Karar Veremiyorum.
-
Artık Gına Geldi. Bu Hafta Ölsem Dahi Alıcam :|
Kamera Modeli Canon 550D İle 600D ikisinden birini alıcam. Alıcağım Yer Eminönünü Hayyam Tabiki Yani YurtDışı Ürünü Alıcam. İkisi Arasındaki En Belirgin Fark 550D daha Ucuz Yani 400-500 Tl Daha Ucuz. 600D nin Ekranı Dönebiliyor Acayip Hoşuma Gitti :| Özellikleri Bakımından Aynı :|
Kafayı Yicem :| Siz Olsanız Napardınız ?Not:Pentax Yazacak arakdaş lütfen yazma hacım :D gına geldi amk. bu ikisinden birine vurucam kafayı.
Saygılar
Edit: Ürünü Hayyamdan Alıcağım İçin Ve YurtDışı Ürünü Olucağı İçin Bir Sakıncası Bozulma Durumu Varmıdır? Daha Önce Alışveriş Yapanlar Fikirlerini Yazarsa Sevinirim.
-
dönen ekran bence çok gerekli değil ucuzu al gitsin
-
600d ile 550d arasında bir fark yok özellık acısından aynı sadece döner ekran model olarak konulmuş.
600D' de, 550' den farklı önemli ne var?...
- dönen LCD
- flash kontrol geliştirmesi
- değişik formatlarda çekim
2si arasında kaldıysan bence ucuz olanı yani 550D yi almalısın.üst taraftaki farklar önemsiz gibi.... -
aref bunu yazdı:
-----------------------------
600d ile 550d arasında bir fark yok özellık acısından aynı sadece döner ekran model olarak konulmuş.
600D' de, 550' den farklı önemli ne var?...
- dönen LCD
- flash kontrol geliştirmesi
- değişik formatlarda çekim
2si arasında kaldıysan bence ucuz olanı yani 550D yi almalısın.üst taraftaki farklar önemsiz gibi....
-----------------------------değişik formatlarda çekim derken neyi kasdediyor ?
-
BosporusPasha nerde :D adam pentax kullanıyor diye her konuya pentax yazıyor :D
-
Soru işaretlerini gidereceğine inanıyorum
http://www.bascek.com/10988/canon-eos-600d-incelemesi/ -
550d al hacım
-
JackDaniels bunu yazdı:
BosporusPasha nerde :D adam pentax kullanıyor diye her konuya pentax yazıyor :D
-----------------------------aga ben kullanıyom diye yazmıyorum ki kaliteli ve ucuz olduğu için yazıyorum :D
bence 550d al, Kendini iyice geliştir sen biraz iş kapttınmı para da kazanırsın daha iyilerinini alırsın 550 ile 600 o kadar farklı makineler değil ama 550 d oyuncak gibi be abi full plastik
-
aref bunu yazdı:
http://www.bascek.com/10988/canon-eos-600d-incelemesi/
-----------------------------adama bak ben alıcak olsam bunu alırım diyor pezevenk parası bol
@amele?2
saoalsın hocam (:
@boshurpnesi plastik olum :|
-
enes bunu yazdı:
aref bunu yazdı:
http://www.bascek.com/10988/canon-eos-600d-incelemesi/
-----------------------------adama bak ben alıcak olsam bunu alırım diyor pezevenk parası bol
@amele?2
saoalsın hocam (:
@boshurpnesi plastik olum :|
-----------------------------hiç eline aldınmı 550d yi? şahsen ben aldığımda bırakmak istedim bildiğin sert plastik sanki sert bi uyere vurunca direk çatlayacakmış hissi veriyor.. Ama performansı iyidir
-
Elime aldım kamerayı senni elelrin nasıl bir el amg :D