Kaldı Mı Böyle Dostluklar
-
Bir memleket varmış, adı Monomotapa, iki gerçek dost yaşarmış orda.Birinin malı ötekinin malı gibiymiş; Anlaşılan o memlekette Dostluk, bizimkinden başka türlüymüş. Bir gece Monomotapa"da Herkes dalmış derin uykulara. Orada güneş battı mı, fırsat bu fırsat, Uykunun tadını çıkarırmış millet. Gece yarısı bizim dostlardan biri, Fırlamış yatağından birdenbire, Doğru dostunun evine. Uyandırmış hizmetçileri, Tatlı uykularından. Dostu yukarıdan duymuş sesini, Hemen kaptığı gibi kılıcını, kesesini, Koşmuş dostunun yanına:* Hayrola, demiş soluk soluğa Sen kolay, kolay uyandırmazsın kimseyi, Uykuyu da seversin üstelik. Kumarda kaybettiysen, al şu keseyi.Evini bastılarsa, işte ben ve kılıcım ; Haydi gidip haklarından gelelim.Yalnız yatamaz mı oldun yoksa, Benim güzel cariyeyi al git, öyleyse.*Yok a canım, demiş dostu ; Ne o, ne de bu. Rüyamda biraz düşünceli gördüm seni, Sakın başı dertte olmasın deyip koştum ; Kusura bakma dostum !Hangisi daha dostmuş, szice ve kaldı mı böyle dostluklar Üstünde düşünmeye değer bu soru.
-
abi ben sana sölıım kalmadı var dıen olursada buyursun gelsın!!!
-
EVET DOSTUM İNAN Kİ KALMADI BÖYLE DOSTLUKLAR...
ŞUAN Kİ DOSTLUKLAR HEP KENDİ MENFAATLERİNİ DUŞUNEN DOSTLUKLARDIR..
-
dalyarakta çok harbi adamda çok..
size hep yamuklar denk gelmiş demek..
ne dostlar gördük biz : ) bunlardan kat kat iyi :P
-
kalmadı artık bööle dostluklar yada çok zor zor bulunuo..
ne dostluklar gördük 7 sene herşeyimiz beraberdi yeme içme yatma kalkma (yanlış anlaşılmasın : ) )
bi kız uğruna sattılar..bööle şeyler masallarda olur artık
-
bencee bolee dostluklarıı yokk edenn biz insanlarıss herşeyii karşıdan beklersekk dostluk muu kalırr ortada yaa arkadaşlar bencee.yane lafınn kısasııı buu olayda anlatılanlar bence birbirinin gerçekk dostudur.. birii daha dostmuşş denemzz bence.
-
dost diye bişey yok artık insanlar birbirine güvenmiyor arkasından konuşan konuşana...
-
soncan bunu yazdý:
bencee bolee dostluklarýý yokk edenn biz insanlarýss herþeyii karþýdan beklersekk dostluk muu kalýrr ortada yaa arkadaþlar bencee.yane lafýnn kýsasýýý buu olayda anlatýlanlar bence birbirinin gerçekk dostudur.. birii daha dostmuþþ denemzz bence.
hadi ya dostluklari insanlar mi yok edio ?
ciddi misin ?
ayrica msj inin kalani ni anlamadim ozur dilerim...
-
benim dostlarım var Mayki en kralıdır....
-
Belki kaldı ama, belkide biz yitiriyoruzdur kim bilir?
Sanırım, dostluklarda mazide kaldı, eskidendi, eskiden diyesim geliyor..
Benim ise tek Candostum GÜL` ümdür.. Onu çok seviyorum ve güveniyorum..
-
Belki kaldı ama, belkide biz yitiriyoruzdur kim bilir?
Sanırım, dostluklarda mazide kaldı, eskidendi, eskiden diyesim geliyor..
Benim ise tek Candostum GÜL` ümdür.. Onu çok seviyorum ve güveniyorum..
Merak etme cok uzun surmez...