Kahve Makinesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek

Arkadaşlar selamlar. Ticari feribottayım. Yolculara çay kahve tost satıyoruz sefer esnasında.

Kahve makinası alalım dedim iş arkadaşlarıma olur dediler.

Bütçemiz öyle starbuckstaki makinalara yetmez zaten kaç tane satılacak kahve.

https://www.amazon.com.tr/EP5543-80-SilentBrew-Teknolojisi-Çekirdeklerden/dp/B0CZ7BV85B

şu tip makinadan alsam işimi görür mü sizce ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek

şurayı baştan sona oku hocam :D 

https://www.tahribat.com/forum/kahve-makinesi-onerisi-260594

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    ErastoX bunu yazdı

Arkadaşlar selamlar. Ticari feribottayım. Yolculara çay kahve tost satıyoruz sefer esnasında.

https://www.amazon.com.tr/EP5543-80-SilentBrew-Teknolojisi-Çekirdeklerden/dp/B0CZ7BV85B

Phillips alıp geçebilirsin hocam. Lakin bıçakları zaman içerisinde oturuyor bu serinin. İlk 50-100 demlemeyi bayat kahve çekirdekleriyle hızlıca yapabilirsiniz satın alimdan sonra. Sonrasında ortalama bir içinin çok da farkına varmayacağı lezzeti veriyor.

Senin o noktada asıl maliyetin kahve çekirdeği süt ve elektrik.

Buna oranla ucuz tutarsan sürümden kazanırsın sanırsam.

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek

Up

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı
    ErastoX bunu yazdı

Phillips alıp geçebilirsin hocam. Lakin bıçakları zaman içerisinde oturuyor bu serinin. İlk 50-100 demlemeyi bayat kahve çekirdekleriyle hızlıca yapabilirsiniz satın alimdan sonra. Sonrasında ortalama bir içinin çok da farkına varmayacağı lezzeti veriyor.

Senin o noktada asıl maliyetin kahve çekirdeği süt ve elektrik.

Buna oranla ucuz tutarsan sürümden kazanırsın sanırsam.

Abi philips çok yavaş değil mi ya 🥲

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Yurtdışı gezisi yaptım yeni döndüm, kaldığım lüks ve orta sınıf otellerin neredeyse tamamında franke marka kahve makineleri vardı ve baya verimli çalışıyorlardı. Tabi fiyatlarına baktım yuh dedim. :)

Küçük bile olsa ticari düşünüyorsan ardarda kahve verebilecek  tam otomatik makine alman şart, philips falan olmaz. 

En azından delonghi melitta falan bak.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bu benzinliklerde bakıyorum genelde opette starbucks var shell de kahve dünyası var petrol ofisinde ise tchibo bazılarında nescafe var 

benim içerken ( özellikle barista olmayan herşeyi makınaların yaptığı yerleri örnek verdim)

en keyif aldığım opet starbucks ile shell kahve dünyası

birde şunu fark ettim bu ikisi belki diğerlerinden 20 tl daha pahalı ama bardaklar daha büyük diğerleri az bişi daha ucuz bardak küçücük.

piyasada bozulsa en çok parça philips in bulursun bence de philips al geç 55 serisi hem kahve çeşidi bol hem çok tutulan bir cihaz servis vb kolay.

normalde delonghi derdim ama onun iyileri fazla pahalı ucuzları fazla basit. 

bu arada merak ettim hangi hat nerden nereye

PanxeR tarafından 17/Kas/25 00:50 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

bu benzinliklerde bakıyorum genelde opette starbucks var shell de kahve dünyası var petrol ofisinde ise tchibo bazılarında nescafe var 

benim içerken ( özellikle barista olmayan herşeyi makınaların yaptığı yerleri örnek verdim)

birde şunu fark ettim bu ikisi belki diğerlerinden 20 tl daha pahalı ama bardaklar daha büyük diğerleri az bişi daha ucuz bardak küçücük.

piyasada bozulsa en çok parça philips in bulursun bence de philips al geç 55 serisi hem kahve çeşidi bol hem çok tutulan bir cihaz servis vb kolay.

Benzinliklerde 2 3 sefer cesaret edip Espresso alayım dedim ama o an gelen gereksiz acelecilik sebebi ile kahve yoğunluğu ayarını bulamıyorum. Belki de yok yani bilemiyorum ama aşşşşırı sert zift gibi Espresso veriyor makine içilmiyor. Amk yazarken dilim seğirdi. 

Bir kere Kahhve.com dan kod vardı Caffe Fresco mor paket aldık. Mandalina zart zurt yazıyordu. Aşırı hoşuma gitmişti şimdi pahalı geliyor almıyorum. Öneri gibi olsun bu paragraf. Sanırım ben hafif meyve notalı kahveler beğeniyorum.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

Benzinliklerde 2 3 sefer cesaret edip Espresso alayım dedim ama o an gelen gereksiz acelecilik sebebi ile kahve yoğunluğu ayarını bulamıyorum. Belki de yok yani bilemiyorum ama aşşşşırı sert zift gibi Espresso veriyor makine içilmiyor. Amk yazarken dilim seğirdi. 

Bir kere Kahhve.com dan kod vardı Caffe Fresco mor paket aldık. Mandalina zart zurt yazıyordu. Aşırı hoşuma gitmişti şimdi pahalı geliyor almıyorum. Öneri gibi olsun bu paragraf. Sanırım ben hafif meyve notalı kahveler beğeniyorum.

Benzinliklerden kahve içmeyin. Geçenlerde bir arkadaşım zehirlendi ( süt bozuktu muhtemelen ) bu benzinlikte bulunan makineler hijyen açısından hiç uygun değil. O makinelerin bakımı temizliği şart ama yapan yok. O yüzden bakteri yuvası. İçmemek Daha iyi. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

Benzinliklerden kahve içmeyin. Geçenlerde bir arkadaşım zehirlendi ( süt bozuktu muhtemelen ) bu benzinlikte bulunan makineler hijyen açısından hiç uygun değil. O makinelerin bakımı temizliği şart ama yapan yok. O yüzden bakteri yuvası. İçmemek Daha iyi. 

hocam uzun yola gidince mecbur bazen almak gerekiyor valla soguk kahve anca yazın keyifli oluyor.

termosa bazen nescafe yapıp çıkıyorum ama bazende vakit olmuyor vb. ama dediğin doğru süt sıkıntı mümkünse amerikano alıp geçmek lazım

birde şimdi bazı kahve dükkanlarında ve migrosta kahve kreması (gerçek sütten) satılmaya başlamış sade kahve alıp bunla hafifletebilirsiniz (ben 1 kere denedim beğenmedim )

Hochwald Kahve Beyazlatıcısı 10X7,5 Ml - Migros

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Macidor
    Macidor's avatar
    Erkek

Hocam makineyi satın almak yerine konsinye seçeneğini düşündünüz mü? Kullandığımdan değil ama aklıma geldi önereyim dedim.

Toplam Hit: 1239 Toplam Mesaj: 17
kahve makinesi