Kanka Kawramı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yay
    yay's avatar
    Homo

zaman değişiyor, dünya giderek daha sert daha dejenere bir hale geliyor, insanlar değişiyor, dil yaşayan bir varlık dil de değişiyor. normal yani kasma o kadar. ya dejenere olucaksın ya da kendin gibi olanları bulacaksın. kızlara ne söylesen farketmez içten söyle kandırırsın.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    bugune kadar kimseye "kanka" kelimesini kullanmadım, kullanmayada niyetim yok. cok itici ve gereksiz bi kelime. herkezin agzında sakız, herkez kanka. ben kankasız iyiyim kalsın almiim.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    DkN bunu yazdı:
    -----------------------------
    bugune kadar kimseye "kanka" kelimesini kullanmadım, kullanmayada niyetim yok. cok itici ve gereksiz bi kelime. herkezin agzında sakız, herkez kanka. ben kankasız iyiyim kalsın almiim.
    sana sonuna kadar katılıorum brader cok cok haklısın ha bu arada sipidik sen kankayı biliosun migrosun orda bi taksici var adı cihan kanks der paso gormen lazım adamı babasına her telefonla konusmasında babacım asagı babacım yukarı bide ısıklarda tikky cok bi okadarda kendini bi bok sanan lavuk cok bigun seytan dio vur beynine vur beynine bu lavukların ha bide lutfen tikkylere tiki demeyin sonra nasıl yazıldıgını bilmosunuz die dalga gecerler:D

delimiyim ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    delikanlı adama söylendiği zaman deli eden kelime kanki kanka ganka kanky türevleri şeklinde gidiyo amk :) bi arkadaşım üzerinde çookk etkili deli oluyo bu kelimelere :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

arkadaşlık haricinde herşeyi paylaştığım sağlam arkadaşlara derim...

deca anti kankamdır...

ev arkadaşımda kankadır ama ona kanka değil ezik derim...

kızlarda kanka ayağı göt ayağıdır, kimle kanka olduysam onla cıkmışımdır, ondan dolayı kızlarda kankalığı bıraktım...

eski okuldan malatyalı mörfi hakan ünal, kankadır ama kanka demem, kardeşlerimdir çünkü...

yeni okuldakiler kankla değil ortaaaam dır, kayseri rulz :D

kanka daha cok internet ortamında kullandığım bi kelime...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek

gerçekten anlamını yitirmiş bi söz

herkesin azında kanka cart curt

amk illa kanka mı dicen

dayı de hacı de reis de

ismiyle hitap et kardeşim de

ne dersen de kanka kankiii deme

bide ağızlarını eze büze diolarya hasta oluyom amk ya (: 

kgd
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Protesto
    Protesto's avatar
    Erkek
    bence özellikle "gaffur" karakterinin ortaya çıkmasından sonra iğrenç bir hal alan herkezin ağzında olan anlamını yitirmiş bir söz. tanımadığın bir adama kanka demek :| ? yolda ilk defa gördüğün birine kanka çekmek :|  ?  özellikle kulağa en gıcık geldiği durum  her cümlenin başında ve sonunda kullanılması .....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek

DkN bunu yazdı:

h****r lan nası knkayı hiç kullanmadın p*z* ? en azından her bahceye cıkışımzda bn sana " ne var ne yok knka " ddkten sora " ii knka nolsun sıkılıoz ak" diosn y**** =)

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oRJiNaL
    oRJiNaL's avatar
    Erkek

sipidik bunu yazdı:
    artıq kız arkadasıma seslencek bi sıfat(sıfatmı zamirmi her ne skmse) bulamıorm.. idareten 'yawrum' kelimesini kullanmakdayım ancak kelime arayışım sürmekdedir

sen de canım ya da hayatım de. hem abartısız hem de manalı. klasik bi şe ama tkkyler gibi olmak istemiyosam bence ideal kelimler :)

Ne geçmiş vardır ne gelecek sonsuz bir "şimdi" vardır hiç bitmeyecek.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dragomilow
    dragomilow's avatar
    Erkek

hocalar bu kelimeler de tikky ler de bu toplumun yozlaşmasıından oluyo

tikkyler zengin vatandaşlar genelde (her zengin tikky dir demiyorum) bu yüzden kendilerini "başka" olarak görüyorlar ve "başka" bi kültür yaratmaya çalışıyorlar.

ülkede gelir eşitsizliği arttıkça bu böyle devam eder.

küçük amerika olma yolunda amerikanın götünü her yönüyle yalıyoruz yani... 

Toplam Hit: 5073 Toplam Mesaj: 34