Kandil‘E Hava Harekatı
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------Kamuoyunu susturmak için yapılan bir hareket.Ben böyle birşey görmedim arkadaş.Sabrımız taşıyor, taşıtı ha, bıçak kemiğe dayandı ha, Sözün bittiği yer ha, artık yapılanı görürsünüz ha (gastecilere).. Valla bizde arkadaşlarla hava harekatı yapılacağını oy birliğiyle tahmin etmiştik.Ama böyle haberli ve sıcağı sıcağına ve tv'de naklen yapılacağını hiç tahmin edememiştik.Ahhh tayyip ah.. Yine kamuoyunu kandırma peşindeyse bu sefer hakkaten Allah belanı verecek.Mubarek ramazanda çok severler arkandan...
-----------------------------
dedigin gibi cikarsa yuh derim artik bu kadar olamaz. bugun oglenden beri icim icimi yedi haberleri izledikce bi kacgune operasyonun sekli belli olur. yarin mgk dan sonra aciklama yapilir zaten. -
acikistihbarat bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
tayyep haber wermiştir onlara boşaltsınlar die nede olsa onların canı can bizim mehmetçiğinki..
-----------------------------öcalana kaç haberini ultra vatansever geçinenler iletmişti. fazla söze gerek yok. klavye vatanseverliği bedava nede olsa.
-----------------------------demin bi sayda gezdim face de ölen askerlerimizle dalga geçiyolardı apo köpeğinin yolunda ölmeyi şeref sayıyolardı içim ezildi resmen klawye watansewerliği bi yere dursun hocam içimizde öyleleri warki onu yapmaktan bile aciz..
-
Ercab bunu yazdı:
diamonique bunu yazdı:
Operasyon yapsan bir dert, yapmasan bi dert. Yapmayınca hükümet terörü gazlıyor, yapınca da bunlar gösteriş deniyor.
-----------------------------yapılması için illa sehit mi vermemiz gerekiyordu?
-----------------------------Operasyonun amacı nedir ? Bu itlerin kökünü kazımak dimi ? Gerekli asker ve teknolojimiz mi yok bunu yapmak için ? İzle gör bir ay sonra yine şehit haberleri gelir nasılsa
-
HeYeT bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
Kamuoyunu susturmak için yapılan bir hareket.Ben böyle birşey görmedim arkadaş.Sabrımız taşıyor, taşıtı ha, bıçak kemiğe dayandı ha, Sözün bittiği yer ha, artık yapılanı görürsünüz ha (gastecilere).. Valla bizde arkadaşlarla hava harekatı yapılacağını oy birliğiyle tahmin etmiştik.Ama böyle haberli ve sıcağı sıcağına ve tv'de naklen yapılacağını hiç tahmin edememiştik.Ahhh tayyip ah.. Yine kamuoyunu kandırma peşindeyse bu sefer hakkaten Allah belanı verecek.Mubarek ramazanda çok severler arkandan...
dedigin gibi cikarsa yuh derim artik bu kadar olamaz. bugun oglenden beri icim icimi yedi haberleri izledikce bi kacgune operasyonun sekli belli olur. yarin mgk dan sonra aciklama yapilir zaten.
-----------------------------Tayyipçi değilim ama karşısında da değilim.Şimdi biraz geçmişe bakalım hocam.
Bu tayyip söylediğinin aksini yapıyor mu ? Yapıyor...
Tayyip en son yapıaln kuzey ırak kara harekatında teskereyi aylarca bekletip sonra kamuoyu baskısına dayanamayıp kışın ortasında askeri kuzey ırak'a gönderdi mi ? gönderdi..
Gönderdiği askerin 8 gün içinde çok az bir kayıpla 250 terörist öldürdüğünü görünce geri çekti mi ? çekti..
Bdp ile sürekli görüşüp, apo ile müzakere edip ateşkes ilan etti mi ? etti..
Bu adama güven olmaz.Ama ilk kez bende biraz umutlandım açıkçası.Öyle bir konuştu ki, kara harekatı demedi belki ama biz öyle şeyyettik, anladık.. Umarım bu göstermelik hava harekatıyla, ve çıkartacağı uydurun terör kanunlarıyla, teröre karşı kararlılık mesajlarıyla bizi uyutmazda birşeyler yapar.. zaten ramazan dolasyısıyla birşey yapmıyacaktık ya, o sözüde son şehitlerle birlikte yutkundu..Bakalım görelim... yalnız bu konuda hiç umudum yok bu adamdan...
-
Suriye`ye gözdağ bu bak seninde başına bu gelebilir demek istiyorlar
Türkiyenin sözde ciddi olduğunu sabrının tükendiğini ve dediğim dedik öttürdüğüm düdük imajını yaratmak için
dümenden harekat yapıyorlar..
Bunların hepsini toplayacaksın kesiceksin damarlarını toplayıp suçuk yapıp avrupaya ihracatını yapacaksın..
-
Öcalan'ın avukatlarına 1 yıl men Mahkeme, terör örgütüne yardım ettikleri iddiasıyla yargılanan avukatlardan 4'ünün Öcalan'ın avukatlığını yapmasını 1 yıllığına yasakladı. İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi, İmralı Cezaevinde hükümlü olan terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan ile haftalık görüşmelerini gerçekleştiren ve ''terör örgütü PKK'ya yardım ettikleri'' iddiasıyla yargılanan avukatlarından 4'ünün, Öcalan'ın avukatlığını yapmalarını bir yıl süreyle yasakladı.
-
sus payı bunlar hep bugune gelene kadar niye bombalamadılar bugun mu istibarat geldi ? bir sürü kardeşimiz şehi düşerken akılları neredeydı?
-
tamamen göstermelik amk, hava kuvvetlerinin ne işi olur kandil de? onlar gitsin bilvanis köyünü bombalasın..
-
Teröristlerin boşalttığı dağları bombalasalar ne olur? Sadece balon tepkiyi patlatırlar ve milletin sesi kesilir. Havayı bir güzel aldılar adamlar.
-
ooowwww amerika da destek veriyormuş bize artık sırtımız yere gelmez...