Kardeşimin Ödevi
-
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------
HeadBanger bunu yazdı:
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------Yasin bu konularda harbiden öküzsün birader.
bir üstü oku amk
-----------------------------Ne alaka oğlum ? Hangi şartların sonucunda bu İstiklal marşı yazılmış. Ecdad neler çekmiş ? Sonra bas oradan necip fazılın dizelerini , yüzüstü çok süründün ayağa kalk sakarya felan , yaz birşeyler.
ulan yorgunum diyorumkısa cümle istiyor amk anlamıyon mu
-
Yok birader ben sana burada kompozisyon bile çıkartırdım ama sana inat tek kelime yazmayacağım lan :D
-
Bizim istiklal marşında aksıyan bir taraf var, bilmem ki nasıl anlatsam, akif büyük şair inanmış adam, fakat onun ben inandıklarının hepsine inanmıyorum, beni burada tutan şey şehit olmak vecdi mi, sanmıyorum.
Mesela bakın, gelecektir sana vadettiği günler hakkın. Hayır, gelecek günler için gökten ayet inmedi bize, onu biz kendimiz vadettik kendimize.
(hoca nazım okumuyorsa yaz gitsin ehehe)
-
AsilKan bunu yazdı:
Yok birader ben sana burada kompozisyon bile çıkartırdım ama sana inat tek kelime yazmayacağım lan :D
ok -
heyecanlanıyorum vatanımız için can veren şehitlerimizi düşünüyorum ve onları saygıyla anıyorum ....deavmını getirirsin
-
tm hallettim teşekkürler yardım için konu kapanabilr
-
bunları yazana kadar iki dakika oturup düşünseydin bari, yazık lan utanıyorum milletimizden
-
x3uqm4 bunu yazdı:
bunları yazana kadar iki dakika oturup düşünseydin bari, yazık lan utanıyorum milletimizden
-----------------------------aynen.Bunu buraya açmank ayıp.Kaldı ki sana 100 barfix çek dememişler altı üstü biraz düşünüp yazı yazıcan.Galiba 10 kilometre yol koştunda artık fizik yorgunluğundan beynini bile çalıştıramayacak dereceye geldin :D
-
-
tr.wikipedia.org/wiki/Ulusal_marş burası sana bir fikir verebilir...