Kaliteli Matkap Ve Vidalama Seti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Bıçak konusunda güzel bir ürün bulmuştuk. Evde dangoz bir matkabım var. Vidalama aletim çok iyi ama arada sırada kullanacağım sağlam dayanıklı bir matkap tavsiyenizi istiyorum.

Kullandığım vidalama mutlaka tavsiye ederim:
    Hafif dayanıklı yeterli. Ağır olanları en iyi marka bile olsa şahsen tavsiye etmem.

https://app.hb.biz/pVhkI9K2PzLO

Kullandığım matkap bunu tavsiye etmem:

https://www.koctas.com.tr/mac-allister-darbeli-matkap-750w-cift-vites/p/2000031851

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    duburdovucu
    duburdovucu's avatar
    Erkek

stanley al kenare çekil ugrasma gerisi ile  18V

ama dil göte parmak atılır. analdır oraldır bunlar moraldır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Hocam ev kullanıcısı isen şarjlı çok mantıklı gelmiyor bana. Şöyle ki, ben mesela 2 sene önce kablolu aldım, iki senede 3 kere anca kullandım. E şarjlı olsa bataryanın bir ömrü var. Boşu boşuna bitecek. O yüzden standart ev kullanıcısı için şarjlı hiç önermiyorum. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Galiba şöyle şeyler var kömürlü kömürsüz filan. Bana güçlü bi şey lazım matkapla beraber ben de darbe yapıyorum delsin diye :)

zeybekustasi tarafından 01/Tem/25 16:41 tarihinde düzenlenmiştir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

bende ev/hobi işleri için vidalama ve matkap arıyorum.  Çok lüks olmasına gerek yok ama dandik alıp çöpe de atmak istemiyorum parayı. 

şuan makita avuç taşlama aldım bir sürü uç takıp güzel şeyler yapılıyor hoşuma gitti açıkçası. Yaşlanıyor muyuz ne :D 

cuneyd bunu yazdı

Hocam ev kullanıcısı isen şarjlı çok mantıklı gelmiyor bana. Şöyle ki, ben mesela 2 sene önce kablolu aldım, iki senede 3 kere anca kullandım. E şarjlı olsa bataryanın bir ömrü var. Boşu boşuna bitecek. O yüzden standart ev kullanıcısı için şarjlı hiç önermiyorum. 

matkap biraz daha üst seviye işler için sanırım vidalama yeterli olur mu hocam sizce? matkabımsı işleri yapar mı şarjlı olmayan vidalamalar 

zone tarafından 01/Tem/25 16:50 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı

bende ev/hobi işleri için vidalama ve matkap arıyorum.  Çok lüks olmasına gerek yok ama dandik alıp çöpe de atmak istemiyorum parayı. 

şuan makita avuç taşlama aldım bir sürü uç takıp güzel şeyler yapılıyor hoşuma gitti açıkçası. Yaşlanıyor muyuz ne :D 

cuneyd bunu yazdı

matkap biraz daha üst seviye işler için sanırım vidalama yeterli olur mu hocam sizce? matkabımsı işleri yapar mı şarjlı olmayan vidalamalar 

Vidalama dediğiniz nedir tam olarak?

Mesela ben Bosch Professional GSB 550 Darbeli Matkap  aldım. Bununla vidalama da yaparsın duvarı da delersin. Ki güçlü cihazlar, ev kullanıcıları için gayet yeterli. İki vida sıkacaksam tornavida da işimi görür :) 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

DeWalt 18V

Paran varsa ve bulabilirsen torunlarıma bırakıcam diyorsan 20V

karakutu tarafından 01/Tem/25 17:26 tarihinde düzenlenmiştir

Mevzu derin | Papikolas Planet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

Bosch expert matkap uçları

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

"Bununla vidalama da yaparsın duvarı da delersin"

Başkan bu bence sıkıntı. Duvar deldiğin aletle vidalama yapıyorsan bir süre sonra ağırlık yorar hay böyle işe diyebilirsin. Geçen evdeki bütün kapı kulplarını dğeiştirdim cihaz hafif olunca gram yorulmadım. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı
    zone bunu yazdı

cuneyd bunu yazdı

Vidalama dediğiniz nedir tam olarak?

Mesela ben Bosch Professional GSB 550 Darbeli Matkap  aldım. Bununla vidalama da yaparsın duvarı da delersin. Ki güçlü cihazlar, ev kullanıcıları için gayet yeterli. İki vida sıkacaksam tornavida da işimi görür :) 

Hocam delmede sarf ettiği tork ile vidalamada sarf ettiği tork farkından dolayı  vidalama olanda bileğin kırılmasın diye birasz daha az kuvvet var mide modları v.s.  aslında aynı, her darbeli ile vida sıkarsın ama her vidalama ile duvar delemezsin.

Mevzu derin | Papikolas Planet
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    braveheart
    braveheart's avatar
    Erkek

Matkap-vidalama-kırıcı-deliciler hepsinin kullanım yeri ayrı. Eğer ki beton deleceksen sakın darbeli matkap alma, duvarları çok zor deliyor. Pnömatik kırıcı-deliciler var, hiçbir betonda zorlanmazsın. Ben Attlas ATP 810 kullanıyorum 3 yıldır çok menunum, bu işi meslek olarak yapmıyorsan gayet işini görür. İçinden uçları da çıkıyor. Darbeli matkap ile duvarını zorlana zorlana anca delebildiğim evimin kornişlerini bununla hiç zorlanmadan taktım bununla. 

İdeal zamanı beklemeyin, çünkü asla gelmeyecek.
Toplam Hit: 2377 Toplam Mesaj: 38
matkap