Karaciğer Kanseri İçin Tavsiye Edebileceğiniz Özel Hastaneler Varmı
-
Karaciğer Kanseri İçin Tavsiye Edebileceğiniz Özel Hastaneler Varmı Ankara birinci tercih
birde Y-90,aref ve cyber knife tedavileri hepsi aynımı yoksa farklı mı nerelerde kullanılıyor deneyen yada deneyeni tanıyan var mı? -
abi duyduğum kadarıyla bu anlamda en iyi hastane bursa ilindeymiş.. son evrede olarak bildiğim biri var.. 5 6 yıldır son evrede yaşıyor..
-
kardeş valla hasta inşaAllah sen değilsindir
öyle isede Rabbim tez zamanda acil şifalar nasip etsin
-
onkoloji iyi değilmi hocam, annendi sanırım allah acil şifa versin kardeşim
-
Iyi aksamlar.
Hastanin durumunu ayrıntılı aciklayan pm atarsan sana yardimci olmaya çalışırım.
Geçmiş olsun.
-
allah acil şifalar versin acıbadem maslak hastanesi türkiyenin en iyisi denile bilir skg da bakıyo şöle bakıyo Masrafın %65 70 ni karşılıyo
-
karacigere ozellesmis onkolog var mi bilmiyorum ama Ankara Demetevlerde bi tane ONKOLOJI HASTANESI Var, orada sorarsan sona soylerler, ozel mi devlet mi bilmiyorum.
dedigin tedavi turlerini duymadim.
soylemeden edemeyecegim; Inşallah o HALK EDILEN hayvanlardan !? birinin eline dusersinde tedavi surecinde, az biraz "ipine" sarilmis olursun kardesim.. hadi selametle..
valideye tez elden sifalar dilerim, yine yeniden..
RitmFarbRacourci tarafından 14/May/14 22:59 tarihinde düzenlenmiştir -
5Agustos1921 bunu yazdıkaracigere ozellesmis onkolog var mi bilmiyorum ama Ankara Demetevlerde bi tane ONKOLOJI HASTANESI Var, orada sorarsan sona soylerler, ozel mi devlet mi bilmiyorum.
soylemeden edemeyecegim; Inşallah o HALK EDILEN hayvanlardan !? birinin eline dusersinde tedavi surecinde, az biraz "ipine" sarilmis olursun kardesim.. hadi selametle..
valideye tez elden sifalar dilerim, yine yeniden..onkoloji devlet hastanesi.. ben hiç duymadım akciğer kanseri için ankarada hastane ama güven hastanesinine iyi diyolar neyden dolayı bilmiyorum geçmiş olsun
sahinka tarafından 15/May/14 01:00 tarihinde düzenlenmiştir -
herkese teşekkürler onkolojide y90 tedavisi mevcut değil bize y90 tedavisi yapacak yer lazım
-
sahinka bunu yazdı5Agustos1921 bunu yazdıkaracigere ozellesmis onkolog var mi bilmiyorum ama Ankara Demetevlerde bi tane ONKOLOJI HASTANESI Var, orada sorarsan sona soylerler, ozel mi devlet mi bilmiyorum.
valideye tez elden sifalar dilerim, yine yeniden..onkoloji devlet hastanesi.. ben hiç duymadım akciğer kanseri için ankarada hastane ama güven hastanesinine iyi diyolar neyden dolayı bilmiyorum geçmiş olsun
Demette var evet onkoloji hastanesi. Hastane duraginin orda masi lazim. Bi git orayla.gorus hocam. Hastaya da acil sifalar.
-
annem akciğer kanseri teşhisi ile yatırdık, karaciğerde de varmış.
Belkide tam tersi oldu çünkü 2 si birden mevcuttu ilk kontrollerde.
Karaciğer kendini çok hızlı yenileyen bir organ ki biz kematropide her şeyi yenmiştik. Ancak akciğerden tekrar türedi 4 ay son.
Ankarada bir bilgim yok ancak ASM yani anadolu sağlık grubu gebze çayırovada. Annem orda tedavi gördü.
4. safha akciğer kanseriydi be 1.5 sene dayanabildi. Keşke 2. yada 3. safhada olsaydık. neyse.
Ankarada bildiğim bir yer yok ancak bu hastene çok sağlam ablamda burda hemşire.
Allah yardımcınız olsun. Bu arada kesinlikle bitkisel tedavilerede yönelin.
Kematropi dediğin biraz sağlık için ama hastaneler için para olayı sadece. 1 seans için devlete 4 binlira fatura ediyorlar.
O yüzden de hastanelerin en sevdiği hastadır.
Neyse üstadım. Çok sağlam bakarsanız hastaya. Kuvvetli ve gençse anasını bile satar....
Bu arada cyber knife kematropi ve radyoterapiye cevap vermez ise ve vucuda yayılmamışsa yapılıyor. Ablam öyle söylemişti.