Kahveniyarat.Com Kullanan Var Mı?
-
adamlar böyle bir site açmış kullanan varmı memnun kalan kalmayan
birde bunun dışında kullandığınız kahveleri yazarmısınız (Espress makinelerinde)
-
Hocu sen bu ara makina ariyodun aldin mi ?
Aldiysan bi link atarmisin
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
çok memnunum iyiki tchibo almamışım çok dandik bişiymiş mağazasında inceledm
-
DJ_Alper bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
çok memnunum iyiki tchibo almamışım çok dandik bişiymiş mağazasında inceledm
tchibo'nun hangi makinesini aldın hocam ? Bursa'dan filtre kahvesini alıyorum bende frenc press ile yapıyorum.
-
güzel siteymiş
-
o makinenin yanına birde bunu al süper, iriliğini falan ayarlayabiliyorsun öğütülürken http://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?productid=mtdelkg79&categoryid=237199&sku=MTDELKG79
bahsettiğin siteyi bilmiyorum yalan dolan gibi geldi
-
torf bunu yazdı
o makinenin yanına birde bunu al süper, iriliğini falan ayarlayabiliyorsun öğütülürken http://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?productid=mtdelkg79&categoryid=237199&sku=MTDELKG79
bahsettiğin siteyi bilmiyorum yalan dolan gibi geldi
pahalı ya :D aslında çekirdek alıp öğütüp içmek lazımda
tchiboda istediğin kahveri seçiyorsun hangi makinede kullanacağını söylüyorsun öğğütüp veriyorlar da tchibo uzak bana
sitede şu var hocam çikolata tadı fındık tadı vs biliyorsun normalde bunların esansları var bu adalar kahveyi tekrar işliyormu?
biraz pahalı geldi 250 gr 17 tl normalde 11 e geliyo tchiboda çektirsende alsanda
facebookdan ulaştım siteye yorumlar güzel ama bilmiyorum
kullanan varmı ona göre si geçeyim mındar olmasın amk
-
Site güzelmiş cidden :)
-
alper kg79 ve ec200 ikilisini kullanıyorum. tavsiye ederim ikisinide fakat kg79 a küçük bir mod yapmadan espresso inceliğinde çekemiyor çekirdeği. birde espressoyu taze kahveden yap 15 günü geçen kahve zehir gibi acı oluyor. taze kahve cidden çok lezzetli ve acı (ekşimsi lanet bir tat) olmayan bir içecek. tağze kahveden denersen emin ol bir daha bayat espresso içemezsin. kg79 pahalı gelirse sözen degirmen al. onunla öğüt çekirdek kahveni. değirmen bulamazsanda imalatenesine yakınım bana pm at uygun bir zamanda alır gönderirim sana 35 tlidi en son yanlış hatırlamıyorsam fiyatı sözenin.
taze kahve için: baristasepeti.com veya kahvefabrikası.com iki sitexen birini tercih edebilirsin.
afiyetolsun...
-
efsane süper bi siteye benziyor. yok mu kullanan daha önce :|
-
Sütlü menengiç içtin mi hi, içmediysrn gönderim sana böyle alengirli şeyler yerine gerçek kahve içmiş olursun en azındab,