Kara Harp Okulu
-
POLECAT bunu yazdı:
-----------------------------AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
Polecat hojam söyliyceklerimi yanlış anlama lütfen ama senin girmen mümkün değil gibi duruyor.
Senin fizki yeteneklerin falan onu bilmiyorum ama fikirlerinden kaybediyorsun.
mevcut hükümetin zihniyetinde birisin,fettullah nursi gibi adamlara karşı sempatin var ve büyük ihtimalle fem gibi bir dershaneye gittin (fettullah,akp vs den nefret ederim ama bu lafları seni kötülemek için yazmadım lütfen yanlış anlama,hayat felsefen onlar gibi demek istiyorum sadece),moralini bozmak gibi olmasın hocam ama zor.dışarıdan girmeye çalışman daha da zorlaştırıyor.
-----------------------------yok hocam yanlış anlamadım güzel teşhis etmişssin evt akp sempatim olabilibr ama bu problem olurmuki ?
sonucta bu ülkede herkesin bir partiye sempatisi var. askeriye karşımıki akp ye
-----------------------------Şunu diim hayatta almazlar :)
-
POLECAT bunu yazdı:
-----------------------------AntiOksidan bunu yazdı:
Polecat hojam söyliyceklerimi yanlış anlama lütfen ama senin girmen mümkün değil gibi duruyor.
Senin fizki yeteneklerin falan onu bilmiyorum ama fikirlerinden kaybediyorsun.
mevcut hükümetin zihniyetinde birisin,fettullah nursi gibi adamlara karşı sempatin var ve büyük ihtimalle fem gibi bir dershaneye gittin (fettullah,akp vs den nefret ederim ama bu lafları seni kötülemek için yazmadım lütfen yanlış anlama,hayat felsefen onlar gibi demek istiyorum sadece),moralini bozmak gibi olmasın hocam ama zor.dışarıdan girmeye çalışman daha da zorlaştırıyor.
-----------------------------yok hocam yanlış anlamadım güzel teşhis etmişssin evt akp sempatim olabilibr ama bu problem olurmuki ?
sonucta bu ülkede herkesin bir partiye sempatisi var. askeriye karşımıki akp ye
-----------------------------sence karşı deil mi xD
TSK burası atatürk'ün bıraktığı sağlam kalan tek kurum..
böyle fikilere sahipsen aferdesin ama ziksen giremezsin :|
-
ne gibi fikirlere mesela?
-
ayrıntılı bilgi www.kho.edu.tr'de var..ilgilenen arkadaşlara duyurulur..
-
Benim Kara Harp Okulu ndan mezun bi tanıdığım var. Hani standart koşulları geçelim, sınav puanı ya da fiziki yeterlilik gibi çünkü bunlar tek başına yeterli olmuyor.
Mülakatlarda sorulan sorulara tatminkar cvplar vermen gerek. Geçen senelerde bu tandığımın kardeşi de başvurmuştu ordan biliyorum. Hani çok uçuk sorular sormamışlar genel olarak ancak onun fikirlerini ve görüşlerini anlayabilecekleri bi mülakat olmuş..
Şimdi Akp sempatizanı olduğunu söylüyorsun. Baştan kaybedersin :)
Bir de evinde duvarıda dualar asılı olur ya da ne bilim bu gibi şeyler olmasın :) Çünkü ben bu arkadaşımın evine kadar gelinip, ziyaret amaçlı gibi, bu tür şeyleri kontrol ettikleine şahit oldum :)
-
hoca senin valide sultan başörtü kullanmıyorsa, fem, sabah gibi bi dershaneye de gitmemişsen, mülakkatta da düzgün konuşursan sorun olmaz. senin valide başörtü kullanıyor diyelim, fotoğraf çektirmek için başını açacak sa eger önce bi kuaföre gitsin. çünkü belli oluyor fotograftan ve eliyorlar. ha bu arada akp düşmanları mı diye sormuşsun :) ben ilköğretim okulunu askeri bi bölgede okudum. 5bin nüfuslu bir yerde 10 kişi çıktı akp ye oy atan :) işin ne kadar zor sen düşün...
-
hiç bir siyasi,dini,yada yıkıcı bölücü kurum kuruluş derneklerle alakan olmamalı ve ordakilerden birinide tanımıcaksın.
-
kartalkethuda bunu yazdı:
hoca senin valide sultan başörtü kullanmıyorsa, fem, sabah gibi bi dershaneye de gitmemişsen, mülakkatta da düzgün konuşursan sorun olmaz. senin valide başörtü kullanıyor diyelim, fotoğraf çektirmek için başını açacak sa eger önce bi kuaföre gitsin. çünkü belli oluyor fotograftan ve eliyorlar. ha bu arada akp düşmanları mı diye sormuşsun :) ben ilköğretim okulunu askeri bi bölgede okudum. 5bin nüfuslu bir yerde 10 kişi çıktı akp ye oy atan :) işin ne kadar zor sen düşün...
-----------------------------annemin başı kapalı ama sonucta o annemin kararı ben ona başını aç diyememki. kara harp okuluna başvuru formundaki kurallara baktım ve hepsine uyuyorum. yani bi problem yok. eğer giremessem sırf annemin başı kapalı diyemi giremem :S
-
Kişinin annesinin başı açık fotosu ile başı kapalı fotosu arasında ki fark ne oluyor acaba anlayamıyorum.
-
sumer bunu yazdı:
hiç bir siyasi,dini,yada yıkıcı bölücü kurum kuruluş derneklerle alakan olmamalı ve ordakilerden birinide tanımıcaksın.
yok ki zaten