Kalemli Telefon Note Serisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

note 5 düşündüm ama fiyatı fazla bu parayı vermek istemedim biraz ucuza kaçıp note edge alsam nasıl olur kullanan varmıyandaki eğimli ekran kullanım olarak nasıl sizce

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Not alınabilen bir ekranda eğim gereksiz. Zaten Samsung tutulmadığını görünce normal Galaxy modellerini eğimli yapmaya başladı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

note 4 varken 5 almak mantıksız ben 4 kullanıyorum. çok güzel cihaz ..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Bencede şuan için note 5 yerine note 4 daha iyi. 

Not late for nothing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @mkyb cidden ya, masaya koydun mu almak ölüm, ha kaydırarak alırmisin alırsın. ^^//

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam hangisi camlı kasaysa onu al, plastik olanların kenarı soyuluyor bi zaman sonra.

mutsuz eder

edit: samsung edge note iğrenç tasarım, çok çirkin yapmışlar salla :D

ozgunlu tarafından 28/Şub/16 17:54 tarihinde düzenlenmiştir

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

Note 5 e gerek yok 4 varken arkadaslarin dedigi gibi. Ben de gayet memnunum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı

hocam hangisi camlı kasaysa onu al, plastik olanların kenarı soyuluyor bi zaman sonra.

mutsuz eder

edit: samsung edge note iğrenç tasarım, çok çirkin yapmışlar salla :D

Soyulma olayı Note 3 ile bitti. Fakat Note 4'ün kenarları çok çabuk çiziliyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

Bende note 4 var sahibindene 1500 yazdim tbtye ozel 1400 e veririm. 19 ay daha garantisi var

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Note 4 iyi telefon da note 5 takılmıyor abi.  S6 ve note 5 samsungun dönüm noktası emin olun metal kasa ve cam in birleşimi ısınma derdi yok takılma nedir bilmez.  Şu an s6 edge kullanıyorum ve şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim eğik kenar hiç bir boka yaramıyor.  Görsel şekil dışında.  Tamam güzel görünüyor olabilir ama hiç bir boka yaramıyor emin ol.  Note 4 kullandım bundan önce çok baba telefon ama takılıyor.  Marshmallow alır o alet ve takılıp takılıp durur emin olun.  Alacaksanız garantisi bitmiş alet veya yurtdışı cihaz alın rom atın canavar gibi kullanın hem yurtdışı modellerinde snapdragon işlemci var daha hızlı :) bu arada aletin şarjı falan bitmek bilmiyor bitince de 30 dk da full doluyor orjinal şarjı ile :) 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yalnız önümüzdeki senede Note 5 aynı duruma düşecek. Planlı eskitme var. Bu saatten sonra en mantıklı seçim amiral gemisi bir telefon alıp güncelleme yapmadan kullanmak. Zira güncelledikçe içine sıçıyorlar. Apple'ıda böyle Samsung'uda. 

Note 6,  6 GB ram ile gelecekmiş gerisini sen düşün. 

Toplam Hit: 2903 Toplam Mesaj: 22
note edge