Kasaya Su Kactı Napsam??
-
ya arkadaslar bugun kasayı dukkana getirdim
cay icerken onunla ilgileniyodum
o arada cay uzerine dokuldu guzelcene havayla kuruttum
bi problem yaratırmı???yın
lutfen yardım gine dukkandan yazdıgım icin konuya daha sonra bakıcam kusuruma bakma -
ya neden kimse birsey yazmıyo offf
-
bişi olmaz dert etme.
-
sadece kasanın üstüne döküldüyse sorun olmaz ama fanın arasından donanımlara ulaştıysa sorun yaratabilir
çayın ne miktarda döküldüğü önemli tam bir bardak çay olduğu gibi gitti mi makinanın içine ? gitmiş olsa bile en az yarısının kasanın dışına dökülmüş olması lazım pc nin fazla açık yeri yok ki haa sen yan kapak kullanmıyorsan kapağın açıksa bişey diyemem :D
-
tam kurutmadan çalıştırma, devrelerin üstünde şekerli bir şey görürsen onları pass temizleyicisi köpük ile yeniden temizle ve iyice kurut sorun olmayacaktır. test edildi ve onaylandı.
-
yaw kasanın kapagı acıktı
tam bole islemcinin oldugu koseye dogru dokuldu tam bi bardak cay artı sekerliydi:S -
Philips temizliyici ile sil fana filanda geldiyse kontak sprey sık düzelebilir :)
-
hacı kasaya bıde sogara yak ta cayla beraber ıcsın garıp :P:P:P:P
eger calısırken dokmedıysen kısa devre yapmadıysa bı problem olmaz ama calıstırmadan once kasayı ıyıce kurutkı problem cıkartmasın
bı dahakıne dıkkat ette dokme cayıda zıyan edıyorsun
-
3 sene önce sorun çıkartan pc den dolayı cinnet geçiren bi abimiz kasayı açıp bütün donanımı tek tek sabunla köpürte köpürte yıkadı :)
sora saatlerce kuruttu, ardından tekrar yerleştirdi ve pc çalıştı :=) nası oldu ben de anlamadım, foto çekip microsofta yollucam diodu :D
-
çalısırken dokulurse kısa devre yapar ama calısmıosa sac kurutma makınesıyle kurut tabı cayı sekerlı ıcıosan belkı yapıs yapıs olabılr parcaları sokup sılersen ıı olur dier turlu pc ısınınca seker erır mazallah yanar alev alır :D
-
bi cep tel. tamircisinde çalışıyorum.içinde oksitlenme falan olan telefonların boarlarını selülozik tiner ile fırçalayıp temizliyoruz.sonra sıcak hava tapabcası ile kurutuyoruz.pc nin ana kartını aynı şekilde temizlemek sorun çıkarmaz diye düşünüyorum ama tecrübeli birisine sormak lazım yinede :)