Karavan Çekebilecek 1.6 Motorlu Optimum Araç Tercihi
-
1200cc, abs, airbag, klima, açılır tavan, elektrik takviyeli hidrolik direksiyon, elektrik kontrollü aynalar, jvc ses sistemi vs li twingomu 9400 lira ve yıllık vergisi ödenmemiş şekilde sattım :)
şimdi bana karavan çekebilecek 1.6 ve üstü motorlu (motor 1.6 dan düşük olunca karavan çekemiyor resmiyette iş böyle) tercihen dizel ve üstteki özellikleri (ses sistemi hariç) karşılayabilecek bir araç lazım... karavanı 8 bin liraya alacağım (7bine zorluyorum ama net bir durum yok), araca maksimum verebileceğim para 22 bin ( taş çatlasın 23 bin) :D 30 bine hem ev hem araba sahibi olmayı planlıyor, bir kaç sene böyle yaşamayı düşünüyorum.
İncelediğim araçlara gelelim;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-c3-daha-iyisi-yok/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-bayandan-fusion-lux-38930722/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-ekonomik-aile-arabasi-40591786/detay
Amaç; araç karavanı rahat çekebilmeli, yakıt tüketimi makul olmalı, en az beş sene kullanabileceğim bir araç olmalı. Burada Citroen ve Ford arasında bir tercih yapamadım, sürekli ford ve citroen kullanan arkadaşlar ne der ne düşünür fikir almakta fayda var. :)

hiç de fena görünmüyor :) denemeye değer.
-
vaay hayırlı olsun abi :)
-
vayy beee :D hocam focustan vazgecme derım dıgerı cok hafıf araba anca kendılerını götururler bence ama sen bılırısn bence focus
-
-
saftiriksincap bunu yazdı:
-----------------------------
bu fenaymış ya :)
-----------------------------hocam çekme karavan harici bişey almam, karavanı bırakıp sadece arabayla dolaşabilmem lazım :) mesela akdenizde bir yere gittim, karavanı bırakıcam, kendim dolaşıcam :)
-
hocam 22 bin liraya çok güzel arabalar alınır.. sana torku kuvvetli olan arabalar öneririm.. citroen felan bunlar basit kalır yani.. sen Ford'dan ve Volkswagen den şaşma derim Alman arabaları Amerikan arabaları sağlam oluyor.. Birde Toyota'ya bak derim.. Toyota corolla çekersin altına bi tane tamamdır.. eğer biraz spor olsun diyorsan 22 Bin liraya güzel subarular var sahibinden.com da (:
-
WingTsun bunu yazdı:
hocam 22 bin liraya çok güzel arabalar alınır.. sana torku kuvvetli olan arabalar öneririm.. citroen felan bunlar basit kalır yani.. sen Ford'dan ve Volkswagen den şaşma derim Alman arabaları Amerikan arabaları sağlam oluyor.. Birde Toyota'ya bak derim.. Toyota corolla çekersin altına bi tane tamamdır.. eğer biraz spor olsun diyorsan 22 Bin liraya güzel subarular var sahibinden.com da (:
-----------------------------hocam dizel olmalı çok dolaşacam :) ford için görüşüyorum şu anda.
-
wolswagen al hocam
-
OdiN bunu yazdı:
wolswagen al hocam
-----------------------------kesinlikle. 2005 passat ların fiyatları nedir bilmiyorum ama su anda şirket arabası var 2.0 TDI
o araba bu karavandan peş peşe 3 tane ceker :)
-
lan o fiyata karavan varsa bende alayım bitane :S
ciddi 7-8 e var mı karavan
-
swordfish bunu yazdı:
lan o fiyata karavan varsa bende alayım bitane :S
ciddi 7-8 e var mı karavan
-----------------------------var hocam 3 aydır araştırıyorum ben :D