folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Kahve Makinasını Nasıl Piç Edebilirim?

Kahve Makinasını Nasıl Piç Edebilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanliay
    kanliay's avatar
    Erkek

kardeşim amacın beleş kahve içmek değilse 404 taktiğini geliştirip daha kuvvetli olan mobilya yapıştırıcıları var sprey sertleştiricili(tiner bazlı)önce spreyi sık deliğe sonra paraya biraz yapıştırıcı sür  para düşünce  yapıştırıcı  hemen donmaya başlar.eleman da makinayı açınca o rayı temizlemek için bayagı bir vakit harcar çıkarabilirse tabi kolay gelsin başarılar

Gemiler mi batacak??O zaman batsın!!!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

bu aletin dış dünya ile tek bağlantısı para deiliğidir...yani smart kart vs. bir üyeli sistemi gibi bişey olsa amına bile koyardık ama su an aklıma pek bişey gelmiyor eğer beleş içmek istersen ilk önce 1ytl nın ağırlğını ölç ona göre aynı kalınlıkta bir metal kes ve at eğer çalışır ise ağırlık üzerine çalışıyor demektir daha sonra birde ufak boyularda metaller kes at bakalım çalışacakmı? ( misal 0.50 ytl at) en son ise aynı 1 ytl gibi ortası sarı bir metal yap 1 ytl ile aynı ağırlıkta olsun... at dene ve sonuçları buraya yaz.... eğer ağırlık ile çalışıyorsa işin kolay fakat hem ağırlık hemde boyutu algılıyorsa işin biraz zor eğer hem boyutu hem rengini hemde ağırlığını ölçüyorsa sen o bakıma gelen adamı kafaya al öle anlatsın sana bişiler ben olsam a.q koymuştum piyasanın.... meslek lisesi isen bölüm hocalarından iyi anlaştığın birini kafaya al o eleman geldiğinde yanına gidin bize bu aletin için gösterebilrimisiniz de mumkunse foto çek yakından entegrelerin kodlarını felan okuyacak biçimde...ve birazda mantığından bahsetsin..... yoksa işin yaş.... ben bu yöntemle okuldaki telekomun chipli telefon kulubesını sökmeyi planlıyorum ama tenha bir anı kolluyorum :D güzel planlarım var..

sana tavsiyem bu aletleri işin ehlinden öğren adamı kafaya al...ve bu tür cihazlar ile ilgilenme genellikle heycan istiyorsan gış dünya ile bağlantı kurabilen cihazlar ile uğraş :D onlarda hem para var hemde eğlence tabi ...t olmakat var onuda unutma :D    altı üsüt 1 ytl a.q  yine aynı şeyleri yapar ise o makıne  yukarda arkadaşların yazdıklarını tavsiye ederim... kabloları eritecek türden bir kımyasal dök ama bunu sen yapma bir düzenek ile hallet meslek lisesi olsan için kolay...ama pek bişey bilmiyosun gibi bu konularda :D önemli olan içinde olması idda ile olcak işler değil bunlar.....

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gubarigam
    Gubarigam's avatar
    Erkek

gardeş buzdan kalıp denedinmi

aq makinesi agırlıkla ve cap ile calışıyor işte 2 sini denk getirebilcegin bir buz parcası yapabilrisen

o ibne tamircide aq dicek kasanın  içinde bişey yok ama kahvede yok dicek

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek
    eger havalandırma deliği varsa içerisine kapı ve pencere sabitlemede kullanılan PU MONTAJ KÖPÜK sık.böylelikle makinanın a.k .tamire geldiklerinde de içine bakarsın etraflıca :D:D:D

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    bu makinelerin sistemini  araştırayım  bulabilirsem buraya atarım  öle  buz kalıpla  falan olacak işdeğil  deli  fizik var onun sisteminde bi ara hoca anlattıydı  milimetre saitedeki hızını falan ölçüp artık paranın yoğunluna  falan  cinsini belirliorud  çok

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

çok bişi bulamadım ama kataloğu var :

http://industrial.azkoyen.com/catalogos/TEMPO_L_04_ING.pdf

"Less is More"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Şimdi bu para makinelerinin parayı görmeyi sağlayan yerleri sensörlüdür, yani para sensör okuyucudan geçer, ancak ipli sistem neden çalışmadı izah ediyim, Sensör gelip te aşşağıya kayan parayı okuyacak şekilde hesaplanmıştır vede ayarlanmıştır.

Programcı arkadaşlar bilirler, bir komutun sonunda o komutu sonlandıran end gibi bi sonlandırıcı rag mutlaka vardır, Sensör Programında senin iple daldırdığın para altta end Sensörünce görülmeden yukardaki görse dahi işlem gerçekleşmeyecektir, yani paranın orta yerinden delmekle hata etmişsin, paranın en üst kısmından minik bir delik açacaksın, ince misina ipi işini görmesi gerek, dalrırırken mümkün olduğunca paranın çok aşşağı inmesini sağla müsade et, ancak geri çekme işlemini bekle hemen yapma aksi halde sensör paranın yukarı çekildiğinide anlayacaktır işlemi durduracaktır. para aşşağı indikten sonra misinanın ipini oynatmasan daha iyi olacak.

Bu yolla büyük ihtimal ben olsam rahatlıkla Bedava Nes Kafe içerdim. :)))

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam, aynı sistem bizim okulda var, hatta dün aynı şeyleri düşünüp aynı şekilde kilidi acmaya calışırken az kalsın yakalanıodum :)))

Bi adet akülü vidalama buluyorsun... 14.4 veya 12 volt tazrı skill bosh marka kaliteli birşey olursa iyi olur...

ıcına, 2 lik çelik ucu takıyorsun...

anahtarı sokulan deliğin, (yaylar yam oradadır) tam ortasından yaklaşık 10 saniye bastırıp çekiyorsun...

Sonra bir adet düz tornavida ile asılıp kilidi acıyorsun...

Sonra aynı kilidin bi farklısını alıp değiştiriosun...

O adamlar gelene kadar aletin anahtarının sende olmasını sağlayacaktır :)

sonrasını içindeki sistemin tipine göre anlatmak lazım çünkü benim ihtisas alanım nescafenin makinaları :) Genellikle paranın bulunduğu bölme kasa tarzında oluyor çünkü...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    hocam eğer amacın makineyi bozmaksa en yakın amerikan pazarına gidiyorsun yoksa benle iletişime geçiyorsun :D orada oyun hamuru gibi yapıştırıcılar oluyo ondan alıyorsun makinenin yanına gidiyorsun kutunun içinden çıkan iki hamurdan kullancağın kadarını birleştirip top haline getiriyorsun daha sonra bu hamuru uygalayacağın yere koyuyosun ve bekliyorsun (ancak uyguladığın parça tamir için değişimi söz konusu olur çünkü bu yapıştırıcı bir süre sonra kaya gibi oluyo ve matkap zor deliyor!!!)

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    hoca hiç  ugrasma :D  al oyun hamuru   atacagın paraya yapısdır :D  yeterince kalın olmamasına  özen göster we paraya yapısdırdıkdan sonra  parayı delikden içeri at büyük ihtimal sıkısıcakdır :D  we parayı görmeyecdir :D  we ardından :D devreler yavas yavas yanmaya baslayacakdır :D rahat ol :D kimse farkına warmaz :D   we yanar:D

Boş İşler Uzmanı..
Toplam Hit: 13442 Toplam Mesaj: 52