Kapanan Facebook Hakkında
-
Bu aQ facebook adminleri bugun hesabımı kapatmış. Yani şu anda. Sebeb olan şey ise çok arkadaş eklememden kaynaklanıyormuş. Abazalar gibi listemi onlarca insanla doldurmuyorum. Tanıdıkları ekleyince uyarı veriyor. Uyarıyı aldığım zaman eklemeyi bırakıyorum. Geçen gün (dün) uyarı yedim gene arkadaş eklemeyi bıraktım şimdide hesabı banladılar. Geri açmanın bir yolu yordamı varmıdır acaba.
-
faceden anlamam ama adamlar ne kodlamış arkadaş şu siteyi helal olsun .bizim burda bi tarafımız yırtılıyor ajaxla arama yaptırcaz diye
-
yok hacı.
eskiden özur dıleyınce acarlardı ama artık acmıyorlar.
imza: hesabı 12 kere kapanıp 13uncu kez yenıden hesap acan kişi.
-
yav hocam adamların bi mal mantığı var çözemedim. Bazı profillere bakıyom adam 1 ayda 2 bin kişi ekliyo. Bazıları +18 içerikli resimler videolar ekliyo adamlara bi bok olmuyor. ben 5-10 kişi ekledim die sorun çıkarıyorlar aq şerefsizleri milleti üye yapana kadar yalakalık yapıyor üye olduktan sonra banlıyo
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------
yok hacı.
-----------------------------hocam ettiğim küfürün haddi hesabı yok. Ya sorun olan şey hesabın kapanması vs değil. Hayran sayfası vs uygulama felan yapmıştım. O kadar arkadaşım vardı msn listemde olmayan fotolar yorumlar bağlantılar notlar. 2 yıllık ne yaptıysam gitti bi anda şerefsizler ya keşke bi hata yapsalarda mahkemelik olsalar
-
HanDsomE bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
yok hacı.
-----------------------------hocam ettiğim küfürün haddi hesabı yok. Ya sorun olan şey hesabın kapanması vs değil. Hayran sayfası vs uygulama felan yapmıştım. O kadar arkadaşım vardı msn listemde olmayan fotolar yorumlar bağlantılar notlar. 2 yıllık ne yaptıysam gitti bi anda şerefsizler ya keşke bi hata yapsalarda mahkemelik olsalar
-----------------------------ilk hesabım kapatıldıqında aynılarını hıssettım bende..
uygulamalarım yazılarımm resımlerım felan..
hacı yedek bir hesap ac yonetıcı yetkısı ver uygulama ıcın. en saglamı bu. ben artık böle yapıyorum..
-
Benimde ilk hesabım kapandı... 2. açtım oda geciçi bir süre kapatıldı... 3. açtım 14 kişi var şimdi...
-
hocam peki mail felan atsak ingilizce bilen biri varmı forumda tanıdığınız
-
HanDsomE bunu yazdı:
hocam peki mail felan atsak ingilizce bilen biri varmı forumda tanıdığınız
-----------------------------forumda örnek bir mail vardı hacı.
ama pek bişiye yarıcanı sanmam.
sen genede yolla. belki açılır :/
-
hafız senle sorunu olmıyan herif şikayet etse bile banlıo bunlar. hiç sorunum hatam olmadıgında banlanmıştım bende . inceliyeceğiz diolar inceledikleri yok.ç 2342 kere mail attım cvb bile vermediler. ümidini kes bence :) geçmiş olsun
-
yahu şeytan diyo git o adminlerin g.tlerine job sok