Kale Gibi Bir Bilgisayar Nasıl Elde Edilir
-
arkadaşlar ben kendi bilgisayarımı kale yapmak istiyorum yani benden izinsiz kimse girmesin kimse ip i mi takip etmesin sanal dünyada yerimi kimse bulamasın yazaışmalarımı kimse kontrol edemsesin vss....... işte tüm bunlaarı nasıl yapabilirim önerisi olan varmı
-
interneti kapat
kimse o bilgisayar ulaşamaz :D
Şaka bi yana napcan hacı bu kadar güvenliği, ajancılık felan mı oynucan?
-
yok be baba ne bileyim öyle işte aq bu devirde kimin eli kimin cebinde belli değil
-
çok büyük bi düşmanın yoksa kimse yapmaz hacı zaten :) ücreetli sağlam bi antivirüs al. Pc ni güncel tut. Arada ad-aware tarat combofix tarat . Antivirüs olarak panda tavsiye ederim. Bide bi paranoyakça bi antivirüs vardı beni hayattan soğutan ama adı aklıma gelmiyor. Burda fanı çok onun biri söyler :)
-
zonealarm.com
-
yok oyle birsey
internet kablosunu taktigin anda artik bir hedefsin.
kacabilirsin ama saklanamazsin yani en fazla onlemini alirsin...
-
livane bunu yazdı
çok büyük bi düşmanın yoksa kimse yapmaz hacı zaten :) ücreetli sağlam bi antivirüs al. Pc ni güncel tut. Arada ad-aware tarat combofix tarat . Antivirüs olarak panda tavsiye ederim. Bide bi paranoyakça bi antivirüs vardı beni hayattan soğutan ama adı aklıma gelmiyor. Burda fanı çok onun biri söyler :)
Muhtemelen comodo :D
Bende var amk :) NE yapsak soruyor :) -
livane bunu yazdı
avira mı :D
-
peki herkes öyle diyorda bağlı kaldığın an hedefsin millet nasıl kaçıyor o zaman
-
tarayıcını açman bile seni bir yerlere bağlamıyor mu ?
karşıdan sana veri geliyor mu ? sen karşıya data gönderiyor musun ?
ee daha ne panikliyorsun.. yerimi bilmesin ip izlemesin vs.vs.
adı üstünde sanal dünya diyorsun :)
geçeceksin onları. adam ne soruyor siz ona antivirüs öneriyorsunuz ^^
-
çin seddi gibi mi olsun istiyorsun kur windows98 hayatına bak :)