Kameralar Da Shutter Bilgisi ?
-
Merhabalar.
Şimdi Bir 7D Alma Olasılığım Var Makine Durumu Temiz Ama Shutterı 23 Binde. Bu Shutterların Ömrü Nedir ? Yada Bu Kadar Olması Bir Zarara Yol Açarmı ?
Netlik Açısından Bir Kaybı Olurmu Fotoğraflarda. Vs Gibi Bilgileri Verirseniz Sevinirim.
Saygılar -
kaç modelmiş o kamera öyle. Ayrıca bulunma hali olan de eki ayrı yazılmaz lütfen dikkat edelim.
-
canonların shutter leri uzun süre gider nikonlara göre daha uzun .. ortalama 200 bin kareyi rahatlıkla çekersin arkadasımın var dı 350 bin karede . ama makınayı temiz kullanman lazım .. en fazla perde kırarsın oda cook pahalı degil
-
şaka maka fotoğrafcı oldun çıktın ha namıssız :W
-
2. el alıcaksın sanırım 23 biraz fazla daha düşük bulabilirsin ben bi arkadaşıma 15 shutterlı d90 buluvermiştim hemen kaptı.. shutter yıllandıkça güzelleştirmiyor o kadarını bilsen kafi şimdilik hocam;)
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------2. el alıcaksın sanırım 23 biraz fazla daha düşük bulabilirsin ben bi arkadaşıma 15 shutterlı d90 buluvermiştim hemen kaptı.. shutter yıllandıkça güzelleştirmiyor o kadarını bilsen kafi şimdilik hocam;)
-----------------------------
bende bundan korkuyorum işte. evet 2.el alıcam daha 23 binde lakin alırsam daha net ve güzel fotolar çekmiyeceğinden şüpheliyim :/
@u235
olum ayalar oraları geleyim gurup yaparız ::)) -
hocam konuyu baltalamak gibi olacak ama bi günde fotoğraf çekmeye gidelim bi çok kişide sağlam maikanalar var yapalım böyle bişey
-
23bin çok düşük değil ama aşırı yüksekde değil. Shutter neden önemli şöyle açıklayayım, kamerayı ne kadar kulladığınla orantılarlar shutter sayısını, çok kullandıysan çok eskitmişsin mantığı oda fiyat kırar. Kaça alacaksın 7D'yi
-
vanhelsink bunu yazdı:
-----------------------------hocam konuyu baltalamak gibi olacak ama bi günde fotoğraf çekmeye gidelim bi çok kişide sağlam maikanalar var yapalım böyle bişey
-----------------------------canon 500d ile katılabilirim :)
hemde birbirimizden bişeyler teknikler felan öğreniriz :)
-
qra51 bunu yazdı:
-----------------------------23bin çok düşük değil ama aşırı yüksekde değil. Shutter neden önemli şöyle açıklayayım, kamerayı ne kadar kulladığınla orantılarlar shutter sayısını, çok kullandıysan çok eskitmişsin mantığı oda fiyat kırar. Kaça alacaksın 7D'yi
amacım daha doğrusu sormak istediğim acaba 23 bin perde ömrü için nasıldır ? çekiceğim fotoda soluk yada saydam vs gibi çıkarırmı ? kısmetse 2 bin lira hocam.
@vanhelsink
hocam kısmetse bir alayımda gideriz sen yeterki iste :) -
enes bunu yazdı:
-----------------------------qra51 bunu yazdı:
-----------------------------23bin çok düşük değil ama aşırı yüksekde değil. Shutter neden önemli şöyle açıklayayım, kamerayı ne kadar kulladığınla orantılarlar shutter sayısını, çok kullandıysan çok eskitmişsin mantığı oda fiyat kırar. Kaça alacaksın 7D'yi
amacım daha doğrusu sormak istediğim acaba 23 bin perde ömrü için nasıldır ? çekiceğim fotoda soluk yada saydam vs gibi çıkarırmı ? kısmetse 2 bin lira hocam.
@vanhelsink
hocam kısmetse bir alayımda gideriz sen yeterki iste :)bak bekliyorum he bende makinaı yeni aldım şöle doğru dürüst bi çekime çıkamadım makinayı al bana haber ette bi organizasyon yapak :))