Kalemli Telefon Note Serisi
-
note 5 düşündüm ama fiyatı fazla bu parayı vermek istemedim biraz ucuza kaçıp note edge alsam nasıl olur kullanan varmıyandaki eğimli ekran kullanım olarak nasıl sizce
-
Not alınabilen bir ekranda eğim gereksiz. Zaten Samsung tutulmadığını görünce normal Galaxy modellerini eğimli yapmaya başladı.
-
note 4 varken 5 almak mantıksız ben 4 kullanıyorum. çok güzel cihaz ..
-
Bencede şuan için note 5 yerine note 4 daha iyi.
-
@mkyb cidden ya, masaya koydun mu almak ölüm, ha kaydırarak alırmisin alırsın. ^^//
-
hocam hangisi camlı kasaysa onu al, plastik olanların kenarı soyuluyor bi zaman sonra.
mutsuz eder
edit: samsung edge note iğrenç tasarım, çok çirkin yapmışlar salla :D
ozgunlu tarafından 28/Şub/16 17:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Note 5 e gerek yok 4 varken arkadaslarin dedigi gibi. Ben de gayet memnunum.
-
ozgunlu bunu yazdı
hocam hangisi camlı kasaysa onu al, plastik olanların kenarı soyuluyor bi zaman sonra.
mutsuz eder
edit: samsung edge note iğrenç tasarım, çok çirkin yapmışlar salla :D
Soyulma olayı Note 3 ile bitti. Fakat Note 4'ün kenarları çok çabuk çiziliyor.
-
Bende note 4 var sahibindene 1500 yazdim tbtye ozel 1400 e veririm. 19 ay daha garantisi var
-
Note 4 iyi telefon da note 5 takılmıyor abi. S6 ve note 5 samsungun dönüm noktası emin olun metal kasa ve cam in birleşimi ısınma derdi yok takılma nedir bilmez. Şu an s6 edge kullanıyorum ve şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim eğik kenar hiç bir boka yaramıyor. Görsel şekil dışında. Tamam güzel görünüyor olabilir ama hiç bir boka yaramıyor emin ol. Note 4 kullandım bundan önce çok baba telefon ama takılıyor. Marshmallow alır o alet ve takılıp takılıp durur emin olun. Alacaksanız garantisi bitmiş alet veya yurtdışı cihaz alın rom atın canavar gibi kullanın hem yurtdışı modellerinde snapdragon işlemci var daha hızlı :) bu arada aletin şarjı falan bitmek bilmiyor bitince de 30 dk da full doluyor orjinal şarjı ile :)
-
Yalnız önümüzdeki senede Note 5 aynı duruma düşecek. Planlı eskitme var. Bu saatten sonra en mantıklı seçim amiral gemisi bir telefon alıp güncelleme yapmadan kullanmak. Zira güncelledikçe içine sıçıyorlar. Apple'ıda böyle Samsung'uda.
Note 6, 6 GB ram ile gelecekmiş gerisini sen düşün.