Karısından Kurtulmak İçin
-
Karısının konuşmasından kurtulmak için hırsızlık yapıp hapse girdi.
Eşinin az para kazandığı için kendisi ile alay ederek sürekli aşağıladığını öne süren Vong, eve uğramadan çalışmasına rağmen yaranamamaktan yakındı.
Eşinin konuşmalarından bıkan ve karakola giden Linghua Vong, hırsızlık yaptığını, pişman olduğunu söyledi. Polis, buna rağmen kendisine inanmadı. Vong bunun üzerine oyuncak tabanca ile bir taksi şoförünün parasını gasp etmeye kalkıştı, şoförün bağırmasından korkarak kaçtı.
Cüzdanlarını gasp etmeye kalkıştığı çiftin cüzdanından para çıkmadığını gören Linghua Vong, genç bir kızın parasını isterken, kız; “İstersen beni vurabilirsin ancak işte sadece 3 Yuan'ım var'' deyince bundan vazgeçti. Hırsızlık girişimleri başarısız olan Vong, polis tarafından yakalanarak 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Vong, en büyük korkusunun eşinin ayrılmak istememesi olduğunu belirtirken, eşi Şiao Fıng'ı bir daha görmeyeceği için mutlu olduğunu söyledi.
Kaynak: http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=294563
-
valla kari dırdırı çekilmez gercekten ama adam cezaevinde çürüyüp gitcek :)
-
bu karılar nie böle amk.. o seni karım diyip alıo ne konusuosun bu kadar yaw
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
valla kari dırdırı çekilmez gercekten ama adam cezaevinde çürüyüp gitcek :)
-----------------------------Hacı 4 yıl hapis yemiş adam 4 yıl kafa dinlicek. Karı dırdırı neler yaptırıyo.
-
Yazık la adama hapishaneye atlet kilot götüresim geldi :(
-
Bide talihsiz adam bi türlü soyamamış doğru düzgün :D
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------
Yazık la adama hapishaneye atlet kilot götüresim geldi :(
-----------------------------tahribat olarak gidelim. adam çindeymiş.
-
yazık be acıdım adama :) garibim
-
cok tehlikeli bu kadinlar cokk
-
Karı tik Gibi Kalmıştır şimdi [ bakkalı ,manavı oooo ]
-
hapse girmesine ne gerk a.q ceksin gitsin evden baska sehirde baska bi hayat kursun kafa calısmıyo heralde a.q :D:D
ben olsam öle yapardım en azından :D:D