Karakartal.Com Sql İnjection
-
-
bende niye normal göründü bu site :|
-
açıgı kapamıştırlar ondandır
-
çarşı 8e razı 9a karşı :)
çarşı sql ye razı :P
-
trabzon spor kaldı sanırım :)
-
script yokmu la :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
trabzon spor kaldı sanırım :)
-----------------------------onuda yarın yapar artık :D
-
çarşıya yamuk olmasın:D
-
ßisses bunu yazdı:
Çarşı esesi görünce dağıldı :D:Döyle bir geyik var ya bu fair play maçlarında gittik beşiktaş stadında sonra orda bizi görünce bizde taraftar mıyız deyip dağılmışlar auhzuhaua :D:D:D
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------ßisses bunu yazdı:
Çarşı esesi görünce dağıldı :D:Döyle bir geyik var ya bu fair play maçlarında gittik beşiktaş stadında sonra orda bizi görünce bizde taraftar mıyız deyip dağılmışlar auhzuhaua :D:D:D
yok öle bişe:D çarşı takımın önüne geçtiği için dağıldı. beşiktaş değilde sanki maça çarşı çıkıodu bir ara o duruma gelmişti amk:D tamamen duygusal bir dağılma olduğuda söyleniyor çevremde ne kadar doğru bilmiyorum:D -
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------ßisses bunu yazdı:
-----------------------------haha :D bizim memurlarla sohbet mukemmeldi ya :D
biri şey dedi siz nasıl taraftarsınız a.q buraya gelmeyen takım kalmadi ben böle taraftar görmedm fln :D o sohbet güzeldi
bide amir beddua etti bize :|
cikmayın süper lige ugrasilmaz sizle dedi oda seyden kaynaklandi cevik kuvvet bizim taraftara atar yaptı kafasina kolduktukları fln kırıp attik sonra pestil ettik sonra kactilar ztn :D
bizim dilimizden bi tek eskisehir polisi anlıyor :D en ufak harekette biber gazı köpekler joblar :D
bi ara beni ii yakaladı ipneler hastenelik ettiler :D dizimde hala yaranın izi fln var 1 sene oldu iz kadi öle ^^