Kas Yapmaya Başlasam Boyum Kısa Kalır Mı?
-
Programmer bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar kas yapmaya başlıcam 17 yaşımı bitirdim boyum 175 falan 5 cm daha uzasa yeter ama kasta yapmak istiyorum biraz vucudumu toplamak istiyorum yani cılız gibi görünmek istemiyorum acaba dambıll olsun germe olsun vs aletlerim var onlarla çalışsam boyum kısa kalırmı bu gerçek mi?
-----------------------------boyun ii senin, daa uzatıcam die çok uğraşma uzayacağı varsa ztn uzar biraz daha,, ama ii yani o boy..
-
sakın yapma çekersin sonra çamaşır gibi.
-
Boyun kısa kalmaz. İstediğin gibi abartarak çalışabilirsin (sakatlanmadığın sürece bişi olmaz)
-
Gecement bunu yazdı:
Boyun kısa kalmaz. İstediğin gibi abartarak çalışabilirsin (sakatlanmadığın sürece bişi olmaz)
-----------------------------emin misin hocam
-
Programmer bunu yazdı:
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------emin misin hocam
-----------------------------Eminim rahat ol :)
Şimdi boyun 175 ise kapa pc i yat uyu. Sabah kalktığında tekrar boyunu ölç 176 olduğunu göreceksin :)
O nasıl iş o öyle deme dene gör, dediğim gibi çıkarsa yukarıda yazdığımada rahatlıkla güvenebilirsin ;)
-
Yüzmeye ne dersin ?
Böylece kas hayvanı olmazsın, ergenken başla.. Hem boyun hala uzayabilir hemde çok orantılı boş olmayan bir vucüdun olabilir ve zevklidir.
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
Yüzmeye ne dersin ?
Böylece kas hayvanı olmazsın, ergenken başla.. Hem boyun hala uzayabilir hemde çok orantılı boş olmayan bir vucüdun olabilir ve zevklidir.
-----------------------------çok küük bir şehirde yaşıyorummmm :(
-
protein tozu ile keratinin vur gözüne
bide camis gibi ye
hem uzarsin hem hayvanlasirsin (vücut anlaminda)
-
ayamann bunu yazdı:
protein tozu ile keratinin vur gözüne
bide camis gibi ye
hem uzarsin hem hayvanlasirsin (vücut anlaminda)
-----------------------------ögrenmişiniz bir protein tozunu grip olana bile onu önerceksiniz artık ilk 3-5 ay arası normal şekilde beslenme yapıp spora devam ediceksin ilerde ek sporcu besinleri baş vurucan
-
Baya bi uzman vücutcu varmış :) Öneri veren arkadaşlar caps verinde bakalım nasıl vücut yapmışınız :)