Kardeşimin Kompozisyonları
-
eray bunu yazdı:
-----------------------------
bence anlatım zayıf olsa da konu kavranmış :) ha bide baya güldümdemir şişe kısmına :D
kardeşin şu an ne alemde? :)
-----------------------------şu an lise sona geçti öss ye hazırlanacak kendileri...
-
elfkrc bunu yazdı:
konu: şişe nedir?
ben okula gitmeden önce genelde yanıma bir şişe su alırım. şişe okula su taşımada işimize yaradığı çıkıyor.
konu: televizyon
televizyondan bir program izlemek için televizyondaki uydu ile uzaydaki uydu arasında bir alışveriş olur.
televizyonu elektronik alet satıcılarında, vestel gibi bayilerde bulabiliriz.
-------------------------------
-
bu yazıyı yazarken vesteL den komisyon mu aLdı =P =D =D nie arçeLik yada beko deiL =D VESTEL
-
helyum_pasha bunu yazdı:
bu yazıyı yazarken vesteL den komisyon mu aLdı =P =D =D nie arçeLik yada beko deiL =D VESTEL
-----------------------------vestelin reklamı daha iyiymiş demekki o zamanlar, çoocuun bilinçaltında o kalmış :D
-
çocukluk müthiş birşey.
bende küçükken yazdığım bi kompozisyonu hatırlıyorum. zaten hiç unutmam.
hoca sormuştu damlaya damlaya göl olur atasözü ne anlatır diye...
başlamıştım işte musluktan damlayıp boşa giden suları biriktirsek kuraklık olmaz falan diye ahahaha :)))
-
ultrAsker bunu yazdı:
çocukluk müthiş birşey.
bende küçükken yazdığım bi kompozisyonu hatırlıyorum. zaten hiç unutmam.
hoca sormuştu damlaya damlaya göl olur atasözü ne anlatır diye...
başlamıştım işte musluktan damlayıp boşa giden suları biriktirsek kuraklık olmaz falan diye ahahaha :)))
-----------------------------ütopik bir düşünce... hmm... :D
-
vestel iyiymiş küçükmüş ama çevresindekileri iyi gözlemlemiş petrol atıkları televizyon bağımlılığı felan adam olacak kişi küçüklükten belli olur derler ya
-
hahaha :D
"çöp kutusu nedir?" diye bir soru çıkarsa vericeğimiz cevap "dünyamızı pisliklerden kurtarmak için yapılmış bir tür tenekedir" budur.
Budur lafınıda koymuş oraya :D -
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------sonuç olarak insanlar pislikleri yok etmek için kullnılan tenekelerdir.
bu sözün telifini alsın
-----------------------------aynen:D
-
x3uqm4 bunu yazdı:
hahaha :D
"çöp kutusu nedir?" diye bir soru çıkarsa vericeğimiz cevap "dünyamızı pisliklerden kurtarmak için yapılmış bir tür tenekedir" budur.
Budur lafınıda koymuş oraya :D
-----------------------------her türlü ağırlığını koyar yani.. :D