""Karalamalar"" Bölümü Açılırsa Güzel Olmaz Mı?
-
derin konular gerçekten baya bir derin oldu, biraz bölmek lazım
-
Bencede böyle bişey açılsın.
-
des-tek-li-yo-rumm.
-
konuyu hortlattım ama sanata gönül veren biri olarak bende destekliyorum scarlet arkadaşın dediği gibi yazı ile sınırlı kalmamalı diye düşünüyoum..
-
abi 1 sen varsın 1 de nowalgin zaten adam gibi yazabilen
böyle bir bölüm acılsa millet gaza gelecek yazacak ortaya ismail yk şarkı sözleri gibi ürünler cıkacak :/
tarikat buna hazırmı, bunu kaldırabilirmi bilmiyorum.
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------
abi 1 sen varsın 1 de nowalgin zaten adam gibi yazabilen
böyle bir bölüm acılsa millet gaza gelecek yazacak ortaya ismail yk şarkı sözleri gibi ürünler cıkacak :/
tarikat buna hazırmı, bunu kaldırabilirmi bilmiyorum.
-----------------------------
Hazır değil ben test ettim
Geçenlerde tahribat diye bi şiir yazmıştım silindi konu silinme sebebine sen şiir yazma hocam yazmışlar -
Yenilik güzel şeydir. Destekliyorum bu projeyi fakat arkadaşların dediği gibi sadece yazıyla sınırlı kalmasın her konuda paylaşım daha esnek şekilde yapılabilsin.
-
hep destek tam destek.. durmak yok yola devam..
tabi yanlış anlasılmasın.. mod'larımız edebiyatla ilgileniyorlardır.. eğer ilgi alanları değilse sanattan ve edebiyattan anlayan mod lazım o zaman..
-
Aslında güzel olabilir. Genel yada aşk a karısık halde açılan yazılar sadece bir konu altında derlenebilir. Ama sadece bir kaç kişinin yazması saçma. Herkez yazabilir, tbt felsefesine aykırı sadece bir kısım insana has bölüm açılması...
-
Ana sayfada görünecek mi?
Bi kısıma değil herkeze acık bi bölüm olur...
Bu arada yeni gördüm bu konuyu