folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kara Harp Okulu

Kara Harp Okulu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    InFlames
    InFlames's avatar
    Erkek
    POLECAT bunu yazdı:
    -----------------------------

AntiOksidan bunu yazdı:
    Polecat hojam söyliyceklerimi yanlış anlama lütfen ama senin girmen mümkün değil gibi duruyor.
    Senin fizki yeteneklerin falan onu bilmiyorum ama fikirlerinden kaybediyorsun.
    mevcut hükümetin zihniyetinde birisin,fettullah nursi gibi adamlara karşı sempatin var ve büyük ihtimalle fem gibi bir dershaneye gittin (fettullah,akp vs den nefret ederim ama bu lafları seni kötülemek için yazmadım lütfen yanlış anlama,hayat felsefen onlar gibi demek istiyorum sadece),moralini bozmak gibi olmasın hocam ama zor.dışarıdan girmeye çalışman daha da zorlaştırıyor.

yok hocam yanlış anlamadım güzel teşhis etmişssin evt akp sempatim olabilibr ama bu problem olurmuki ?

sonucta bu ülkede herkesin bir partiye sempatisi var. askeriye karşımıki akp ye

Şunu diim hayatta almazlar :) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    POLECAT bunu yazdı:

AntiOksidan bunu yazdı:
    Polecat hojam söyliyceklerimi yanlış anlama lütfen ama senin girmen mümkün değil gibi duruyor.
    Senin fizki yeteneklerin falan onu bilmiyorum ama fikirlerinden kaybediyorsun.
    mevcut hükümetin zihniyetinde birisin,fettullah nursi gibi adamlara karşı sempatin var ve büyük ihtimalle  fem gibi bir dershaneye gittin (fettullah,akp vs den nefret ederim ama bu lafları seni kötülemek için yazmadım lütfen yanlış anlama,hayat felsefen onlar gibi demek istiyorum sadece),moralini bozmak gibi olmasın hocam ama zor.dışarıdan girmeye çalışman daha da zorlaştırıyor.

yok hocam yanlış anlamadım güzel teşhis etmişssin evt akp sempatim olabilibr ama bu problem olurmuki ?

sonucta bu ülkede herkesin bir partiye sempatisi var. askeriye karşımıki akp ye

sence karşı deil mi xD

TSK burası atatürk'ün bıraktığı sağlam kalan tek kurum..

böyle fikilere sahipsen aferdesin ama ziksen giremezsin :|

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek

ne gibi fikirlere mesela? 

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiNki
    kiNki's avatar
    Erkek
    ayrıntılı bilgi www.kho.edu.tr'de var..ilgilenen arkadaşlara duyurulur..

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

Benim Kara Harp Okulu ndan mezun bi tanıdığım var. Hani standart koşulları geçelim, sınav puanı ya da fiziki yeterlilik gibi çünkü bunlar tek başına yeterli olmuyor.

Mülakatlarda sorulan sorulara tatminkar cvplar vermen gerek. Geçen senelerde bu tandığımın kardeşi de başvurmuştu ordan biliyorum. Hani çok uçuk sorular sormamışlar genel olarak ancak onun fikirlerini ve görüşlerini anlayabilecekleri bi mülakat olmuş..

Şimdi Akp sempatizanı olduğunu söylüyorsun. Baştan kaybedersin :)

Bir de evinde duvarıda dualar asılı olur ya da ne bilim bu gibi şeyler olmasın :) Çünkü ben bu arkadaşımın evine kadar gelinip, ziyaret amaçlı gibi, bu tür şeyleri kontrol ettikleine şahit oldum :) 

allcolorsarebeautiful.net
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek
    hoca senin valide sultan başörtü kullanmıyorsa, fem, sabah gibi bi dershaneye de gitmemişsen, mülakkatta da düzgün konuşursan sorun olmaz. senin valide başörtü kullanıyor diyelim, fotoğraf çektirmek için başını açacak sa eger önce bi kuaföre gitsin. çünkü belli oluyor fotograftan ve eliyorlar. ha bu arada akp düşmanları mı diye sormuşsun :) ben ilköğretim okulunu askeri bi bölgede okudum. 5bin nüfuslu bir yerde 10 kişi çıktı akp ye oy atan :) işin ne kadar zor sen düşün...

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sumer
    sumer's avatar
    Erkek
    hiç bir siyasi,dini,yada yıkıcı bölücü kurum kuruluş derneklerle alakan olmamalı  ve  ordakilerden birinide tanımıcaksın.

Yazmış Oldugum Cevaplardan Dogacak Herhangi Bir Sorundan Sorumluluk Kabul Etmiyorum...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek

kartalkethuda bunu yazdı:
    hoca senin valide sultan başörtü kullanmıyorsa, fem, sabah gibi bi dershaneye de gitmemişsen, mülakkatta da düzgün konuşursan sorun olmaz. senin valide başörtü kullanıyor diyelim, fotoğraf çektirmek için başını açacak sa eger önce bi kuaföre gitsin. çünkü belli oluyor fotograftan ve eliyorlar. ha bu arada akp düşmanları mı diye sormuşsun :) ben ilköğretim okulunu askeri bi bölgede okudum. 5bin nüfuslu bir yerde 10 kişi çıktı akp ye oy atan :) işin ne kadar zor sen düşün...

annemin başı kapalı ama sonucta o annemin kararı ben ona başını aç diyememki. kara harp okuluna başvuru formundaki kurallara baktım ve hepsine uyuyorum. yani bi problem yok. eğer giremessem sırf annemin başı kapalı diyemi giremem :S

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karem
    karem's avatar
    Erkek

Kişinin annesinin başı açık fotosu ile başı kapalı fotosu arasında ki fark ne oluyor acaba anlayamıyorum.

NE-NEDEN-NİÇİN
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek

sumer bunu yazdı:
    hiç bir siyasi,dini,yada yıkıcı bölücü kurum kuruluş derneklerle alakan olmamalı  ve  ordakilerden birinide tanımıcaksın.
    yok ki zaten

Toplam Hit: 2930 Toplam Mesaj: 25