Kardeşim Öldü :( Çok Kötüyüm
-
başın sağolsun ...
-
başın sağolsun arkadaşım...
-
başın sağolsun usta, allah sabır versin..
-
kardeşim başın sağolsun.ölen kardeşimizin de mekanı cennet olsun.Allah size ve ailesine sabır versin.......
-
çok saolun
-
başın sağolsun abicim. Allah sabır versin ne diyelim
-
başın sağolsun hacım, yaptığı çok büyük sevap allah inşallah günahlarını af eder, allah rahmet eylesin
-
Başın sağ olsun Allah sevenlerine sabır versin.Allah sevdiği kulunu tez alır laflarına aldırmayın o zaman babalarımızı annelerimizi hiç sevmiyor muhtemelen bizde yaşarsak bi 10-20 sene bizi de sevmediğini anlayacağız..
Ama şöyle bişey var;Biz onları özellikle uzun bir süre yşattık ki hesaba çekilecekleri gün "ama ben diğerlerine göre pek az yaşadım belki bende doğru yolu bulacaktım"diyemesinler manasında bir kelamı vardır Allah'ın (inanmayanların akibetinden bahsederken) yani bundan yola çıkarak kısa bir hayat yaşamış insanların böyle bir itiraz hakkı olduğunu ve çok bağışlayan pek esirgeyen Allah'ında o kullarını bu sebeple cennete koyacağını düşünmekte hiç bir hata yapmayız diye düşünüyorum,Allah her kulunu sever,Allah'ın kulunu sevmesi Allah'ın yazdığı uzu ya da kısa hayata değil,tamamen yarattıklarının elinde olan emirlerine uyup uymamasına bağlıdır yani nefsinize direebildiğiniz kadar çok seviliyorsunuzdur kuvvetle muhtemel..
Allah mekanını cennet etsin kardeşim. -
başın sağolsun mürid... dimdik dur.. !
-
başın saolsun hocam...
Toplam Hit: 20545 Toplam Mesaj: 98