Kanada‘Da İş Arıyorum
-
Sevgili müritler, konu başlığı oldukça açık. Vasıfsız elemanın yapabileceği her işi yaparım. (: Vancouver da olursa 10 numara olur. Aslında Ankara'da hukuk okuyorum 2. sınıf ama devam zorunluluğu olmadığından dolayı sadece sınavlar için Türkiye'ye geçeceğim, yılda 2 kere sınava gideceğim onlarda 4-5 gün anca sürüyor... Selametle, şimdiden teşekkür ederim.
-
hukuk okurken neden kanada ?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------uzun hikaye usta... ama kısaca, babam vefat ettiğinden dolayı. hayatımı fena etkiledi..
-
paradox bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------uzun hikaye usta... ama kısaca, babam vefat ettiğinden dolayı. hayatımı fena etkiledi..
-----------------------------başın sağ olsun hocam..kolaylıklar dilerim
-
paradox bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------anladım hoca anladımda oraya gidersen okulu bitirmen zorlaşır hem çalışıp hem okurum diyorsunda inan zor olur
-
DJ_Alper bunu yazdı:
paradox bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------anladım hoca anladımda oraya gidersen okulu bitirmen zorlaşır hem çalışıp hem okurum diyorsunda inan zor olur
-----------------------------inan başka çarem olmadığından dolayı... sana bir anlatmaya başlasam... =) bu saatten sonra annemi çalıştıracak değilim ya... daha 3 tane kardeşim var... tr de çalışacak iş çok ama dedim ya uzun hikaye... (: herkes arayıp okulu bırakacak mısın diye soruyor :S yok öyle bir durum, sonuna kadar okuyacağım diyorm da, bitmiş biri gözüyle bakıyorlar sonrada, daha neler neler....
-
neden kanada?
-
hocam bir arkadaşım gitmişti kanada'daya çalışmaya. ondan aldığım bilgiye göre az bir şey fransızca bilmen filan senin için faydalı olabilir. nüfusun en az %25'i filan fransızca konuşuyormuş.. arkadaş work & travel'la gitmişti arka arkaya 2 sene filan.
-
cv bırakabileceğin yerler yokmu arkadaş orada balıkçıda çalışıyordu gayet iyi diyordu bir sorayım senin için
-
DevilKingtr bunu yazdı:
cv bırakabileceğin yerler yokmu arkadaş orada balıkçıda çalışıyordu gayet iyi diyordu bir sorayım senin için
-----------------------------sorarsan çok sevinirim. cv bırakılabilecek yerlere bıraktım ama pek gerçekçi sonuçlar çıkmadığı için tanıdık yoluyla bulmak daha iyi olur diye düşündüm.
-
Kanada'da ki dil okullarının listesini arattım o kadar ama bulamadım amk! Gugıla kafam girsin