Kanald.Com.Tr Hacked
-
@Branxian, @Realist; Akıllı oLun..! Akıllı Konuşun..! Herkes Kendine Yakışanı Yapar, Sizde Tipik Klavye Erkeklerindensiniz..! Ahlak Seviyesini Bozmadan Konuşun Diyecem Ama Sizde O Seviyede YoKKi.. Allah Islah Etsin..!
-
üyeliklerin kapanması üye oldu böyleleri çıkmaz daha
-
Sensiz-Kaldim bunu yazdı:
-----------------------------
@Branxian, Akıllı oL..! Akıllı Konuş..! Herkes Kendine Yakışanı Yapar, Sende Tipik Bir Klavye Erkeğisin..!
-----------------------------Gel klavyeyi kuyruk sokumundan içeri sokayımda erkek nasıl olur gör.
Edit;
Küfür yasak ama ille ban yediriceksin.
Ben akıllıyım, kişisene görede akıllı konuşurum.
-
@Branxian, @Realist; Akıllı oLun..! Akıllı Konuşun..! Herkes Kendine Yakışanı Yapar, Sizde Tipik Klavye Erkeklerindensiniz..! Ahlak Seviyesini Bozmadan Konuşun Diyecem Ama Sizde O Seviyede YoKKi.. Allah Islah Etsin..!
-
Ya seni kim niye hacklesin ? Böyle birşeye neden tenezzül etsin ? Sen kimsin ? Ben 12 yaşımda tr.gg açıp kızlara hava atıyordum. Sistemini kendinin yapmadığın google html hazır kod diye arayıp eklediğin kodlarla millete artistlik yapma. Free tostçu seni. Al bi domain bi de host öyle atarlan, merak etme ilk indexi çakacak kişi benim :D
-
-----------------------------Ya bi siktir git gece gece malmısın nesin.
-
@Rebelist; ==> Hadi Koçum Göriyim Seni..!
-
-----------------------------hocam sus artık bi allahını seversen ya, hodri meydan dedin indirdiler siteyi ne konuşuyon hala adam olun falan.Kısacası www.tahribat.com/logout.asp
bas da sensiz kalalım birazcık
-
@Rebelist; ==> Hadi Koçum Göriyim Seni..!
-----------------------------O koç senin ebenin amını dizine bi indirir görürsün. rebelist@mail.ru , ekle de gör bakalım ebenin amını.
-
Sensiz-Kaldim
gibi adamlardan kurtulmak için kefilli üyeliğin tekrar gelmesi lazım bence :)