baba adamlardı arkadaş gibiydik
subaylar süzme.. :)
-
malesef gazilerimize değer vermiyoruz.
-
Komutanım ben abartılacak bir şey yapmadım görevimi yaptım diyor aslında yaptığının farkında ama kişiliği böbürlenmesine izin vermiyor ki öyle biri olsa onu yapmazdı. Kendisine helal olsun..
Ama işin ilginci bazı kişiler ki her 2 kişiden 1i ;) komutanımızın kahramanlığını işinin adı olarak nitelendiriyor. Doğrudur belki geniş anlamda tartışılır ama sen böyle bir metanet gösteren adama helal olsun yerine işinin adı neydi dersen hay senin gibi adama. bkz: Askerlik yan gelip yatma yeri değildir!
Senin oğlun gemiciğini rahatça suda yüzdürsün diye canını verenlere 'kelle' diyen adamın bu ülkeyi yönetmesini içime sindiremiyorum..