Kan Testi
-
sıçtık desenize :D
1 hafta fln zamanım var geç gideriz olmazsa :D
-
batuhan14 bunu yazdı:
-----------------------------
sıçtık desenize :D
1 hafta fln zamanım var geç gideriz olmazsa :D
-----------------------------
biLader sen neyin peşindesin . . 1 hafta diosn . . bi haftada hiçbişey kaLmaz senin biLe gitmene gerek yok =P =D -
oh bea :D sonunda biri içimi rahatlattı.
-
hocam 1 hafta sonra ben gitsem benden bile çıkmaz bea :D
-
eğer test sigara için yapılacaksa kandaki maddelerden çıkar.
normal test ve sürekli sigara kullanan biriysen metabolizma hızından vs. sigara mı içiyorsun diye sorabilir.
-
cıkmaz hocam daha bugun yaptırdım
dun sigara içmeme ragmen kanımdaki sadece 2 sey normalin ustunde cıktı
onlarda hastalıgımdan dolayıymıs
o kan testinde nikotin diye bişey yok
rahat ol
-
eyvallah sağolun :D
-
sn merak etme bişey olmaz patlıcan ydim felan dersin atlasın hemide sigara kan tstinde çıkmaz sanırım kan testin de abuk subur şeyler var ve belirtilern aralıkta değilse değr o zaman dikkat çeker yani merak etmene gernk yoq :S
-
şu konuyu silsek ya :)
-
hocam çıkmıyor diye biliyorum ben ilk zamanlar bir rahatsızlık olmuştu film çektirdik örümcek ağı gibi heryer duman annem dedi bu nee diye anne bak dedim şu kısım sırf winston su kısım nargile olabilir pek emin değilim ama malbora da olabilir bir ara onu kullanıyordum diye nargile şurada olabilir falan diye zıkkımın kökünü iç dedi tamam dedim sonra ertesi gün eve nargile almış abim hergün nargile keyfi yapıyodum ailene karşı dürüst ol
edit: hocam bu arada 2 gunde geçiyo falan değil benim bildigim 3 ayda temizleniyormuş komple ben bıraktım 2 ay oldu nerdeyse .