Karacan Kitap - Karacan Yayıncılık Tarafından Mağdur Edildim.
-
05.03.2013 Tarihinde www.karacankitap.com dan Açıköğretim sosyoloji soru kitapları Siparişinde bulundum 1 tanesi güz dönemine ait diğerleri bahar dönemine ait soru kitapları. liste aşağıda
50 TL ve üstüne kargo ücreti yok diye AA aldığım temel bilgi teknolojileri dersinin bile kitabını aldım ki 50 ye tamamlıyım diye her neyse 2 gün önce telefon açtım sistem bozuk dediler, bugün ayın 26 sı telefon açtım Bana verdikleri cevap peşin olarak parasının aldıkları listede en başta bulunan 126 No'lu kitabın ellerinde bulunmadığını bunun ücret iadesinin yapacaklarını söylediler madem ellerinde yoktu neden varmış gibi parasının çektiniz stokta yok diyin bizde almayalım o kitabı.
Bu kitabın parasının iade edince para 46 lira gibi bir meblaya düşünce tutup benden kargo parası istiyorlar bu seferde, bir de telefondaki hanımefendi bana çözüm sunuyor o kitabın parasını kargoya sayalım gönderelim kitabı diyor ben dedim en başından böyle anlaşmadım sizle kargo parasını kendi hatanızdan dolayı almayacaksınız geri kalan kitaplarıda göndereceksiniz olmayan kitabında parasını istiyorum dedim bunkar yok olmaz diyor o zaman dedim paramın hepsini istiyorum. Böyle bir mantık yok yaa ben böyle bir koordinesizlik böyle bir işgüzarlık görmedim neyse 3 gün içinde paramı geri vereceklerinin söyeldiler iptal olmassa o ne demekse arayın diyor lafa bak yaa madem bu işi yapamayacaksınız başka yerden alırdım bende
23 Gün olmuş ve kitapların 1-2 taneside eksik yani diğer kitaplarıda hemen gönderemeyecekler birde telefonda konuşan kız bana sesinin yükseltiyor aklınca beni korkutup sindirecek. Param gelemsin Tükodere kadar başvuracağım 50 lira için 500 lirada harcasam hakkımım araycağım kafayı taktım.
elimde dekontum kendi gönderdikleri dekonttan tut hepsi var zaten -
Hocam sakin, şikayetvar.com'a güzel güzel yaz bir de. Oraya giren çıkan firmalardansa hallederler hemen..
-
şimdi orayada yazdım. bende kitap gelicek diye başka yerden almadım sınava şurada kaç gün aldım bilsem bunların bana böyle yamuk yapacağının gider başka yerden sipariş verirdim.
biede kız bana diyor ne yapabilirim elinin körünü yaparsın ne yapacaksın bir şey yapmamışsınız boş boş oturmaktan başka zaten hangi mantık elinde olmayan bir malı satmaya çalışır anlamıyorum ki
birde diyorki o kitabın içeriği yanlış bozuk basılmış size göndermiş olsaydıkda bir işinie yramazdı zaten :) demek bozuk kitabı gönderdiler başkalarına
http://www.sikayetvar.com/firma/detay/13910vay arkadaş ya ben burayı görsem buradan kitap alırmıydım
SeRDaR tarafından 27/Mar/13 13:42 tarihinde düzenlenmiştir -
burunlarından getir ipnelerin.
eticaretin kalitesini düşürüyorlar, illet oluyorum.
mike mike kangren edesim geliyor böylelerini çünkü insanların internetten alışveriş yapmasının önündeki en büyük problem bu tipler
-
Suç bende hiç ararştırmadım aklımın ucundan geçmedi böyle bir şey yapacakları meğer adamların şikayetvar da 80 da şikayeti varmış üstelik birine bile cevap vermemeişler şikayetvar dan iş çıkmaz gibib bakalım paranın gelme durumuna göre başka yollara başvuracağım.
SeRDaR tarafından 27/Mar/13 14:01 tarihinde düzenlenmiştir -
siktiret hoca karacan maracan zamanında dersanesine gitmiştim ygs lys de bi tane bile soru tutturamıyolar ibneler hocalarına lafım yok ama bana göre siktiri boktan bir şirket
hatta sahibinin kardeşi komşumuz amk kardeşine bile yardım etmeyen bir ipne bu hasan karacan...
tavsiyem fem/körfez fln bunların kardeş dersanelerinin soruları genelde ya birebir olur yada çok benzeri... -
sorgusuz sualsiz 7 gün içinde ürünü iade etme hakkın var hacı.
ver tüketici mahkemesine 2 günde mecbur verecekler paranı..
-
Gecmis olsun hocam. bunlar yine iyi , sen kulturtv nin eline dusmemissin :-)
-
CEO bunu yazdı
sorgusuz sualsiz 7 gün içinde ürünü iade etme hakkın var hacı.
ver tüketici mahkemesine 2 günde mecbur verecekler paranı..
elime ürün gelmedi ki :) gelse içim yanmayacak paar var ürün yok ürürn mürün gelemsin pararmı versinler her yerede yazcam bu konu hakkında seo kasmasının bilirim ben ;)
-
hocam ddos'mudur nedir öyle birşeyler denesen :)
-
Ben de alacaktım ama içime kurt düştü araştırayım dedim bir baktım bu sene resmen fiyasko adamlar. soruların cevaplarını yanlış basmışlar ve denildiği gibi kredili sistemde soru tutturma oranı %80 falan değil hikaye yani. bir de hala güz döneminin kitabını aylar önce sipariş edip alamayanlar var (: