Karavan Rack Kafe
-
Slm Arkadaşlar Sitemiz Hayırlı Olsun Tekrar Yayına Girdi....
Eski Arkadaşlar Bilir Geçenlerde Caravana Gittik Badikart Değişmiş Gene Kel Kafalı Birini Koymuşlar Kel Kafasını Ziktiğim İbnesi Bizi İçeri Almıyor Bende Dedim Neden Yer Yok Dedi Bende Dedim Arkadaşlar Var İçerde Bir Onlara Bakayım Bari Girdim İçeriye Barmenle konuştum Dedim 5 Seneden Beri Biz Hep Buraya Takılıyoruz Oda Kel Kafaya Söyledi Girdik İçeriye Bu olaydan 2 Hafta Sonra Tekrar Gittik Kel Kafa Gene Orda Nereye Gidiyorsunuz Dedi Bende Senin Ya KAFAN GÜZEL Yada TAKINTIN Var Galiba Dedim Hatırlamadınmı bizi Dedim Tamam Dedi Girin İçeriye 2 Önce Gene Gittik Başka Biri Kapıda Değişmiş Badikart Tam içeri Gircez Lavuk Demezmi Nereye Caravana Dedik YILDIZ TEKNİK ÜNİ. Partisi Var Dedi Benim de Kafam Çalışmadı Hemen Arkadaşlar Var İçerde Diyecektim Aklıma Gelmedi Bizde Çektik Gittik Neva diye Bir Bar Var Oraya Bu Haftada Gitcem Gene Öyle Bir Şeyle Karşılaşırsam Cinnet Geçirip Badikartı Zikcem...:)))
-
Caravan Rack Cafe neresi kardeş..?
Caravan Rock Bar demek istedin galiba.. =)
McyargiC gibi amacın nedir anlayamadım..
yazık.. -
Sebep ? :)
Felsefi kişiliğimizi koruyoruz yine, hiç ödün vermiyorsunuz bakıyorum da :))
Bende başlığa takıldım, rack ne yeni mi çıkmış ?
Yenir mi ? :)
Rock olmasın o ? + Bar olması lazımdı bide :)
Bu arada hayırlı olsun :)
-
cinnet geçirirken badigarda dikkat ette karambole gelme bildiğim türdense kel kafasıyla büker adamı...
-
McyargiC
Sonuç olarak bu hafta sonunu bekliyorum....
DeAd_BoDiEs
Ayrıntılara çok dikkat ediyorsun benim hatırladığım bir zamanlar istiklanin ordan girdiğinde çiçek pasajına tabelası vardı rack cafe diye yanılıyor da olabilirim amacım ben gerçekten eskiden aşağı yukarı 3 yada 5 günde bir kesin giderdim ve evlendim ara öyle bir çalışma hayatına bulaşmıştımki zaten 1 sene kadar hiç gidemedim şimdi ama 3 haftada bir yada 2 hafta bir gidebiliyorum yani her gittiğimde kapıda badikartla uğraşmak istemiyorum belki sen BEBESİN bilmezsin biz orda ne partiler yaptık vampir geceleri felan..
-
caravan rock bar a gitmemezlik bebelik mi oluyo..?
ayrıca emin ol bizde gittik caravan bara..
sana şunu söyliyim git Nevin Hanım var orda oranın sahibidir dead in selamı var de seni artık oraya beleş alsınlar =) -
eskiden az mı takılırdık oralara bea.şimdi iş güç geçim sıkıntısı ayağına koptuk caravan'dan.hoş gerçi en son gittiğimde eski halinden eser yoktu.bu yüzdende gitmediğim için pek büyük bir eksiklik hissetmiyorum.heavy metal aşkı mı?eskisinden daha ateşli tabii ki \m/ eskiden üzeyir,serdar,osman vs..tüm personel kafa elemandı..sizi niye almamış merak ettim.en son gittiğimde onlarca alakasız tiple karşılaştım.yanlış anlama size alakasız tip demiyorum ama eskisinden eser kalmayan poser mekanı olan caravan'ın kılık kıyafet olayına neden takabileceğini düşünüyorum
-
DeAd_BoDiEs Bunu Yazdı :)
caravan rock bar a gitmemezlik bebelik mi oluyo..?
