Kanka Kawramı
-
zaman değişiyor, dünya giderek daha sert daha dejenere bir hale geliyor, insanlar değişiyor, dil yaşayan bir varlık dil de değişiyor. normal yani kasma o kadar. ya dejenere olucaksın ya da kendin gibi olanları bulacaksın. kızlara ne söylesen farketmez içten söyle kandırırsın.
-
bugune kadar kimseye "kanka" kelimesini kullanmadım, kullanmayada niyetim yok. cok itici ve gereksiz bi kelime. herkezin agzında sakız, herkez kanka. ben kankasız iyiyim kalsın almiim.
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------
bugune kadar kimseye "kanka" kelimesini kullanmadım, kullanmayada niyetim yok. cok itici ve gereksiz bi kelime. herkezin agzında sakız, herkez kanka. ben kankasız iyiyim kalsın almiim.
sana sonuna kadar katılıorum brader cok cok haklısın ha bu arada sipidik sen kankayı biliosun migrosun orda bi taksici var adı cihan kanks der paso gormen lazım adamı babasına her telefonla konusmasında babacım asagı babacım yukarı bide ısıklarda tikky cok bi okadarda kendini bi bok sanan lavuk cok bigun seytan dio vur beynine vur beynine bu lavukların ha bide lutfen tikkylere tiki demeyin sonra nasıl yazıldıgını bilmosunuz die dalga gecerler:D -
delikanlı adama söylendiği zaman deli eden kelime kanki kanka ganka kanky türevleri şeklinde gidiyo amk :) bi arkadaşım üzerinde çookk etkili deli oluyo bu kelimelere :)
-
arkadaşlık haricinde herşeyi paylaştığım sağlam arkadaşlara derim...
deca anti kankamdır...
ev arkadaşımda kankadır ama ona kanka değil ezik derim...
kızlarda kanka ayağı göt ayağıdır, kimle kanka olduysam onla cıkmışımdır, ondan dolayı kızlarda kankalığı bıraktım...
eski okuldan malatyalı mörfi hakan ünal, kankadır ama kanka demem, kardeşlerimdir çünkü...
yeni okuldakiler kankla değil ortaaaam dır, kayseri rulz :D
kanka daha cok internet ortamında kullandığım bi kelime...
-
gerçekten anlamını yitirmiş bi söz
herkesin azında kanka cart curt
amk illa kanka mı dicen
dayı de hacı de reis de
ismiyle hitap et kardeşim de
ne dersen de kanka kankiii deme
bide ağızlarını eze büze diolarya hasta oluyom amk ya (:
-
bence özellikle "gaffur" karakterinin ortaya çıkmasından sonra iğrenç bir hal alan herkezin ağzında olan anlamını yitirmiş bir söz. tanımadığın bir adama kanka demek :| ? yolda ilk defa gördüğün birine kanka çekmek :| ? özellikle kulağa en gıcık geldiği durum her cümlenin başında ve sonunda kullanılması .....
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------h****r lan nası knkayı hiç kullanmadın p*z* ? en azından her bahceye cıkışımzda bn sana " ne var ne yok knka " ddkten sora " ii knka nolsun sıkılıoz ak" diosn y**** =)
-
sipidik bunu yazdı:
artıq kız arkadasıma seslencek bi sıfat(sıfatmı zamirmi her ne skmse) bulamıorm.. idareten 'yawrum' kelimesini kullanmakdayım ancak kelime arayışım sürmekdedir-----------------------------
sen de canım ya da hayatım de. hem abartısız hem de manalı. klasik bi şe ama tkkyler gibi olmak istemiyosam bence ideal kelimler :)
-
hocalar bu kelimeler de tikky ler de bu toplumun yozlaşmasıından oluyo
tikkyler zengin vatandaşlar genelde (her zengin tikky dir demiyorum) bu yüzden kendilerini "başka" olarak görüyorlar ve "başka" bi kültür yaratmaya çalışıyorlar.
ülkede gelir eşitsizliği arttıkça bu böyle devam eder.
küçük amerika olma yolunda amerikanın götünü her yönüyle yalıyoruz yani...