Kan Uykusu Belgeseli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

özellikle bu son sıkıntılı günlerde izlemeyenlerin mutlaka izlemesi gereken belgeseldir. Bizzat  operasyonlara katılmış askerlerden dinleyeceksiniz ordaki durumu ve koşulları. eski bir belgesel olmasına rağmen gündem değişmediği için hala güncelliğini koruyor

konuya sadece belgeselle ilgili yorum yapınız

https://www.youtube.com/watch?v=3uC_IQbQ5bk

https://www.youtube.com/watch?v=XF4E6FGAmwo

BlackApple tarafından 08/Eyl/15 18:25 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

zor hocam herkese göre değil.  Ben hiç çatışmaya girmedim . ama çatışmada arkadaşları olmuş çok insan gördüm . suratlarondaki ifade varya ölene kadar unutamam o dönük bakışları.  Bu belgesel de anlatilanlar doğrunun  ta kendisidir . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

teşekkürler :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

daha yeni izledik arkadaşlarla.

ikincisi olduğunu bilmiyordum,bu gece de onu izleyelim bari.

Koca hestiy aya bedenem ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Not
    Not's avatar
    Erkek

Efsane komutan Osman Pamukoğlu'nun belgeseli. Daha önce izlemiştim ve burada paylaşıldığını görünce mutlu oldum. :)

Birinci vazifen,Türk istiklalini,Türk Cumhuriyetini,ilelebet,muhafaza ve müdafa etmektir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    holederma
    holederma's avatar
    Erkek

Belgeseli en yakın zamanda izleyeceğim.Biraz önce de bu videoya rastladım kim yapmış bilmiyorum ama ağlatacak bir video.

https://www.facebook.com/video.php?v=1248012535224683 

İtten korkmam kemiksizim , s.kten korkmam deliksizim...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Yaklaşık 20 yıl öncesinin anısıdır;

Askerliğini astek yapmış bir Matematik Öğretmeni arkadaşım çok sayıda çatışmaya girmiş askerde. Çok leşi var, çok da arkadaşı vurulmuş yanında. Askerden sonra aynı yerde çalıştık bir yıl kadar. Oturup akşam evde mesela soru hazırlıyor çocukları yarın sınav yapacak, birden elindeki cetveli kaldırıp tak diye kafasına vuruyor. Ne oldu diyoruz, yaptığının farkında değil. Eliyle kafasını ovuştururken bile halen ne oldu dercesine bize bakıyor.

Anlattıklarını dinleyince insan insanlığında utanır resmen...

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

son seçimde istanbul 15 bin oy verdi 150 bin verseydi meclise girecek meclisin altını üstüne getirecekti.

istanbul 15 bin oyu verdin mutlumusun.

osman paşa siyaseti bıraktı.

devir vatanseveri terörist ilan etme devri olduğu için bugünleri yaşıyoruz.

DAĞLICA SALDIRISINDAN 5 GÜN ÖNCE OSMAN PAŞANIN AÇIKLAMASI :

Osman Pamukoğlu, Dağlıca saldırısından sadece 5 gün önce katıldığı canlı yayında PKK'nın nerede olduğunu, nerede konuşlandığını ve müdahale edilmezse tekrar saldıracaklarını söyleyip yetkilileri uyarmıştı.

Her defasında PKK saldırdığında operasyon yapıyorsunuz. Böyle olmaz. PKK'nın kamplarının nerde olduğunu herkes biliyor. Örneğin Dağlıca.. Defalarca saldırıldı. Ateş ettikleri yer belli ya Oramar'dalar ya da Kuzey Irak tarafındaki sırttalar. Gidip alacaksın. Almazsan yine vurulacaksın!

kaygusuz tarafından 08/Eyl/15 23:41 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

sağol

hep gördüğüm izleyim dedğim ama nasip olmadı hiç.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

bizim tabur komutanın anılarını dinlerken bu belgesel gelmişti aklıma.

güneş opaerasyonunda 3 gün 3 koldan saldırıya uğramışlar. açlıktan kar yemişler. konserve kutularını karla doldurup yalamışlar.

fotoğarflarını gördüm. cehennem gibi günler görmüşler.

edit: imla .

zalimadam tarafından 09/Eyl/15 00:01 tarihinde düzenlenmiştir

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

biz askerlerimizi savaşmaya değil ölmeye yolluyoruz , elimizde imkan var pkk yı bitirmiyoruz

az önce bir abd seal ve us army ranger ile ilgili ( kara kuvvetleri ve bordo bereli diyebiliriz ) belgesel izledim. adamlar bizdeki gibi değil iş bitirmeye emir alıyorlar emirlerini yerine getiriyorlar.

bizdeki siyasetçiler vatansever bile değilken ordudan ne bekleniyor şehit cenazesini alamayan bir ordu...

Toplam Hit: 2215 Toplam Mesaj: 13
kan uykusu kan uykusu belgeseli