Kasadan Bip Sesi Geliyor Ekrana Görüntü Gelmiyor, Napsam?
-
Kasadan bip sesi geliyor ekrana görüntü gelmiyor, napsam?
Başlığa direk yazdım kaç gündür var burda tanıdık bilgisayarcı yok. Evde kendi kendime yapacağım bi şey varsa öğrenmek istedim. Genelde kartları söküp geri takmak veya oturtmak gbi fikirler oluyor ama sorun nedir anlayamdım. Bilgisayarı açıyoruz monitör açık ekrana görüntü gelimiyor hard disk ışığı yanıyor geri sönüyor üst üste birkaç. bip sesi geliyor. Sonra kapanmıyor prizden kapatabiliyoruz. Ne yapabiliriz?
-
ram'in yerini değiştir büyük ihtimal ram'den kaynaklanıyor
-
Hocam Ramleri Çıkart Üfle Yuvaları Geri Tak Harddiskin Elektrik Kablosunu ve İde Kablosunu Değiş Sorun Çözülecektir
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------
ram'in yerini değiştir büyük ihtimal ram'den kaynaklanıyor
-----------------------------
çıkarıp aynı yuvaya taksam olmuyor mu illa yerini mi değiştirmek lazım. 3 slot var ama bi tane ram var zaten. -
gecen bana da oldu
başka ekran kartı ve ram denedim nafile
görüntü bazen pixelleniyor mu kayıyyormu pixeller ?
1. teknik servis bişi yapamadı 2.si fanları vb temizledik sökcıkaar yaptık dedi
-
hocam o bnmde boyle bı problemım vardı cıft ram kullanıyordum tekı yanmıs ıdı o yuzden bıp sesı gelıyordu byk ıhtımal snınkıde oyle bır durum
-
görüntü yok zaten her yer karanlııık :)
ram nası çıkarılır la :)
-
anakatın marka-model ne ?
ram slotunun kenarında tırnaklar var onları aç cıkar
-
msi marka da modeli bilmiyorum. rami çıkarıp takalım bakalım çalışmazsa bi yere götürürüz artık.
-
rami çıkarıp taktım. sonra bilgisayarı çalıştırdım ama bu sefer de ışıklar yanıp sönüyor bilgisayar çalışmıyor fanlar bile dönmüyor. Nerde yanlış yyaptık biz?
-
ahaha ram i sökmeyi bilmiyon kurcalama sen bilgisayarcıya götür:d