folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Karaciğer Kanseri İçin Tavsiye Edebileceğiniz Özel Hastaneler Varmı

Karaciğer Kanseri İçin Tavsiye Edebileceğiniz Özel Hastaneler Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek

Karaciğer Kanseri İçin Tavsiye Edebileceğiniz Özel Hastaneler Varmı Ankara birinci tercih 
    birde Y-90,aref ve cyber knife tedavileri hepsi aynımı yoksa farklı mı nerelerde kullanılıyor deneyen yada deneyeni tanıyan var mı?

Önce solucan olarak doğup sonra balık olup balıktan maymuna (nasıl bir geçişise(bunun bilimde bile yeri yok mk)) hoooopppp vucuden insana dönüşmüş ama aklı fikri hala hayvan olan ateistlerle uğraşıyoz...Hey Allahım ya...Sen nelere kadirsin o hayvanları toplayıp yeni bir hayvan HALK ediyorsun..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

abi duyduğum kadarıyla bu anlamda en iyi hastane bursa ilindeymiş..  son evrede olarak bildiğim biri var.. 5 6 yıldır son evrede yaşıyor..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

kardeş valla hasta inşaAllah sen değilsindir

öyle isede Rabbim tez zamanda acil şifalar nasip etsin

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

onkoloji iyi değilmi hocam, annendi  sanırım allah acil şifa versin kardeşim

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vebay
    vebay's avatar
    Erkek

Iyi aksamlar.

Hastanin durumunu ayrıntılı aciklayan pm atarsan sana yardimci olmaya çalışırım. 

Geçmiş olsun.

** son **
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

allah acil şifalar versin  acıbadem maslak hastanesi türkiyenin en iyisi denile bilir skg da bakıyo şöle bakıyo Masrafın %65 70 ni karşılıyo  

onekine?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    karacigere ozellesmis onkolog var mi bilmiyorum ama Ankara Demetevlerde bi tane ONKOLOJI HASTANESI Var, orada sorarsan sona soylerler, ozel mi devlet mi bilmiyorum.

dedigin tedavi turlerini duymadim.
    soylemeden edemeyecegim; Inşallah o HALK EDILEN hayvanlardan !? birinin eline dusersinde tedavi surecinde, az biraz "ipine" sarilmis olursun kardesim.. hadi selametle..

valideye tez elden sifalar dilerim, yine yeniden..

RitmFarbRacourci tarafından 14/May/14 22:59 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek
    5Agustos1921 bunu yazdı
    karacigere ozellesmis onkolog var mi bilmiyorum ama Ankara Demetevlerde bi tane ONKOLOJI HASTANESI Var, orada sorarsan sona soylerler, ozel mi devlet mi bilmiyorum.

soylemeden edemeyecegim; Inşallah o HALK EDILEN hayvanlardan !? birinin eline dusersinde tedavi surecinde, az biraz "ipine" sarilmis olursun kardesim.. hadi selametle..

onkoloji devlet hastanesi.. ben hiç duymadım akciğer kanseri için ankarada hastane ama güven hastanesinine iyi diyolar neyden dolayı bilmiyorum geçmiş olsun

sahinka tarafından 15/May/14 01:00 tarihinde düzenlenmiştir

imza
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek

herkese teşekkürler onkolojide y90 tedavisi mevcut değil bize y90 tedavisi yapacak yer lazım

Önce solucan olarak doğup sonra balık olup balıktan maymuna (nasıl bir geçişise(bunun bilimde bile yeri yok mk)) hoooopppp vucuden insana dönüşmüş ama aklı fikri hala hayvan olan ateistlerle uğraşıyoz...Hey Allahım ya...Sen nelere kadirsin o hayvanları toplayıp yeni bir hayvan HALK ediyorsun..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    sahinka bunu yazdı
    5Agustos1921 bunu yazdı

onkoloji devlet hastanesi.. ben hiç duymadım akciğer kanseri için ankarada hastane ama güven hastanesinine iyi diyolar neyden dolayı bilmiyorum geçmiş olsun

Demette var evet onkoloji hastanesi. Hastane duraginin orda masi lazim. Bi git orayla.gorus hocam. Hastaya da acil sifalar.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

annem akciğer kanseri teşhisi ile yatırdık, karaciğerde de varmış.

Belkide tam tersi oldu çünkü 2 si birden mevcuttu ilk kontrollerde.

Karaciğer kendini çok hızlı yenileyen bir organ ki biz kematropide her şeyi yenmiştik. Ancak akciğerden tekrar türedi 4 ay son.

Ankarada bir bilgim yok ancak ASM yani anadolu sağlık grubu gebze çayırovada. Annem orda tedavi gördü.

4. safha akciğer kanseriydi be 1.5 sene dayanabildi. Keşke 2. yada 3. safhada olsaydık. neyse.

Ankarada bildiğim bir yer yok ancak bu hastene çok sağlam ablamda burda hemşire.

Allah yardımcınız olsun. Bu arada kesinlikle bitkisel tedavilerede yönelin.

Kematropi dediğin biraz sağlık için ama hastaneler için para olayı sadece. 1 seans için devlete 4 binlira fatura ediyorlar. 

O yüzden de hastanelerin en sevdiği hastadır.

Neyse üstadım. Çok sağlam bakarsanız hastaya. Kuvvetli ve gençse anasını bile satar....

Bu arada cyber knife kematropi ve radyoterapiye cevap vermez ise ve vucuda yayılmamışsa yapılıyor. Ablam öyle söylemişti.

Erdem tarafından 15/May/14 10:52 tarihinde düzenlenmiştir

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
Toplam Hit: 2107 Toplam Mesaj: 12