Karavan Almak İstiyorum Ancak Firmadan Emin Olamıyorum
-
RETRET bunu yazdı
Swan dışında yerli karavan almak hem de anadolu markası almak... Şimdiden geçmiş olsun.
Hocam swan a baktım bütçeyi 2 ye katlıyor gönül isterdiki daha kalite bişey almayı ancak malesef böyle de bir gerçek var
-
C_e_Z_a bunu yazdı
https://pinokaravan.com/iletisim
İletişime geç hocam, Efe yönlendirdi beni dersin. ikincielkaravan.com ve bunların içerik işlerini ben yapmıştım, yardımcı olurlar eğer ciddi bişey düşünürsen de ben ararım tekrardan onları haber edersin bana.Hocam 750 kg ve altı karavan bakıyorum ben Ruhsar nedeni ile ancak 750 kg altı modeli de 350 kg sanırım epey küçük teşekkür ederim alakan için
-
jargonphp bunu yazdı
Hocam sakaryaya gittiğimde görmüştüm Sally isimli firma var. Türkiyenin en büyük karavan fabrikaları sakaryada ve zaten oradaki firmalar da yanyana zaten rahat bulursun
Sakarya tarafına hiç bakmamıştım açıkçası o taradtaki firmalara da bakayım
-
Işini iyi yapanalari tenzih ederek götü sağlama almak istersen pandemi zamanında yeni açılan firmalardan alma derim. Eski firmaların isimleri cisimleri bellidir.
Not: Çekme karavanim var, şimdi biraz koşuşturmacam var, aklına takılan bir soru olursa yazarsın müsait olunca ayrıntılı yazarım.
-
MaTRiXe bunu yazdıRETRET bunu yazdı
Swan dışında yerli karavan almak hem de anadolu markası almak... Şimdiden geçmiş olsun.
Hocam swan a baktım bütçeyi 2 ye katlıyor gönül isterdiki daha kalite bişey almayı ancak malesef böyle de bir gerçek var
Aynı parayı uzun vadede misliyle vereceksin. Swanda havalandırma sistemi ve izolasyon standart. Sistemin 12v ve oturma grubun latalı yataga donusur olsun. Savrulmaz alko şasi olsun ki ecel teri dökmeden kazasız belasız yol yapabil.
-
RETRET bunu yazdıMaTRiXe bunu yazdıRETRET bunu yazdı
Aynı parayı uzun vadede misliyle vereceksin. Swanda havalandırma sistemi ve izolasyon standart. Sistemin 12v ve oturma grubun latalı yataga donusur olsun. Savrulmaz alko şasi olsun ki ecel teri dökmeden kazasız belasız yol yapabil.
Japonya ya karavanı kimse satamaz .adamlar dünya lı değiller çünkü sıradışı insanlar .
Paranın hak ettiği malı alacaksın.
-
Karavan güzelde yakıt almış BAŞINI gidiyor, bi gezmeye gitsen 2000 k yakıta gider pehhh
-
jargonphp bunu yazdı
Hocam sakaryaya gittiğimde görmüştüm Sally isimli firma var. Türkiyenin en büyük karavan fabrikaları sakaryada ve zaten oradaki firmalar da yanyana zaten rahat bulursun
Sallyi ben de biliyorum. +1 de benden.
-
-
Freak bunu yazdı
ortiz karavan. incele fiyat için yardımcı oldururum.
ortiz 750kg altı yapmıyor diye biliyorum. Yerleri çok güzel gezmiştim.
Hocam MONOBLOK koca koca harflerle yazdım. Eğer ki monoblok yani tek parça almazsan her yıl bakımdı, su kaçırdıydı, girdiydi çıktıydı uğraşırsın. Ben izmirdeyim ve bu bölgedeki neredeyse çoğu karavancıyı gezdim araştırdım. Manisa salihlide Baykar da karar kıldım. istersen bir araştır.