folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kanada‘Da İş Arıyorum

Kanada‘Da İş Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek

Sevgili müritler, konu başlığı oldukça açık. Vasıfsız elemanın yapabileceği her işi yaparım. (: Vancouver da olursa 10 numara olur.  Aslında Ankara'da hukuk okuyorum 2. sınıf ama devam zorunluluğu olmadığından dolayı sadece sınavlar için Türkiye'ye geçeceğim, yılda 2 kere sınava gideceğim onlarda 4-5 gün anca sürüyor... Selametle, şimdiden teşekkür ederim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hukuk okurken neden kanada ?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

uzun hikaye usta... ama kısaca, babam vefat ettiğinden dolayı. hayatımı fena etkiledi..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

paradox bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

uzun hikaye usta... ama kısaca, babam vefat ettiğinden dolayı. hayatımı fena etkiledi..

başın sağ olsun hocam..kolaylıklar dilerim

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

paradox bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

anladım hoca anladımda oraya gidersen okulu bitirmen zorlaşır hem çalışıp hem okurum diyorsunda inan zor olur

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

paradox bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

anladım hoca anladımda oraya gidersen okulu bitirmen zorlaşır hem çalışıp hem okurum diyorsunda inan zor olur

inan başka çarem olmadığından dolayı... sana bir anlatmaya başlasam... =) bu saatten sonra annemi çalıştıracak değilim ya... daha 3 tane kardeşim var... tr de çalışacak iş çok ama dedim ya uzun hikaye... (: herkes arayıp okulu bırakacak mısın diye soruyor :S yok öyle bir durum, sonuna kadar okuyacağım diyorm da, bitmiş biri gözüyle bakıyorlar sonrada, daha neler neler....

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

neden kanada?

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

hocam bir arkadaşım gitmişti kanada'daya çalışmaya. ondan aldığım bilgiye göre az bir şey fransızca bilmen filan senin için faydalı olabilir. nüfusun en az %25'i filan fransızca konuşuyormuş.. arkadaş work & travel'la gitmişti arka arkaya 2 sene filan. 

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

cv bırakabileceğin yerler yokmu arkadaş orada balıkçıda çalışıyordu gayet iyi diyordu bir sorayım senin için

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek

DevilKingtr bunu yazdı:

cv bırakabileceğin yerler yokmu arkadaş orada balıkçıda çalışıyordu gayet iyi diyordu bir sorayım senin için

sorarsan çok sevinirim. cv bırakılabilecek yerlere bıraktım ama pek gerçekçi sonuçlar çıkmadığı için tanıdık yoluyla bulmak daha iyi olur diye düşündüm.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kanada'da ki dil okullarının listesini arattım o kadar ama bulamadım amk! Gugıla kafam girsin

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
Toplam Hit: 2073 Toplam Mesaj: 15