folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kamburluk Korsesi Hakkında

Kamburluk Korsesi Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek

Hocalar günde 16 -17 saat bilgisayar başında oturmaktan kamburluk başladı. internette satılan korseler işe yarar mı veya alternatif bir yöntem var mı ?

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hocam öncelikle doktora gidiyorsun skolyoz mu yoksa postür bozukluğu mu olduğunu öğreniyorsun. Sonra bu linki okuyorsun geçmiş olsun

http://www.bodyforumtr.com/threads/bozuk-post%C3%BCr-kamburluk-d%C3%BCzeltme-bilgi-bankas%C4%B1.79159/

www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

Hocam öncelikle doktora gidiyorsun skolyoz mu yoksa postür bozukluğu mu olduğunu öğreniyorsun. Sonra bu linki okuyorsun geçmiş olsun

http://www.bodyforumtr.com/threads/bozuk-post%C3%BCr-kamburluk-d%C3%BCzeltme-bilgi-bankas%C4%B1.79159/

Ortopedi bölümüne mi gidicem hocam ? eklem romatizmasi, bel fıtığı, akne fulminans, keloid ne ararsan var bende :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    cache bunu yazdı
    Easx bunu yazdı

Ortopedi bölümüne mi gidicem hocam ? eklem romatizmasi, bel fıtığı, akne fulminans, keloid ne ararsan var bende :)

Ortopedi sanırım hocam :)

www.kriptopedi.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı
    cache bunu yazdı
    Easx bunu yazdı

Aldim hocam randevuyu tesekkur ederim :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    cache bunu yazdı
    Easx bunu yazdı
    cache bunu yazdı
    Easx bunu yazdı

Aldim hocam randevuyu tesekkur ederim :)

Rica ederim hocam attığım linkteki yazı dizisi sebeplerini ve tespit yöntemlerini açıklıyor beni gayet aydınlatmıştı

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

hocambu omuzlardan beli ski kavrayan bir kemer var istesende kambur duramiyorsun tabi bunu doktor ayarliyor kuzenim boyle bisi kullanmisti ondaki kilo ve asiri pc basinda durmaktan kaynakliydi kilo verince ve yurus yapmaya baslayinca o kemer sayesindede skntisiz atlatti 

hayirlisi ile seninde o sekil duzelir doktor sart buyuk ihtimal o tarz kemer vericektir

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ceoden
    Ceoden's avatar
    Erkek

Hocam bende ortaokuldan sonra zayıflık başlamıştı, bir de basketball oynuyordum boyum 1.94 olduğunda artık dediğin gibi pc başında saatler geçirmekten kambur oturmaya başlamıştım, nasıl söylesem dik oturacak gücüm veya kasım yoktu. Kendimi 5 sn dik tutuyordum sonra salıveriyordum.. doktora gittim röntgen çektirdi birşeyin yok dedi, sırtımı açıp bakmadı bile veya senin şu doktorla görüşmen lazım kilo alman lazım ne bilim hiçbirşey söylemedi hatta yüzüme bile bakmadı kağıdı imzaladı yolladı.. senin yapacağın işin dedim gittim korse aldım 5 gün kadar kullandım acı çektirmeye başlayınca bıraktım.. sonrasında yaptığım bir dumble seti ve kapı üstü barfix demiri almaktı.. günlük evde 1 saate yakın pull-up push-up squat ve crunch yaptıktan ve dumble ile kafama göre çalıştıktan sonra kollarım ve bacaklarım o zayıflığını kaybetmeye başlamıştı ve kendimi kasmadan dik durabiliyordum.. bazı olaylardan dolayı hırsımı kaybedip bıraktığım için bugün yine aynı pozisyondayım ama işe yaradığını belirtmek isterim..

bir de bu durumda kullandığın koltuk çok önemliymiş sırtını kavrayan rahat bir koltuk araştırıp deneyebilirsin, umarım bir çare bulursun..

DBD 3docean.net/user/nokuf exarch.artstation.com Instagram.com/exarch.art
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    Ceoden bunu yazdı

Hocam bende ortaokuldan sonra zayıflık başlamıştı, bir de basketball oynuyordum boyum 1.94 olduğunda artık dediğin gibi pc başında saatler geçirmekten kambur oturmaya başlamıştım, nasıl söylesem dik oturacak gücüm veya kasım yoktu. Kendimi 5 sn dik tutuyordum sonra salıveriyordum.. doktora gittim röntgen çektirdi birşeyin yok dedi, sırtımı açıp bakmadı bile veya senin şu doktorla görüşmen lazım kilo alman lazım ne bilim hiçbirşey söylemedi hatta yüzüme bile bakmadı kağıdı imzaladı yolladı.. senin yapacağın işin dedim gittim korse aldım 5 gün kadar kullandım acı çektirmeye başlayınca bıraktım.. sonrasında yaptığım bir dumble seti ve kapı üstü barfix demiri almaktı.. günlük evde 1 saate yakın pull-up push-up squat ve crunch yaptıktan ve dumble ile kafama göre çalıştıktan sonra kollarım ve bacaklarım o zayıflığını kaybetmeye başlamıştı ve kendimi kasmadan dik durabiliyordum.. bazı olaylardan dolayı hırsımı kaybedip bıraktığım için bugün yine aynı pozisyondayım ama işe yaradığını belirtmek isterim..

bir de bu durumda kullandığın koltuk çok önemliymiş sırtını kavrayan rahat bir koltuk araştırıp deneyebilirsin, umarım bir çare bulursun..

yani body'ye mi yazilayim hocam ? aynen bende 5 saniye duruyorum sonra saliyorum kendimi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek

kanka bendede belde düzleşme varmış gitmiştim doktara geçen aylarda spor hareketleri vermişti

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

3 er setten farkli sekillerde sinav cekeceksin.

mekik cekecksin.

salona gidip sirt calisacaksin .

olmazsa doktora git.

ama ben duzelecegine inaniyorum .

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 1480 Toplam Mesaj: 14
kamburluk