folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kapıda Ödeme Yolu İle Dolandırıcılık

Kapıda Ödeme Yolu İle Dolandırıcılık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Geçenlerde haberlerde aynı olayın muhtarların başına geldiğini duymuştum. Ama bugün çalıştığım firmanın bayilerine merkezden gönderildi diye paketler gönderilmiş. Kargoların kapıda ödenmesi gerekiyormuş. Mebla da 19,50 TL. Neyse kurban 20 TL nakit veriyor ve para Tekirdağ/Merkez İş Bankası'nda Hayri Güleryüz adına açılmış hesaba gidiyormuş.Paketlerden ise beyaz eşya kutularının içinden çıkan beyaz renkli köpükler çıkmış. Şu anda merkeze bildirdiğim şikayet sayısı 17 oldu. Hemen hemen bütün bayileri tokatlamışlar.

Kapıda ödeme bir kolaylık iken mevcut sistem açıklarından dolayı böylesi bir kapı da açıyor. Bilmediğiniz kaynakdan gelen kargolara da artık güvenmemeniz gerekiyor. Sonuç itibarı ile ayık olun.

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

beklenmeyen bi paketi niye alırlar ki ? 

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

snnyk bunu yazdı:
    -----------------------------

beklenmeyen bi paketi niye alırlar ki ? 

Üstünde gönderen bölümünde Demirören Şirketler Grubu İkmal-Operasyon Müdürlüğü yazıyormuş. Merkeze mail yazmaktan parmaklarım yoruldu. Yapan adam ince eleyip sık dokumuş. Bayiler merkezden böyle kargolar arada alırlar ve tongaya bu yüzden düşmüşler.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

vayy adamlara bak ya :D o deilde elimde kutuyla kapilari calsam kargonuz var kapida odeme 10 lira die bizimkiler sirf meraktan verir  alir kutuyu :D 

banka hesabi falanda sahte kimlik falandir herhal yoksa adam kabak gibi yakalanir :D

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

çok iyiymiş ya :D 

bi müridden kapıda ödeme ile ürün satın alıyorum iyimi :D 

2-3güne elinde olur dedi. elimize vermesin :P :D

edit : mürid görürde yanlış filan anlar aman allah korusun :)

yok öyle bi dalga :)

http://www.leyladansonra.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Vay dango vay madem adını kirletiyorsun madem dolandırıcılık yapıyorsun bari büyük yap ufak hesaplarla ne uğraşıyorsun,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

Vay dango vay madem adını kirletiyorsun madem dolandırıcılık yapıyorsun bari büyük yap ufak hesaplarla ne uğraşıyorsun,

Hocam ufak tefek olduğunu sanmıyorum. Olay sadece İzmir bayilerine olmamış. Her şehirde ki bütün bayilerin keklenmiş olabilitesi var.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

Hocam ufak tefek olduğunu sanmıyorum. Olay sadece İzmir bayilerine olmamış. Her şehirde ki bütün bayilerin keklenmiş olabilitesi var.

Olsun dolandırılan insanların meblağları yinede küçük, toplasan kaç lira ederki, bu zamanda 1 milyon dolar bile para değilken,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

bence zekice kisa gunun kari zaten

boyle baslar Allah da yuru kulum derse sirketi dolandirmaya kadar gider D

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

maserati bunu yazdı:

bence zekice kisa gunun kari zaten

boyle baslar Allah da yuru kulum derse sirketi dolandirmaya kadar gider D

iyi guldum murid :D  allah yuru ya kulum derse :D

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xserhatx7
    xserhatx7's avatar
    Erkek

Onun izini bulurlar arkadaşlar sanmıyorum yanına bıraksınlar ama gerçi bizim ülkede doladırıldım diye kimse savcılığa gitmez 1000tl ve üzeri olmadığı sürece 

Benim basıma gelmişti 1000tl savcılığa verdik ama nerdeeeee  adamlar binlerce dosya içinden bizimkinemi bakıcak dava düşer kesin zaman asımından adam hala msnde dolandırmaya devam ediyor.

System Desk Support IT Technician
Toplam Hit: 5252 Toplam Mesaj: 32