Kanser Yapan Ayakkabilar
-
Hocalar Su Haberlerde Cikan Kanser Yapan ayakkabilar Hakkinda Bilgisi Olan Var mi Arrow Un Ayakkabilari Oyleymis Diye Duydum Dogru Mudur Ve bu Ayakkabilar Ne Zamandan Beri Cikti Piyasada Bi Bilgilendirirseniz
-
Hocam o ayakkabıların altında PRC yazıyor. Alırken o şekilde kontrol edebilirsin. Dockers, Güven, Bambi, İnci, Deri Mod gibi markalardan alabilirsin güvenle ayakkabını. Benim de ayaklabı takıntım var evde bir sürü marka ayakkabı var hummel vesayre. O kadar botum var giymiyorum artık onları. Dockers marka bot aldım kendime günlerce aradım kafamdakini bulmak için. 1 aydır da kullanıyorum %100 deri çok rahat ve ayağı da sıcak tutuyor. Öneririm.
-
zehirli olupda ne yapıyormuş?.sanki giydiğimiz giysiler %100 sağlığa duyarlıda ayakkabımız kaldı , yidimiz etin ne eti oldunu bile bilmiyoruz ,bildiğin yüksek markaların kaçağı önlemek adına yaptığı tezgah..
-
Media bunu yazdı
zehirli olupda ne yapıyormuş?.sanki giydiğimiz giysiler %100 sağlığa duyarlıda ayakkabımız kaldı , yidimiz etin ne eti oldunu bile bilmiyoruz ,bildiğin yüksek markaların kaçağı önlemek adına yaptığı tezgah..
Alakası yok hocam yüksek markalarda var zaten bu olay. Tabanında PRC yazan ayakkabıların tabanları vesayre çin de üretiliyor. Baya araştırmıştım bu konuyu. Ayrıca yediğim etten giydiğim kıyafete kadar ne olduğunu biliyorum. Tabi günümüz de kanser kaçınılmaz bir durumda. Her taraf radyasyon felan kaynıyor. Birden yüzünü göstermese de ileride gösterecek. Yine de koy göte rahvan girsin mantığıyla yaşamamak gerek bence.
-
Media bunu yazdı
arrow markası çok da kötü bir marka değil :) asbest ve kalitesiz deriyi dayanıklı hale getiren bir diğer kimyasal daha var bunlar yüzünden kanserojen deniyor, ayağın terlemedikçe ve hava almadıkça zararı yok, illaki terleyecek illa ki hava alacak neticede deri solunumu diye bir şey var.
-
Ya vaktinde genotoksik ajanlarla çalıştım. Şu an sitotoksik ajanlarla çalışıyorum işim gereği. Günde 20 30 euro değerinde koruyucu elbise kullanip çöpe atıyorum ve protokolde yazan asla yeterince güvende olmadığım. Ben bu ajanı üstüme ya da sağa sola dökünce zerre paniklemeden silip geçiyorum amk. Çünkü tehlikeli maddelerin klasifikasyon protokolünü biliyorum. Ayağınıza giydiğiniz ayakkabıdan kanser olma ihtimaliniz gerçekten çok düşük. Tamam kaldirilsin önlem alınsın ama bu kadar abartmaya gerek yok bence. Bazen diyorum ben mi canıma değer vermiyorum acaba. Yoksa milletin canı mi çok değerli. Bu kadar paranoyaya gerek yok. Madem o kadar kritik bu kadar adama niye çöpe atın diyorsunuz. Tıbbi atık bile değil tehlikeli atık o. Tehlikeli atiktan kurtulmanın da bir prosedürü var abi.
krypt tarafından 06/Ara/14 23:52 tarihinde düzenlenmiştir -
KrypT bunu yazdı
Ya vaktinde genotoksik ajanlarla çalıştım. Şu an sitotoksik ajanlarla çalışıyorum işim gereği. Günde 20 30 euro değerinde koruyucu elbise kullanip çöpe atıyorum ve protokolde yazan asla yeterince güvende olmadığım. Ben bu ajanı üstüme ya da sağa sola dökünce zerre paniklemeden silip geçiyorum amk. Çünkü tehlikeli maddelerin klasifikasyon protokolünü biliyorum. Ayağınıza giydiğiniz ayakkabıdan kanser olma ihtimaliniz gerçekten çok düşük. Tamam kaldirilsin önlem alınsın ama bu kadar abartmaya gerek yok bence. Bazen diyorum ben mi canıma değer vermiyorum acaba. Yoksa milletin canı mi çok değerli. Bu kadar paranoyaya gerek yok. Madem o kadar kritik bu kadar adama niye çöpe atın diyorsunuz. Tıbbi atık bile değil tehlikeli atık o. Tehlikeli atiktan kurtulmanın da bir prosedürü var abi.
Hocam katiliyorum bu can degerlilifi degil bilmemekten her habere inanmaktan kaynaklaniyor.
bi hocamiz anlatmisti bu karton plastik bardaklada iste kanser yapar diye milletin agzima dolanmis.
Tamam belki yapar ama soyle anlatmisti gunde 1 veya 2 tane icince yapmaz hami her gun 10 bardak falan icersen .
Bu olmayi da soyle anlatmisti iste o bardktan plastik veya kansorejen madde yuzde 00000000.1 oraninda atiyorum vucuduna
giriyor buda gunde 1 2 tane icen birini kanser etmez he her gun 10 yil boyunca atiyorm icersen tabi ki edebilir die.
Yani sunu soylicem insanlar bilmeden her denilene inaniyor ve tabi ki bunlar hep reklam kokan hareletler .
Eskidende margarin yigin tereyag zararli siyorlardi simdide margarin kanser yapiyo tereyag yiyon diyorlar parasi olan reklam
yaptiriyor bizim insanimizda yiyor :)
-
bu kanser muhabbetide bizim nesile denk geldi mk ne yaparsak kanser yapıo nabalım yani ormanda mı yasıcaz ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen orjinal ayakkabılar cok pahalı bizde zenginler gibi egomuzu tatmin etmek istioz! o yüzden cakma alıoz :D( bunu espiri babında söledim )
-
Bence burada gerekli kurumlara yeterince rüşvet vermeme durumu var evet kanserojen madde olabilir ama daha da vahim olan durumların varlığını ifşa etmediler ulan domates yiyorum tavuk tadı geliyor başka domates yiyiyorum çiğ yumurta sarısı tadı geliyor , ayrıca sigara içen adamın bu muhabbetlere girmemesi lazım dayı sen kanseri yudum yudum içiyon ayakkabıdan mı korkacan.
-
deri mod danda almayın. kalite ve reklama aldanmayın.
dün arkadaş söyledi 1 firma daha söyledi ama ınuttum. bide deri mod yüzde 50 mi indirime girdi. neden acaba
-
Kanserojenli ayakkabıların buzdağının görünen yüzü olduğunu belirten Topuz, 'Kimyasallar tehlike saçıyor. Hava, su ve gıdalar kirlendi.
Önümüzdeki 2 yıl içinde Dünya nufüsunun %45'i yani 2 kişiden biri kanser olacak. Kansere karşı yeni gelişmeler var ancak kanser bilimden daha hızlı ilerliyor'. Şeklinde konuştu…http://www.youtube.com/watch?v=7OLTcyK95qo