Kamburluk Korsesi Hakkında
-
Hocalar günde 16 -17 saat bilgisayar başında oturmaktan kamburluk başladı. internette satılan korseler işe yarar mı veya alternatif bir yöntem var mı ?
-
Hocam öncelikle doktora gidiyorsun skolyoz mu yoksa postür bozukluğu mu olduğunu öğreniyorsun. Sonra bu linki okuyorsun geçmiş olsun
http://www.bodyforumtr.com/threads/bozuk-post%C3%BCr-kamburluk-d%C3%BCzeltme-bilgi-bankas%C4%B1.79159/
-
Easx bunu yazdı
Hocam öncelikle doktora gidiyorsun skolyoz mu yoksa postür bozukluğu mu olduğunu öğreniyorsun. Sonra bu linki okuyorsun geçmiş olsun
http://www.bodyforumtr.com/threads/bozuk-post%C3%BCr-kamburluk-d%C3%BCzeltme-bilgi-bankas%C4%B1.79159/
Ortopedi bölümüne mi gidicem hocam ? eklem romatizmasi, bel fıtığı, akne fulminans, keloid ne ararsan var bende :)
-
cache bunu yazdıEasx bunu yazdı
Ortopedi bölümüne mi gidicem hocam ? eklem romatizmasi, bel fıtığı, akne fulminans, keloid ne ararsan var bende :)
Ortopedi sanırım hocam :)
-
Easx bunu yazdıcache bunu yazdıEasx bunu yazdı
Aldim hocam randevuyu tesekkur ederim :)
-
cache bunu yazdıEasx bunu yazdıcache bunu yazdıEasx bunu yazdı
Aldim hocam randevuyu tesekkur ederim :)
Rica ederim hocam attığım linkteki yazı dizisi sebeplerini ve tespit yöntemlerini açıklıyor beni gayet aydınlatmıştı
-
hocambu omuzlardan beli ski kavrayan bir kemer var istesende kambur duramiyorsun tabi bunu doktor ayarliyor kuzenim boyle bisi kullanmisti ondaki kilo ve asiri pc basinda durmaktan kaynakliydi kilo verince ve yurus yapmaya baslayinca o kemer sayesindede skntisiz atlatti
hayirlisi ile seninde o sekil duzelir doktor sart buyuk ihtimal o tarz kemer vericektir
-
Hocam bende ortaokuldan sonra zayıflık başlamıştı, bir de basketball oynuyordum boyum 1.94 olduğunda artık dediğin gibi pc başında saatler geçirmekten kambur oturmaya başlamıştım, nasıl söylesem dik oturacak gücüm veya kasım yoktu. Kendimi 5 sn dik tutuyordum sonra salıveriyordum.. doktora gittim röntgen çektirdi birşeyin yok dedi, sırtımı açıp bakmadı bile veya senin şu doktorla görüşmen lazım kilo alman lazım ne bilim hiçbirşey söylemedi hatta yüzüme bile bakmadı kağıdı imzaladı yolladı.. senin yapacağın işin dedim gittim korse aldım 5 gün kadar kullandım acı çektirmeye başlayınca bıraktım.. sonrasında yaptığım bir dumble seti ve kapı üstü barfix demiri almaktı.. günlük evde 1 saate yakın pull-up push-up squat ve crunch yaptıktan ve dumble ile kafama göre çalıştıktan sonra kollarım ve bacaklarım o zayıflığını kaybetmeye başlamıştı ve kendimi kasmadan dik durabiliyordum.. bazı olaylardan dolayı hırsımı kaybedip bıraktığım için bugün yine aynı pozisyondayım ama işe yaradığını belirtmek isterim..
bir de bu durumda kullandığın koltuk çok önemliymiş sırtını kavrayan rahat bir koltuk araştırıp deneyebilirsin, umarım bir çare bulursun.. -
Ceoden bunu yazdı
Hocam bende ortaokuldan sonra zayıflık başlamıştı, bir de basketball oynuyordum boyum 1.94 olduğunda artık dediğin gibi pc başında saatler geçirmekten kambur oturmaya başlamıştım, nasıl söylesem dik oturacak gücüm veya kasım yoktu. Kendimi 5 sn dik tutuyordum sonra salıveriyordum.. doktora gittim röntgen çektirdi birşeyin yok dedi, sırtımı açıp bakmadı bile veya senin şu doktorla görüşmen lazım kilo alman lazım ne bilim hiçbirşey söylemedi hatta yüzüme bile bakmadı kağıdı imzaladı yolladı.. senin yapacağın işin dedim gittim korse aldım 5 gün kadar kullandım acı çektirmeye başlayınca bıraktım.. sonrasında yaptığım bir dumble seti ve kapı üstü barfix demiri almaktı.. günlük evde 1 saate yakın pull-up push-up squat ve crunch yaptıktan ve dumble ile kafama göre çalıştıktan sonra kollarım ve bacaklarım o zayıflığını kaybetmeye başlamıştı ve kendimi kasmadan dik durabiliyordum.. bazı olaylardan dolayı hırsımı kaybedip bıraktığım için bugün yine aynı pozisyondayım ama işe yaradığını belirtmek isterim..
bir de bu durumda kullandığın koltuk çok önemliymiş sırtını kavrayan rahat bir koltuk araştırıp deneyebilirsin, umarım bir çare bulursun..yani body'ye mi yazilayim hocam ? aynen bende 5 saniye duruyorum sonra saliyorum kendimi
-
kanka bendede belde düzleşme varmış gitmiştim doktara geçen aylarda spor hareketleri vermişti
-
3 er setten farkli sekillerde sinav cekeceksin.
mekik cekecksin.
salona gidip sirt calisacaksin .
olmazsa doktora git.
ama ben duzelecegine inaniyorum .