Kapadokya Turu ?
-
Selam arkadaşlar, Mart ayı için kız arkadaşım ile 2 günlük bir Kapadokya turu yapmak istiyorum. Otelde aynı oda sıkıntı olacağı için günlük kiralık ev tutmak istiyorum.
Tek istediğim Balon turu ve Peri Bacaları turu yapıp oraları görüp geri gelmek. Bu turu sanırım otellerden almak biraz daha kolay şirketler gelip gidiyor otellere. Şayet ev tutarsam bu turları ve geziyi nasıl halledebilirim. Daha önce gitmiş görmüş arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
Maddi yönden bir problemim yok çok şükür bu yüzden en güzeli neyse önerin dostlar
not: İstanbul dan geliceğimiz için yol iz gösteren olursa da çok sevinirim. Uçak var mı ? Yada yakın bir şehire inip ordan otobüs mü ? Şayet başka güzel yerler var ise görülücek Araçda kiralayabilirim.
Ransack tarafından 29/Oca/16 20:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Otel sorun olmaz. Madem para sikintisi yok bookingden guzel bir otel bul ara telefonla de ki kiz arkadasimla gelecegim bana program yapin full her sey dahil, yapsinlar.
Yalniz mart orasi buz olur ruzgar yagis durumu falan balon olmayabilir.
izzmarit tarafından 29/Oca/16 20:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Yorum için teşekkür ederim hocam, daha önce gittin mi ? Bir önerin var mı ? İki kişi İki günlük bir tur için ne kadar bütçe lazım olur tahminin ?
-
Ransack bunu yazdı
Yorum için teşekkür ederim hocam, daha önce gittin mi ? Bir önerin var mı ? İki kişi İki günlük bir tur için ne kadar bütçe lazım olur tahminin ?
http://www.yakala.co/tatil/yurtici-turlar/kapadokyanin-buyusu-2-gece-1-gunluk-tur-2--firsati
http://www.yakala.co/tatil/yurtici-turlar/sevgililer-gununde-kapadokya-turu--firsati
http://www.yakala.co/tatil/kapadokya/1-gece-2-gun-ucakli-kapadokya-turu--firsati
tatilsepetine falanda bak hocam burda kim ne bilsin otel fiyatını
-
Seni gökde ararken yerde buldum diyebilirim :) tam aradığım tarih ve tur verdiğin sayfada çıktı hocam çok sağolasın :)
-
Hocam gideceğin Zaman birazcık soğuk olacak orası. Günlük taksi tutabilirsin ortalama yüz ila yüz 20 TL'ye arası. Seni istediğin yerlere götürür. Öğlende bir restorantta yemek yersiniz. Bence en mantıklısı taksi tutmak. Balon turu olarak saat 5:00'te ayakta olmak zorundasın. Ürgüp,göreme,Avanos yaşayacağın her saatten pişman olmayacağına emin olabilirsin.
-
Bookingden otelini ayarla yada direk otelle iletisime gecebilirsin ayrica simdi ölü sezon ucretsiz shuttle filan ayarlayabilirsin belki.Göreme de kalırsan merkezde otobüs terminalinde tur acentalari var direk onlardan red ve green turlari al.kisi basi gunluk 90 a filan ayarlayabilirsin...Yada Andromeda days tour var onlara ulasabilirsin.Gezilecek belli başlı yerler var.Kendi başına gezip goreyim dersen 2 gün yetmez..Balon turuna 70-80 € dan fazla verme
-
Sağlam geçirme uyguluyolar maddi yönden oteller turlar falan, paranın hesabını yapta git hocam.
-
Blackmir hocanın verdiği linkteki şirketi bir arayp soracağım mega paket fiyatları uygun benim için eğer paket dahilinde yazdıkları var ise benim için süper.
yorum atan herkese çok teşekkürler
-
Museum hotel Kapadokya buraya bak madem maddi sıkıntın yok güzel mekan. Sevgilinle de kalırsın balon da ayarlarlar hacı . Rüya gibi bi mekan zaten ödülleri de var baya
-
Eyvallah hocam sağolasın bakayım