Karanlıgın Hakim Oldugu Anime ?
-
Boyle cocukca cizimler olmayan
karanlık kan ve dehset içinde bulunduran anime onerebilirmisiniz muridler
-
çocukça çizim nasıl oluyor?
-
-
Bleach , code geass, soul eather, hellsing olabilir hocam :W tabi op izlemeden olmaz bence karanlık anlayışına sığmaz ama başyapıttir
-
-
Berserk.
Tek geçerim bu seriyi, gerçekten insanı başka havaya sokan bir anime.
Bunun dışında izlemediğim ama senin istediğin tarzda olduğunu bildiğim Claymore serisi izlenebilir.
Code Geass da izlenebilir. Code Geass daha çok hani böyle bir filmin sonunu tahmin edemez ya da tahmin ettiğini sanırısn da çok zıt şeyler çıkar o tarz bir anime. Robotlu filan olması belki ön yargılı olmanı sağlar ama gerçekten farklı bir seridir.Kurgu olarak death note a benzer bir seri.
Bunları izledin de sarmadıysa belki gantz, fma ya da hellsing izlenebilir.
Ama dediğim gibi Berserk animesi olsun mangası olsun çok farklı bir seridir. Eski bir yapım olmasına karşın çizimleri filan çok etkileyici. Bu seriden daha karanlık bir yapım bilmiyorum yani. Ayrıca kesinlikle 1-2 bölüm izleyip bırakılmamalı en azından bir 7-8 bölüm izlenip ondan sonra devam edip etmemeye karar verin.Ayrıca animesinin final bölümü şu ana kadar ki en iyi anime bölümüdür bana göre.
-
Black Lagoon.
-
çocukça çizim olmuş olmamış neyi değiştirir.
gintama gayet güzel bence, izleyecek olanlara kötü fikir vermeyelim
buna da çocukça diceksin ama bir de trinity blood var, ben çok izlemedim ama vampirlerle alakalı
-
gintama konusunda sana katılmıyorum hocam gayet eğlenceli yeri geldimi ciddi bir anime neyse.
gungrave izle hoşuna gider herhalde bahsettiğin tarz -
Gantz ve hellsing ultimate ova.
2'si de gerçekten karanlık ve kan had safhada.
-
Hellsing Ultimate Ova. Kansız bölüm yok.