Kahve Makinesi
-
Arkadaşlar selamlar. Ticari feribottayım. Yolculara çay kahve tost satıyoruz sefer esnasında.
Kahve makinası alalım dedim iş arkadaşlarıma olur dediler.
Bütçemiz öyle starbuckstaki makinalara yetmez zaten kaç tane satılacak kahve.
https://www.amazon.com.tr/EP5543-80-SilentBrew-Teknolojisi-Çekirdeklerden/dp/B0CZ7BV85B
şu tip makinadan alsam işimi görür mü sizce ?
-
şurayı baştan sona oku hocam :D
https://www.tahribat.com/forum/kahve-makinesi-onerisi-260594
-
ErastoX bunu yazdı
Arkadaşlar selamlar. Ticari feribottayım. Yolculara çay kahve tost satıyoruz sefer esnasında.
https://www.amazon.com.tr/EP5543-80-SilentBrew-Teknolojisi-Çekirdeklerden/dp/B0CZ7BV85B
Phillips alıp geçebilirsin hocam. Lakin bıçakları zaman içerisinde oturuyor bu serinin. İlk 50-100 demlemeyi bayat kahve çekirdekleriyle hızlıca yapabilirsiniz satın alimdan sonra. Sonrasında ortalama bir içinin çok da farkına varmayacağı lezzeti veriyor.
Senin o noktada asıl maliyetin kahve çekirdeği süt ve elektrik.
Buna oranla ucuz tutarsan sürümden kazanırsın sanırsam.
-
Up
-
end bunu yazdıErastoX bunu yazdı
Phillips alıp geçebilirsin hocam. Lakin bıçakları zaman içerisinde oturuyor bu serinin. İlk 50-100 demlemeyi bayat kahve çekirdekleriyle hızlıca yapabilirsiniz satın alimdan sonra. Sonrasında ortalama bir içinin çok da farkına varmayacağı lezzeti veriyor.
Senin o noktada asıl maliyetin kahve çekirdeği süt ve elektrik.
Buna oranla ucuz tutarsan sürümden kazanırsın sanırsam.
Abi philips çok yavaş değil mi ya 🥲
-
Yurtdışı gezisi yaptım yeni döndüm, kaldığım lüks ve orta sınıf otellerin neredeyse tamamında franke marka kahve makineleri vardı ve baya verimli çalışıyorlardı. Tabi fiyatlarına baktım yuh dedim. :)
Küçük bile olsa ticari düşünüyorsan ardarda kahve verebilecek tam otomatik makine alman şart, philips falan olmaz.
En azından delonghi melitta falan bak.
-
bu benzinliklerde bakıyorum genelde opette starbucks var shell de kahve dünyası var petrol ofisinde ise tchibo bazılarında nescafe var
benim içerken ( özellikle barista olmayan herşeyi makınaların yaptığı yerleri örnek verdim)
en keyif aldığım opet starbucks ile shell kahve dünyası
birde şunu fark ettim bu ikisi belki diğerlerinden 20 tl daha pahalı ama bardaklar daha büyük diğerleri az bişi daha ucuz bardak küçücük.
piyasada bozulsa en çok parça philips in bulursun bence de philips al geç 55 serisi hem kahve çeşidi bol hem çok tutulan bir cihaz servis vb kolay.
normalde delonghi derdim ama onun iyileri fazla pahalı ucuzları fazla basit.
bu arada merak ettim hangi hat nerden nereye
PanxeR tarafından 17/Kas/25 00:50 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
bu benzinliklerde bakıyorum genelde opette starbucks var shell de kahve dünyası var petrol ofisinde ise tchibo bazılarında nescafe var
benim içerken ( özellikle barista olmayan herşeyi makınaların yaptığı yerleri örnek verdim)
birde şunu fark ettim bu ikisi belki diğerlerinden 20 tl daha pahalı ama bardaklar daha büyük diğerleri az bişi daha ucuz bardak küçücük.
piyasada bozulsa en çok parça philips in bulursun bence de philips al geç 55 serisi hem kahve çeşidi bol hem çok tutulan bir cihaz servis vb kolay.
Benzinliklerde 2 3 sefer cesaret edip Espresso alayım dedim ama o an gelen gereksiz acelecilik sebebi ile kahve yoğunluğu ayarını bulamıyorum. Belki de yok yani bilemiyorum ama aşşşşırı sert zift gibi Espresso veriyor makine içilmiyor. Amk yazarken dilim seğirdi.
Bir kere Kahhve.com dan kod vardı Caffe Fresco mor paket aldık. Mandalina zart zurt yazıyordu. Aşırı hoşuma gitmişti şimdi pahalı geliyor almıyorum. Öneri gibi olsun bu paragraf. Sanırım ben hafif meyve notalı kahveler beğeniyorum.
-
NaZi_ bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Benzinliklerde 2 3 sefer cesaret edip Espresso alayım dedim ama o an gelen gereksiz acelecilik sebebi ile kahve yoğunluğu ayarını bulamıyorum. Belki de yok yani bilemiyorum ama aşşşşırı sert zift gibi Espresso veriyor makine içilmiyor. Amk yazarken dilim seğirdi.
Bir kere Kahhve.com dan kod vardı Caffe Fresco mor paket aldık. Mandalina zart zurt yazıyordu. Aşırı hoşuma gitmişti şimdi pahalı geliyor almıyorum. Öneri gibi olsun bu paragraf. Sanırım ben hafif meyve notalı kahveler beğeniyorum.
Benzinliklerden kahve içmeyin. Geçenlerde bir arkadaşım zehirlendi ( süt bozuktu muhtemelen ) bu benzinlikte bulunan makineler hijyen açısından hiç uygun değil. O makinelerin bakımı temizliği şart ama yapan yok. O yüzden bakteri yuvası. İçmemek Daha iyi.
-
cuneyd bunu yazdıNaZi_ bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Benzinliklerden kahve içmeyin. Geçenlerde bir arkadaşım zehirlendi ( süt bozuktu muhtemelen ) bu benzinlikte bulunan makineler hijyen açısından hiç uygun değil. O makinelerin bakımı temizliği şart ama yapan yok. O yüzden bakteri yuvası. İçmemek Daha iyi.
hocam uzun yola gidince mecbur bazen almak gerekiyor valla soguk kahve anca yazın keyifli oluyor.
termosa bazen nescafe yapıp çıkıyorum ama bazende vakit olmuyor vb. ama dediğin doğru süt sıkıntı mümkünse amerikano alıp geçmek lazım
birde şimdi bazı kahve dükkanlarında ve migrosta kahve kreması (gerçek sütten) satılmaya başlamış sade kahve alıp bunla hafifletebilirsiniz (ben 1 kere denedim beğenmedim )
Hochwald Kahve Beyazlatıcısı 10X7,5 Ml - Migros
-
Hocam makineyi satın almak yerine konsinye seçeneğini düşündünüz mü? Kullandığımdan değil ama aklıma geldi önereyim dedim.