folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kaliteli Giysiler Üreten Türk Firmaları Biliyor Musunuz?

Kaliteli Giysiler Üreten Türk Firmaları Biliyor Musunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acirci
    acirci's avatar
    Erkek
    Zara  kalite marka ama tr'ye mal vermiyorlar direk yurt dışı çalışıyor diye biliyorum

Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. M.KEMAL ATATÜRK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    o kaliteli deyipde 50-60-70 milyondan yukarda olan giyim eşyaları.. bursa izmir gibi tekstilin gelişmiş olduğu şehirlerde üretilip dikilmekte.. onların fabrika satış mağazasından git al hepsinde türk işcisinin emeği var(sarayörme tekstil-bize yakındı gördüğdüm bikere baya sağlam markalar dikiyolardı..)..ayrıca biz dondan başka bişeyi üretemiyoruz sandımca bknz:çarşı başı iç çamaşırları..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Kaliteli bildiğin ve 100'lerce TL para sayarak aldığınız bir çok ürün zaten TÜRK MALI.

LEWIS marka ürünlerin kumaşları Gaziantepte üretiliyor. LEWIS Firması 5 yıl süren araştırma sonucunda en uygun, en kaliteli üretim yapan firma olarak DÜNYA'da; GAZİANTEP Merkezli SANKO HOLDİNG Şirketini seçti, ve 40 yıllık bir anlaşma imzaladı. 40 yıl boyunca kumaş ihtiyacını GAZİANTEP'den karşılayacak.

Diğer bir firma ise, yine GAZİANTEP Firması; iç çamaşır ağırlıklı. SENTEFİL A.Ş. BU firma ise CK ( Calvin Klein ). CK Firması ürünlerini bu firmaya fason olarak ürettiriyor.

Ne kadar TÜRK DAMGASI olsada bu ürünlerde, pastadan en büyük payı bu şerefsiz firmalar kapıyor. Keşke adını saydığım bu iki TÜRK FİRMASI doğrudan ürünleri satsa, ama patent ve isim hakkı sorunu var.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    colins en kralıdır genelde colinsten giyinirim . hem model olarak hemde dayanıklılık olarak 10 numaradır

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    texas
    texas's avatar
    Erkek
    YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
    -----------------------------

Kaliteli bildiğin ve 100'lerce TL para sayarak aldığınız bir çok ürün zaten TÜRK MALI.

LEWIS marka ürünlerin kumaşları Gaziantepte üretiliyor. LEWIS Firması 5 yıl süren araştırma sonucunda en uygun, en kaliteli üretim yapan firma olarak DÜNYA'da; GAZİANTEP Merkezli SANKO HOLDİNG Şirketini seçti, ve 40 yıllık bir anlaşma imzaladı. 40 yıl boyunca kumaş ihtiyacını GAZİANTEP'den karşılayacak.

Diğer bir firma ise, yine GAZİANTEP Firması; iç çamaşır ağırlıklı. SENTEFİL A.Ş. BU firma ise CK ( Calvin Klein ). CK Firması ürünlerini bu firmaya fason olarak ürettiriyor.

Ne kadar TÜRK DAMGASI olsada bu ürünlerde, pastadan en büyük payı bu şerefsiz firmalar kapıyor. Keşke adını saydığım bu iki TÜRK FİRMASI doğrudan ürünleri satsa, ama patent ve isim hakkı sorunu var.

arkadaşımızın dediklerine katılıyorum kısaca tarif etmek gerekirse biz fasoncuyuz  buna kesinlikle inanabilirsiniz ve bu fasonculuktan markalaşmaya ne zaman geçilir görebilirmiyiz bilmiyorum eğer yurtdışına ihrac yapan lojistik depolarında çalışan tanıdıklarınız varsa onlara sorun daha çarpıcı konuları öğrenebilirsiniz sadece tekstille sınırlı degil fasonculugumuz otomotiv,endüstriyel makinalar ve mühendisliklik işlerinde aynı sorun var ya fasoncuyuz ya taşeron iş veren degil iş alan   işyapan mesela bir örnekte ben vereyim Dünyaca ünlü italyan çanta ayakkabı vb deri işleri markası Prada ürünlerini Türkiyede DESA'ya üretim yaptırmakta.. tabi bunlar çogaltılarbilir..

in the end , there will be only chaos"... Everything must come to be END..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    ibo123 bunu yazdı:

Lescon 

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tarzan bunu yazdı:
    o kaliteli deyipde 50-60-70 milyondan yukarda olan giyim eşyaları.. bursa izmir gibi tekstilin gelişmiş olduğu şehirlerde üretilip dikilmekte.. onların fabrika satış mağazasından git al hepsinde türk işcisinin emeği var(sarayörme tekstil-bize yakındı gördüğdüm bikere baya sağlam markalar dikiyolardı..)..ayrıca biz dondan başka bişeyi üretemiyoruz sandımca bknz:çarşı başı iç çamaşırları..

hea onu biliim de ona göre

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

arkadaşında dediği gibi bizim türkler ağar takılyıorlar takım elbise vs..

ama hakkınıda verirler kiğılı'nın eline hiç bi marka su dökemez. 

Konumu silenlere inat kürdüm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strike
    strike's avatar
    Erkek
    Sarar..
Toplam Hit: 5051 Toplam Mesaj: 37