Kargoyla Daylight İngilizce Seti Gönderebilecek
-
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------
baris_ekin bunu yazdı:
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------acil bana da lazım arkadaşlar acaba kargo ile gönderebilirmisiniz banada
-----------------------------durdunuz durdunuz bugün mü siparişleri patlattınız 1-2 hafta bekleyin diyom :D
-----------------------------tamam beklerim :) ok
-----------------------------hay yaşa bende kal irtibatı kesme :D hem istersen diziden mkv filmlere kadar bissürü zımbırtı indiriyorum
-
8/31/2009 9:53:00 PM
Comandante
flybatwin bunu yazdı:
baris_ekin bunu yazdı:
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------acil bana da lazım arkadaşlar acaba kargo ile gönderebilirmisiniz banada
-----------------------------durdunuz durdunuz bugün mü siparişleri patlattınız 1-2 hafta bekleyin diyom :D
-----------------------------hay yaşa bende kal irtibatı kesme :D hem istersen diziden mkv filmlere kadar bissürü zımbırtı indiriyorum
Ben de bekliyorum hacı
-
hocam rapid pre ve 1mbit ile en fazla 3 günde iner bu. Koy jdownloader a insin :D
-
madrew bunu yazdı:
hocam rapid pre ve 1mbit ile en fazla 3 günde iner bu. Koy jdownloader a insin :D
-----------------------------pre war mı?
-
eğer para karşılığı istiyorsanız pm atın hallederim en geç c.tesi elinizde olur
-
Baranbcx bunu yazdı:
8/31/2009 9:53:00 PM
Comandante
flybatwin bunu yazdı:
baris_ekin bunu yazdı:
flybatwin bunu yazdı:
Ben de bekliyorum hacı
-----------------------------tamam hacı eğer bulamazsan 1-2 haftaya irtibata geçiver benle
-
-------------
http://rapidshare.com/files/229388844/daylight_ingilizce_e__287_itim__seti_70_CD.part70.rar.htmlbu partta sorun var yeniden upload edebilirmisiz...
-
hocam 11 de de sorun var
-
cellat bunu yazdı:
hocam 11 de de sorun var
-----------------------------hocam ben bi 70 indiremedim gerisini indirdim 11 dede sorun varsa arkadas yeniden guncellese linkleri cok iyi olur
-
Dün ablam daylight'ın setini getirdi orjinal daha açılmamış 6 dvd ve 3 kitap var. GOP çevresinde oturuyosan belli bi ücret karşılığı orji dvd den kopyalama yapabilirim. Setin adı İngilizce'nin anahtarı 1-2-3
Edit: Kafamda 20 tl vardı ama biri 10 tl dedi olur dedim başka istiyen olursa yine 10 tl den veririm karım yok gibi birşey :)