Kan Grubu Testi Ücreti
-
Ehliyetime kangrubum yanlış yazılmıştı.şimdide b sınıfı alacağım için gidip kan grubu kartı almam gerekiyor.devlet hastanesine gittiğimde 9.5 tl ücret söylediler.verdiğim cevapta kan testi değil kan grubu testi dediğimde ee ne sandın bilader? cevabını aldım.Aldığım gibi çıktım gittim.
Özel bir poliklinikte 5 tl diğer bir özel hastanede ise 7 tl karşılığında test yapılıyormuş.Devletin olan hastanede boktan bi fayansın üzerine kan damlatılıyor onun üstünede kimyasal sıvı.1 dakika bile alınmıyor ve karşılığında 9.5 tl sizce bu adil mi? sağlık bakanlığına birazdan bilgi edinme talebinde bulunacağım.saygılarımla
-
Valla her yerden sömürüyorlar bizi bi de hastane kalmıştı özele giderim daha iyi.
-
Vazelin Kullanıyorum artık acımasın diye o_0
-
durun söylicem şimdi bi devlet hastanesine bağlaniyimda
-
kan bağışı yaparsan ücretsiz istemezsen para veriyosun
-
sahinka bunu yazdı
kan bağışı yaparsan ücretsiz istemezsen para veriyosun
zaten kilom az kansızlıkta var kan veremem.
-
ABO+Rh tayini (forward gruplama)+ABO reverse gruplama
Fiyat : 9,50 TL
Fiyat ( Turist ) : 22,53 TL
Fiyat ( Vakıf ) : 12,35 TL
ABO+Rh tayini (forward gruplama)
Fiyat : 4,80 TL
Fiyat ( Turist ) : 11,39 TL
Fiyat ( Vakıf ) : 6,24 TL
hocam sen bu işi kolay bişey sanıyosun galiba, boyacı küğü değil bu batır çıkar olsun.
bu testler kit ile yapılır, kitler ihale ile alınır. fiyatı devlet belirler. sonuçta bu testin yapılması için bir hastane,laborant,doktor,steril bir ortam gereklidir. eğer bu ortamları evde ben sağlarım diyosan medikalcilerde bu testlerde 1 TL civarında bulabilirsin. ağlamana gerek yok
büdüt : sigortan varsa bu testler tamamen ücretsizdir.
-
Sharp bunu yazdı
hocam sen bu işi kolay bişey sanıyosun galiba, boyacı küğü değil bu batır çıkar olsun.
bu testler kit ile yapılır, kitler ihale ile alınır. fiyatı devlet belirler. sonuçta bu testin yapılması için bir hastane,laborant,doktor,steril bir ortam gereklidir. eğer bu ortamları evde ben sağlarım diyosan medikalcilerde bu testlerde 1 TL civarında bulabilirsin. ağlamana gerek yok
hadi ya bak sen.geçen sene kktc'de ada da yaptırdım.ücret 1.5 tl idi.Şimdi denizin ortasında ki ülkeye sağlık ürünleri daha uygun gidiyorda bizim bir çok ülkeyle dostça ilişkiler ! içinde olduğumuzu varsayarak bu paranın makul olduğunu kabul edebilir miyiz ?
rapidhacker550 tarafından 12/Mar/13 11:39 tarihinde düzenlenmiştir -
4,8 tl
-
hacım kursa gelmiyorlar mı ücretsiz
-
rapidhacker550 bunu yazdıSharp bunu yazdı
hadi ya bak sen.geçen sene kktc'de ada da yaptırdım.ücret 1.5 tl idi.Şimdi denizin ortasında ki ülkeye sağlık ürünleri daha uygun gidiyorda bizim bir çok ülkeyle dostça ilişkiler ! içinde olduğumuzu varsayarak bu paranın makul olduğunu kabul edebilir miyiz ?
bende ücretsiz yaptırdım, sadece adımı soyadımı alıp deftere yazdılar tc kimlik numaramı bile almadılar. bu bağlamda sende kktc'de fazla para ödemişsin. biraz yabancı ülkelerdeki hastaneleri ve fiyatlandırmaları araştırın ben piyasanın içindeyim yapmayın, sigortanız varsa hayat bedava gerçekten. üstelik sigortan yoksa acile gidip test yaptırabilirsin acilde para ödemezsin. lavuğun biri bişey demiş diye bütün ülkeyi ve ülkedeki bütün hastaneleri karalamak yobazlıktan başka bişey değildir