Kartvizit Ünvanı ( Fikir Danışma )
-
hacılar selam, bir tane tatil gezi durakları üzerine 2 yıldır yayında olan siteme marka hakkı alıyorum, başvurular yapıldı bugün yarın .com.tr
site alacağım, ek olarak ta kartvizit bastıracağım.Şimdi kartvizit üzerine ünvan olarak ne yazdırayım.Sitenin sahibi benim, ek olarak makine
mühendisiyim, ben bir kaç yere reklam ve yatırım görüşmelerine gideceğim, bu kartvizitin üzerine ünvan olarak ne yazdırayım, ceo :) desem
olmaz benden baska kimse yok, ofis durumları da yok, ne yazdırayım site sahibi mi, site kurucusu mu, yoksa makine mühendisi mi ( bunu
yazma sebebim ekstradan insanların dikkatini çekme) bu konuda ne düşürnürsünüz?
-
Editör
-
İllaki bir title yazmana gerek yok hocam. Logo + isim + telefon yeterli olur.
-
büyük patron kartvizitinde ünvan olmaması makbuldür bilader.
big boss imajı çizersin.
gayet sade, adın, logon, telin, emailin kâfi.
-
o zaman dediğiniz gibi logo isim tel mail yazıyorum, peki kartın kalitesi ne olsun, bu konuda öneri :)
-
CEO : )
-
Kurucu Editör , Makina Mühendisi İsim SOYİSİM
-
olabilir. AMA ; ben kartvizitim olduğu zaman minimalist birşey yaptırmayı düşünüyorum.
İsim Soyisim
Site
TelefonArka tarafında da; isim, soyisme bir simge yaptırıcam. Benim simgem olacak o. (yada sitenin logosu olabilir) o yaptırılabilir (yada ön tarafa simge-isim, arka tarafa telefon, site)
Site renklerinde. MEsela ön taraft bembeyaz ve gri ; arka taraf masmavi üzerine beyaz amblem (2 , en fazla 3 renk).
Kartvizitinde kişiliğini ; yapını, beğendiklerini, yapmak istediklerini vurgulayacaksın.
Ben minimalizme inanıyorum. Zen budizmi, meditasyon gibi şeylerle uğraşıyorum. Yüzmeyi seviyorum , tahta, beyaz ve çelik grisine (renk) bayılıyorum. Kartvizitimde, sitemde ; heryerde bunları kullanacağım.
Belki kişisel sloganım olabilir çok silik gri ile (dikkat edilince görünsün). Ama kesinlikle benden parça taşıyacak.
Senelerdir psikoloji ve propaganda ile urğaşıyorum. İnsanlar sana, kıyafetlerine, evine, sitene, arabana, telefonuna ve kartvizitine baktığında senden parça görsün. Aynı mesajları tekrarlasın hepsi.
O mesajda ne vermek istiyorsan o olsun (ama gerçekten ne istiyorsan). Propaganda böyle yapılır. Sık, uzun tekrarlar ve uzun vadede.
---------------
Bir kaç minimalist kartvizit ;
(bu arada iAtkos'ta 8 tane mükemmel kartvizit tasarımını bookmarklara ekledim ama silinmiş, şu an fark ettim ; içim acıyor)
MEsela istediğim baskı yazı var ;
Üsttekinin rengini sevmedim ama mail, telefon açısından örnek.kaligrafide iyi
Sitem tutulursa sitenin tasarımını yaptırırım.
Bunun dışında baskı yazı olmayan ama güzel olabilecekler ;
------------------------
Neyse mevzuyu anlamışsındır (:
-
zumsuk :) valla güzel fikirler verdin eyvallah
bu arada logom da bu olacak
-
tamam renk belli abi ;
gri, kahverengi ve mavi (logodaki tonlar).
Bunun arkasına site ve telefonu yazarsın dilediğin gibi.
Eğer baskı tekniği olursa bu varya süper olur (: biraz pahallı olabilir ama kartvizitler zaten fazla göz önünde bulundurulmuyor. 1000 tane yaptıracağına 500 yaptır ama sağlam olsun. Sadeec önemli kişilere ver.
İnsanlar kartvizitini aldığında , başkalarına göstersin tasarımını.
---
Sade olsun, senden parça katsın, bir mesaj versin ; gerisi gelir bence.
-
zumsuk bunu yazdı
tamam renk belli abi ;
gri, kahverengi ve mavi (logodaki tonlar).
Bunun arkasına site ve telefonu yazarsın dilediğin gibi.
Eğer baskı tekniği olursa bu varya süper olur (: biraz pahallı olabilir ama kartvizitler zaten fazla göz önünde bulundurulmuyor. 1000 tane yaptıracağına 500 yaptır ama sağlam olsun. Sadeec önemli kişilere ver.
İnsanlar kartvizitini aldığında , başkalarına göstersin tasarımını.
---
Sade olsun, senden parça katsın, bir mesaj versin ; gerisi gelir bence.
Birisi Kartvizit mi dedi :D
-
Kartvizit mi basıyorsun @Schwarz ?