Karton Marlboro Satılır (10 Paket)
-
Ah ah şu yabancı tütünün yasak olduğu zamanlarda yapılacaktı bu iş,ne satardı be hacı.... =)
-
Filresiz camel bul bana
anlaşırız bir şekilde. -
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------
Filresiz camel bul bana
anlaşırız bir şekilde.
-----------------------------Usta Camel var dedi de filtresizini akşam bi sorayım sana cevap yazarım konudan.
egalix bunu yazdı:
-----------------------------birbirinizi gazlayip buraya mesaj yazmayin once du$unun sonra yazmaya baslayin.
sati$ baltalama gormemissiniz siz. konu acip satiyor, sati$ta sacma bi durum var ve benim buraya yorum yazma hakkim varsa tabi ki yazarim. o zaman urun incelemesi yapan tum siteleri kapatalim?-----------------------------
Hocam sen ürünü gördünmü de incelemesini yapıyorsun anlamadım ? Ankara ya da İstanbul'dan olanlara almadan önce tadına bakma imkanı verdiğime göre bir yamuk yok. Alacaklar kendileri de görürler içince. Kimsenin senin yorum yazma hakkını kısıtlama özgürlüğü yok tbt de ama bilmeden yorum yaparsan benim malım hakkında ben de tavrımı koyarım kusura bakma.
matematik1 bunu yazdı:
Denemeden almayın ortada fol yok yumurta yok
-----------------------------denettirmeden almasına ben izin vermem zaten sen rahat ol hocam
-
Ahahoca bak üzerindeki Turkish yazısına dikkat et paket bu:
http://www.underconsideration.com/brandnew/archives/camel_pack_flat_old_sm.jpg
Bundan Bulursan bir karton getirt hacı. Bu paket soft paket. Normal camel soft pakete göre filtresi olmadığı için daha kısa. Tadı mükemmel!
-
Hocam bırakın , tiryakiliğin bu kadarı olmaz ya ... Akıllı adam sigara içer mi xD
-
KafirImam bunu yazdı:
Hocam bırakın , tiryakiliğin bu kadarı olmaz ya ... Akıllı adam sigara içer mi xD
-----------------------------Bu ülkede yaşayıpta akıllı kalabilen var mı hacı?
-
Kazakistanda üstünde Turkish yazanı bulmak zor usta :) :)
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------Sen bi baktır genede. Bizim tütünümüzü elalemin amerikanı içiyor ona sinir oluyorum. Uzun 2000 ninde tadının amına koydular. 1,5 senedir eski uzun 2000 yok.
-
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------manyaki bunu yazdı:
-----------------------------Sen bi baktır genede. Bizim tütünümüzü elalemin amerikanı içiyor ona sinir oluyorum. Uzun 2000 ninde tadının amına koydular. 1,5 senedir eski uzun 2000 yok.
-----------------------------sorıym varsa bi karton getirtirim sana usta.
-
şuan kıbrıstayım marlboronun KARTONunu 11.38tl ya alıyorum (zippo paket) :)))