folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Kahveniyarat.Com Kullanan Var Mı?

Kahveniyarat.Com Kullanan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

adamlar böyle bir site açmış kullanan varmı memnun kalan kalmayan

birde bunun dışında kullandığınız kahveleri yazarmısınız (Espress makinelerinde)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Hocu sen bu ara makina ariyodun aldin mi ?

Aldiysan bi link atarmisin 

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

http://www.hepsiburada.com/liste/delonghi-ec200cd-espresso-ve-cappuccino-makinesi/productDetails.aspx?productId=mtdelec200cd&categoryId=60003707 

çok memnunum iyiki tchibo almamışım çok dandik bişiymiş mağazasında  inceledm

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

http://www.hepsiburada.com/liste/delonghi-ec200cd-espresso-ve-cappuccino-makinesi/productDetails.aspx?productId=mtdelec200cd&categoryId=60003707 

çok memnunum iyiki tchibo almamışım çok dandik bişiymiş mağazasında  inceledm

tchibo'nun hangi makinesini aldın hocam ? Bursa'dan filtre kahvesini alıyorum bende frenc press ile yapıyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

güzel siteymiş

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    torf
    torf's avatar
    Erkek

o makinenin yanına birde bunu al süper, iriliğini falan ayarlayabiliyorsun öğütülürken http://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?productid=mtdelkg79&categoryid=237199&sku=MTDELKG79

bahsettiğin siteyi bilmiyorum yalan dolan gibi geldi

İnsanların size karşı olması diye bir şey yoktur dostlarım, onlar sadece kendilerinden yanadırlar o kadar. bukowski
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    torf bunu yazdı

o makinenin yanına birde bunu al süper, iriliğini falan ayarlayabiliyorsun öğütülürken http://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?productid=mtdelkg79&categoryid=237199&sku=MTDELKG79

bahsettiğin siteyi bilmiyorum yalan dolan gibi geldi

pahalı ya :D aslında çekirdek alıp öğütüp içmek lazımda

tchiboda istediğin kahveri seçiyorsun hangi makinede kullanacağını söylüyorsun öğğütüp veriyorlar da tchibo uzak bana

sitede şu var hocam çikolata tadı fındık tadı vs biliyorsun normalde bunların esansları var bu adalar kahveyi tekrar işliyormu? 

biraz pahalı geldi 250 gr 17 tl normalde 11 e geliyo tchiboda çektirsende alsanda

facebookdan ulaştım siteye yorumlar güzel ama bilmiyorum

kullanan varmı ona göre si geçeyim mındar olmasın amk

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Site güzelmiş cidden :)

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

alper kg79 ve ec200 ikilisini kullanıyorum. tavsiye ederim ikisinide fakat kg79 a küçük bir mod yapmadan espresso inceliğinde çekemiyor çekirdeği. birde espressoyu taze kahveden yap 15 günü geçen kahve zehir gibi acı oluyor. taze kahve cidden çok lezzetli ve acı (ekşimsi lanet bir tat) olmayan bir içecek. tağze kahveden denersen emin ol bir daha bayat espresso içemezsin. kg79 pahalı gelirse sözen degirmen al. onunla öğüt çekirdek kahveni. değirmen bulamazsanda imalatenesine yakınım bana pm at uygun bir zamanda alır gönderirim sana 35 tlidi en son yanlış hatırlamıyorsam fiyatı sözenin. 

taze kahve için: baristasepeti.com veya kahvefabrikası.com  iki sitexen birini tercih edebilirsin. 

afiyetolsun...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

efsane süper bi siteye benziyor. yok mu kullanan daha önce :|

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Sütlü menengiç içtin mi hi, içmediysrn gönderim sana böyle alengirli şeyler yerine gerçek kahve içmiş olursun en azındab,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 2286 Toplam Mesaj: 18