Kapadokya Turu
-
Ahali Merhaba,
Yakın zamanda bayram öncesi kapadokyaya gitmek istiyorum, daha önce gitmediğim bir yer oraya giden ve oranın kompedanı olanlar varsa bir el atsın, müsait olursam balon turu bile yaparım lakin fiyatlar roma mızrağı gibiymiş ben şimdilik 1 gece konaklama ve belki sabah atv turu yapmak istiyorum oraya gittiğinde kesinlikle gez gör denilen yerler neresi.. -
Yeralti sehirleri
ihlara vadisi
Balon
-
aziz george hristiyanlarda hızır oluyor, bu elemanın mağarasına girenlerin yüzde 35 i daha sonraki hayatlarında uzun dönemde hristiyan oluyor bunu not olarak bırakayım beş altı sene sonra bakalım sen de o tarafa dönecek misin.
-
Şey etmek gibi olmasın ama oralarda şeylerden çok var diyorlar. Ne kadar doğrudur bilemem, sadece duyduğumu yazıyorum.
-
Pikacu bunu yazdı
Şey etmek gibi olmasın ama oralarda şeylerden çok var diyorlar. Ne kadar doğrudur bilemem, sadece duyduğumu yazıyorum.
Neylerden hocam :)
-
2 gün gezdim dolaştım o yerleri - bu adamın söylediklerini dikkaye almıştım.
https://www.youtube.com/watch?v=a7NiZzTtXgU&pp=ygUYa2FwYWRva3lhIG5hc8SxbCBnZXppbGly
göreme merkezdeki caminin bankında uyudum gece ama donmuştum
-
-
Aynalı kilisede ayna yok :) balona bineceksen kesinlikle pazarlık yap yüzlerce firma binlerce balon var o sepette yeteri kadar yolcu yoksa uçuş güvenliği için balon kalkmıyor personeli bindiriyorlar haberin olsun Göreme de kaldık. Tur almadım tamamen spontan yaptık herşeyi aracla gideceksen Ürgüp yemekler konusunda daha iyi fiyat konusunda daha ucuz en azından uyuz olmuştum euro üzerinden fiyat vermediler üç güzeller denen yerin bir esprisi yok yan yana 3 beri bacası var millet resim çektirmek için bir iriyle yarışıyor. Güzel atlar diyarı ihlara, kızıl çukur mu kan yonmu ne ona git atv safari si yerine ata binin bence daha iyi ama tamamen zevk meselesi ha bide herkes kayısıyı malatyanın zanneder ama Nevşehir kayısısının bence yanından bile geçemez yol kenarında görürsen mutlaka tanıda bak şarap seviyorsan ürgüpte üç güzelleşen hemen sonra yol üzerinde şarap fabrikalarında tadımlık bakıp ala bilirsin
-
3Dxsolid bunu yazdıPikacu bunu yazdı
Şeylerden ya, şu üçlü gruplardan.
-
blackhammer bunu yazdı
Yeralti sehirleri
ihlara vadisi
Balon
ben gittiğimde balona Türk almıyorlardı :)
-
Pikacu bunu yazdı3Dxsolid bunu yazdıPikacu bunu yazdı
Şeylerden ya, şu üçlü gruplardan.
Dediğin şeyi tam çıkaramadım ama hepsinden az çok var o kesin hocam :)