ayrıca emin ol bizde gittik caravan bara..
sana şunu söyliyim git Nevin Hanım var orda oranın sahibidir dead in selamı var de seni artık oraya beleş alsınlar =)
DeAd kardeş gittiğinden emin oldum zaten Nevin Hanımı tanıyorsun :))))
AMA yanıldığın bir konu var yani demekki sen sadece kulaktan duyma laflar la iş yapıyorsun
arasıra kalk gez istanbulu da öğren ama senin yaşın tutmuyor galiba :))) senin girebileceğin yerlerde var mesala laylaylom konservatuar salonu oranın partileri oluyor hafta sonları YAŞ SINIRI YOK İÇKİ YOK YOK YOK sor bakalım caravan ne zaman paralı giriş uygulamış özel günler hariç hiç bir zaman para alındığını görmedim ben ama sen BEBESİN ya belki sana özel bir tarife uygulamıştırlar:))) seninle caravanın önünde buluşalım istersen sen dersin ben Nevin Hanımın tanıdığıyım çalışanlara bizden para almazsınız dimi :(
Bak Eski Caravancı Arkadaşlar Var Aramızda Onlar bilir İstersen Sorabilirsin...
mesalaTriumph
Kardeş evet geçenlerde gittik takım elbiseli elamanlar vardı :))
Sen o zaman- Gandalf - NEVA -vardı onlarıda belki bilirsin oralarda çok iyiydi ama Gandalf kapandı nedense Neva da küçültmüşler bayağı bir ve birazda tarz değişikliğine gitmişler...Ve şunuda eklemek istiyorum bazı kendini bilmez bebeler arkadaşları ile forumda bazı kişilere toplu olarak sataşıyorlar mesala işte gel abi buraya birine uyuz oldum sende yaz bir şeyler işte badikart değilde bodyguard rack değilde rock cafe değilde bar felandı herkes ne kadar TÜRKÇEYİ yi ve İNGİLİZCE yi sökmüş ve enteresan olan kimsenin gözünden bir şey kaçmadı:) geçmiştede vardı aynı şeyler burda bazı kişilerin bu şekil kalbi kırıldı yada sinirlenip çok küfür edip banlandı ben bu forumu aşağı yukarı 4 sene felan olmuştur takip ediyorum kimin ne mal olduğunu kimin gerçekten yararlı şeyler yapmaya çalıştığını az çok bilirim aramızda gerçekten çok efendi kişilerde var onlara saygım sonsuz...
Çalıştığım için pek dikkat edemedim yazdıklarıma kusura bakmayın arkadaşlar bir daha dikkatli yazacağım size söz veriyorum...
-
girişte para alınmıyo ewt ama ben orada içkiyide beleş içiyorum mesela..
tamam istediğin bi zaman gidelim kendi gözlerinle gör neler olucak =) -
en sewdiğim muhabbet lan hep bole muhabbet etmek istemişimdir işte bak xx de benm selamımı söle sana beleş muamele yaparlar bizim senn yasınkadar xy barına girmişliğimiz war.. gecen badigarta kafayı bi gömdüm... asd barında sipi dedinmi herkez bi önünü ilikler falan :D:D bendemi yapsam bole bişey...
-
Enteresan muhabbet olmuş yaw.Ortada muhabbette yok aslına. Biri başından geçen geyik olayı anlatmış diğer arkadaşlarda normal olanı yapıp geyiğe vurmuş.Sonra anlatan arkadaş artistlik yapıp diğerlerini küçük gördüğünü Bebe falan diyerek belli etmiş. Dört senedir takip ettiğini yazmışsın ama konuyu yanlış yere açmışsın.
Ne diyelim hafta sonu iyi eğlenceler.Bodyguard'a dikkat et sakata gelme...