Kanka Msn

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

alt alt

Şeffaf:

KankaMSN cep telefonları için piyasadaki en şeffaf sohbet programıdır. kankaMSN i kullanırken gönderilen veri miktarını her an ekranın sağ üstünde görürsünüz. Böylelikle kullandığınız kontör miktarını her an hesaplayabilirsiniz.

Resim Gönderme:
    KankaMSN ile arkadaşlarınıza cep telefonunuzun kamerasından resim çekerek gönderebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey arkadaşınızla sohbet ederken “Menü” den “Resim Gönder” e tıklamanız!

Yeni Arkadaş Bulma:
    KankaMSN size yeni arkadaşlıklar edinebilme imkanı sunuyor. Rumuzunuzu, cinsiyet ve yaş bilgileriniz girerek diğer kankaMSN kullanıcılarının size ulaşmasını sağlayabilir, dilersiniz belirlediğiniz kriterlere göre yeni arkadaşlar arayabilirsiniz.

T9 Hızlı Mesajlaşma Desteği

KankaMSN hızlı mesajlaşmanız için size T9 desteği sunuyor.

Titreşimli ve Sesli Uyarı:

KankaMSN yeni bir mesaj aldığızda sesli ve/veya titreşimli olarak sizi uyarır. Böylelikle Cebinizin ekranına bakmadığınız zamanlarda bile yeni mesajlardan haberdar olursunuz.

Video ve Müzik dosyalarını oynatabilme:

KankaMSN arkadaşlarınızın göndereceği Video ve Müzik dosya linklerini alarak bu dosyaları çalabilir.

Sohbet Geçmişini Kaydetme:

Dilerseniz KankaMSN arkadaşlarınızla konuşmalarınızı cep telefonunuza kaydedebilir Böylelikle kankaMSN i daha sonraki kullanımlarınızda  arkadaşlarınızla önceki mesajlaşma geçmişinizi görebilirsiniz.

Editör Notu: Uygulama Java/Symbian platformlu tüm cihazlarda çalışmaktadır. Ayrıca üreticinin belirtmesine göre hiçbir veri transferinde bulunmamanız halinde uygulamayı 24 saat açık bırakmanız durumunda dahi ortalama 1-2 kontör harcayacağı ve benzer mobil mesajlaşma programlarının içerisindeki en uygun bağlantı ücretlendirmesine sahip program olduğu belirtilmektedir.

Direkt yükleme adresi için tıklayınız.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McErroR
    McErroR's avatar
    Erkek

Kaçak tlf amk GPRS i bi çaksam işime yararda neyse eline sağlık hajı:Pp

www.Tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

kac   K   de bir kontor iior ?

editcan : 6600 da calısmadı la :/  ceptemsn e dewam =)     türkcellin kampanyayı 6600 a ayarlayamamıslar  aradım kadın dioki o telefon paralı sisteme gecemedi bizde kaldırdık cakal la bu 6600 :D

editcan 2 :  bilgisayarda java acıcı var :D "sjboy emülator"   ordan actım dier msn i :D  eğleniorm

(:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

kerim bunu yazdı:
    -----------------------------
    kac   K   de bir kontor iior ?

operatore göre değişiyor türkcellde 60 k 1 kontur atıyor diye biliom gene bak operatorlarin tarifelerine 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek
    turkcell in tarifesi var 1 gün boyunca istedigin kadar bagli kal yazis, 1 knt gidiyor.. süper onu takilin derim.. zaten kendi yazilimi yükleniyor telefona ama bu kanka msn kadar detayli bi msn degil..

choosing my confessions...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek
    Ben zaten cepten surf yapiyordum direk indirdim. Ben ebuddy kullaniyorum. ebuddy de cok guzel. Istedigin kadar msn, aim, yahoo adresini ayni messengerda online haline getiriyor. Get.ebuddy.com bunuda bi denerim ama tesekkurler

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

hertele uyuyormu acaba?

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Resimde de hatun resmi baya bi müşteri çeker :|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeLLB0y
    HeLLB0y's avatar
    Erkek
    bağlanırken turkcell msn ile mi bağlanıcas bunun hakkında bilgi verirseniz sevinirim..

The End
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek
    üste post atmısım sorry bu postu gören yönetici delete pls =)

(:
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

HeLLB0y bunu yazdı:
    bağlanırken turkcell msn ile mi bağlanıcas bunun hakkında bilgi verirseniz sevinirim..

ister öyle baglan ıstersende turkcell internet olarak baglan farketmez

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
Toplam Hit: 2526 Toplam Mesaj: 19