folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kanepedeki Statik Elektriği Nasıl Alırım?

Kanepedeki Statik Elektriği Nasıl Alırım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Bİliyorum biraz saçma gelebilir ama olayımız son 4 güne dayanıyor

Evde benim sevdiğim bir kanepe var kanepeden kalkarken elektrik çarpıyo sonra herhangi bir metale veya birisine dokununca çıt ediyo :) benimle alakalıda değil kanepe kim oturursa  otursun aynısı oluyor misafirlerede oldu

kanepe ye kollumu yaklaştırınca yaklaşık 3 cm kol kıllarım dikiliyo öyle bi durum çocuk uzun süre oturunca saçları havaya kalkıyo :)) 

devamlı şarj ettiğim piriz vardı yanında 2 gün önce çektim ama yine aynı kalkarken ne ellerimi çarpıyo

biliyorum saçma geliyo ama öyle :)) bunun elektiğini nasıl boşaltırım ben ya sanırım içindeki yaylardan durum var yarın yangın felanda çıkarabilir gibime geliyo

DJ_Alper tarafından 27/Oca/16 09:39 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

hacı çelik yada demir iskeletine ulaş aletin. kablo bagla topraga ver duvara ver bina topraklamasına ver ver yani bir yere :D 

Ama çekyat kadife isi oturan hareket ettikçe kendi kendine elektiriklenir :D ona yapacak bişey varmı bilmiyorum. 

Son çare : çekyatı banyoya sokun :D 

Dur be kadınnnn....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

oda parfümü sık koltuğa. çıt çıt etmez. 

bu camsil şişelerinde oda parfümleri olur ya. hah işte o şişenin içindeki sıvının yarsını bir kaba sakla. diğer yarısını su doldur.

koltuğa sıktığın zaman hem yoğun olmadığı için kokusu rahatsız etmeyecek hemde çıt çıt olayını yok edecek.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    A_REX bunu yazdı

hacı çelik yada demir iskeletine ulaş aletin. kablo bagla topraga ver duvara ver bina topraklamasına ver ver yani bir yere :D 

Ama çekyat kadife isi oturan hareket ettikçe kendi kendine elektiriklenir :D ona yapacak bişey varmı bilmiyorum. 

Son çare : çekyatı banyoya sokun :D 

çocuk kendine oyun etti zaten :)altdan ufak bi deliğin zararı olmaz herhalde :) zaten hanım değişmeye bahane arıyo mobilyaları :D

birde orta kısmında çok tam yattığım yerde nasıl bi elektrik varsa bende artık :D duvara versem olurmu? devamlı o kablo duracakmı?

ilk defa başıma geliyo ya

zalim bugün deniyecem :D

DJ_Alper tarafından 27/Oca/16 09:50 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellboy4tr
    hellboy4tr's avatar
    Erkek

akaryakit tankerlerinin arkasindaki gibi bi zincir ekle yere degsin arkadan :))

https://www.youtube.com/c/hobitadilat
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Üzerine toprak at,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

http://www.nanoprint.com.tr/urunler_detay.php/TR/Urun-Detay/46/YARDIMCI_MALZEMELER/ANTISTATIK_SPREY

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Üzerine toprak at,

:) Allah'ta seni güldürsün 

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    CiRKiN bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Üzerine toprak at,

:) Allah'ta seni güldürsün 

ozgunlu tarafından 27/Oca/16 11:36 tarihinde düzenlenmiştir

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

Dostum bu sanırım kış aylarında yaşanan birşey bendede yaklaşık 2 haftadır bu durum var.

Giydiğim ayakkabıya dikkat ediyorum, yünlü şeyler giymiyorum, haftasonları enerjiyi atim diye çıplak ayak toprakta bile geziyorum ama şu son 2 haftadır öyle bir statik elektrik varki üstümde günde 25-30 kere abartısız çarpılıyorum hemde öyle böyle değil bildiğin mavi kıvılcım çıkıyor çıt diye sesler geliyor ofiste adım Raiden'a çıktı (Mortal Kombattaki Elektrikçi Dayı) :) Abi nasıl atacağız bunu üstümüzden ya götüme florasan soksan ışıl ışıl yakarım güneş gibi parlarım ak öyle bi elektrik var milletle tokalaşmaya, kapı kollarını tutmaya korkar olduk :):)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeNRoM
    ZeNRoM's avatar
    Erkek

Al benden de o kadar.

Pc başından kalkacağım sırada sandalyeyi geri doğru çekeyim diyorum.

Elimi sandalyeye atmamla çıtlaması bir oluyor.. 

Abartısız her kalkışımda aynı durum... 

Hiçbir şey, apaçık ortada olan kadar aldatıcı değildir !
Toplam Hit: 2101 Toplam Mesaj: 14
statik elektrik amk kanepesi