folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Karavan Almak İstiyorum Ancak Firmadan Emin Olamıyorum

Karavan Almak İstiyorum Ancak Firmadan Emin Olamıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

Swan dışında yerli karavan almak hem de anadolu markası almak...  Şimdiden geçmiş olsun. 

Hocam swan a baktım bütçeyi 2 ye katlıyor gönül isterdiki daha kalite bişey almayı ancak malesef böyle de bir gerçek var

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    C_e_Z_a bunu yazdı

https://pinokaravan.com/iletisim

İletişime geç hocam, Efe yönlendirdi beni dersin. ikincielkaravan.com ve bunların içerik işlerini ben yapmıştım, yardımcı olurlar eğer ciddi bişey düşünürsen de ben ararım tekrardan onları haber edersin bana.

Hocam 750 kg ve altı karavan bakıyorum ben Ruhsar nedeni ile ancak 750 kg altı modeli de 350 kg sanırım epey küçük teşekkür ederim alakan için

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    jargonphp bunu yazdı

Hocam sakaryaya gittiğimde görmüştüm Sally isimli firma var. Türkiyenin en büyük karavan fabrikaları sakaryada ve zaten oradaki firmalar da yanyana zaten rahat bulursun

Sakarya tarafına hiç bakmamıştım açıkçası o taradtaki firmalara da bakayım 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Işini iyi yapanalari tenzih ederek götü sağlama almak istersen pandemi zamanında yeni açılan firmalardan alma derim. Eski firmaların isimleri cisimleri bellidir.

Not: Çekme karavanim var, şimdi biraz koşuşturmacam var, aklına takılan bir soru olursa yazarsın müsait olunca ayrıntılı yazarım.

vatandaşa kafam girsin!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    MaTRiXe bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

Swan dışında yerli karavan almak hem de anadolu markası almak...  Şimdiden geçmiş olsun. 

Hocam swan a baktım bütçeyi 2 ye katlıyor gönül isterdiki daha kalite bişey almayı ancak malesef böyle de bir gerçek var

Aynı parayı uzun vadede misliyle vereceksin. Swanda havalandırma sistemi ve izolasyon standart.  Sistemin 12v ve oturma grubun latalı yataga donusur olsun. Savrulmaz alko şasi olsun ki ecel teri dökmeden kazasız belasız yol yapabil. 

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    MaTRiXe bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

Aynı parayı uzun vadede misliyle vereceksin. Swanda havalandırma sistemi ve izolasyon standart.  Sistemin 12v ve oturma grubun latalı yataga donusur olsun. Savrulmaz alko şasi olsun ki ecel teri dökmeden kazasız belasız yol yapabil. 

Japonya ya karavanı kimse satamaz .adamlar dünya lı değiller çünkü sıradışı insanlar .

Paranın hak ettiği malı alacaksın.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Karavan güzelde yakıt almış BAŞINI gidiyor, bi gezmeye gitsen 2000 k yakıta gider pehhh

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sadakat
    Sadakat's avatar
    Erkek
    jargonphp bunu yazdı

Hocam sakaryaya gittiğimde görmüştüm Sally isimli firma var. Türkiyenin en büyük karavan fabrikaları sakaryada ve zaten oradaki firmalar da yanyana zaten rahat bulursun

Sallyi ben de biliyorum. +1 de benden. 

Sokaklar kedi, köpek, çocuk doğurmaz!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

ortiz karavan. incele fiyat için yardımcı oldururum.

SYL 184
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    Freak bunu yazdı

ortiz karavan. incele fiyat için yardımcı oldururum.

ortiz 750kg altı yapmıyor diye biliyorum. Yerleri çok güzel gezmiştim. 

Hocam MONOBLOK koca koca harflerle yazdım. Eğer ki monoblok yani tek parça almazsan her yıl bakımdı, su kaçırdıydı, girdiydi çıktıydı uğraşırsın. Ben izmirdeyim ve bu bölgedeki neredeyse çoğu karavancıyı gezdim araştırdım. Manisa salihlide Baykar da karar kıldım. istersen bir araştır.

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
Toplam Hit: 3442 Toplam Mesaj: 27
karavan